Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 439
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
  • В центъра на Вселената...
Цитат
В тази връзка, Силве, ще кажеш ли как направи разделителната линия между подвижния и другия клепач при Тинкърбел  Hug Да стане хем "изрязана", хем да се прелее добре после. Определено мисля да пробвам и аз един такъв грим  Flutter
Веси, много е лесно. Използвала съм техниката на молива или така наречената прословута техника на руските гримьорки. Очертавам с молив исканата линия, като използвам и много малка детайлна четка за издържаване на линиите. След това започвам да разнясям покрай самата линия. Охххх. хич ме няма в обясненията. Сега ще намеря едно клипче на една рускиня.

# 481
Защо вечерния грим да не предполага интерпретации? Независимо от темата, винаги може да се направи нещо по-различно от обичайния вечерен грим, който си слагате обикновено  newsm78, дори да използваш необичайни цветове... Навсякъде предизвикателствата включват теми, върху който да мислиш и да направиш нещо различно, дори да е булченски грим...
ОК, явно аз не съм схванала идеята...

И аз съм съгласна с теб, пък и повече  хора ще вземат участие според мен Simple Smile На мен примерно предизвикателството любим герой  ми беше трудно да го измисля ( липса на въображение, може би)

Това е моето впечатление от първоначалното обсъждане на замисъла на предизвикателството.  Да предизвиква  Wink Ако нещо е лесно, не е особено предизвикателно. Затова беше отделено като нещо отделно, докато в темата пак си се обсъждат редовно снимки на ежедневните и еженощните гримове, всеки може да вземе участие в това естествено и няма никакви ограничения. Мисля че героя показа точно това, видяхме много интересни интерпретации точно когато се наложи човек да мисли малко по-различно, които едва ли бихме видяли при една по-ежедневна тема. Но естествено ако участващите искат да променим на този етап целта и да се правят нюд предизвикателства да кажем, или аз не съм разбрала първоначалния замисъл, с удоволствие ще включа всичко, което предложите.   bouquet

400 х 600
е малко големичка снимка,събира се във пост но  ако наредим по 5-6 на човек  и скрит пост става доста. Остава въпроса със странните кропове примерно 2 очи само, гадах за пропроции буквално. В оразмеряването в тагове тук ако зададеш една само функция, понякога форума изчислява при публикуване, но понякога занулява втората функция и изчезва снимката.

# 482
И аз съм на мнение, че темите трябва да останат предизвикателни - иначе съвсем скоро ще минем от нюд на розов грим, зелен грим, грим за кръщене и т.н. (които са си не по-малко предизвикателство за мен, но бих се хванала да ги правя само при необходимост, не и за удоволствие) Whistling

Също подкрепям идеята гримовете да се правят специално за предизвикателството, а не да се слагат по-стари снимки, пък били те и подходящи.

# 483
Жаки, въобще не ми дойде на акъл Бийтълджус, но интерпретацията ти е супер.   bouquet
Днес не бях много на линия, Алена, извинявай, че не направих обещаните снимки, утре ще бъде!   bouquet
На мен ми харесва темата за българския фолклор, особено като се има предвид разнообразието от носии, цветовете им, и елементи по тях. Според мен има голямо поле за изява.  Peace

# 484
  • В центъра на Вселената...
Момичета, ето от къде тръгна любовта ми гъм грима. Това момиче мисля, че е украинка и е просто факир, шампион на Украйна по грим. Наслаждавайте се:

http://www.youtube.com/watch?v=HNvBuRafiNs&feature=plcp

Веси, ето един пример за cut crease:

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 23:41 от SilvaZone

# 485
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a,какви цветове взе от сенките?

стана съвсем случайно, влязох в един магазин, в който често влизам, но никога не съм гледала козметиката и видях моливи ..... огледах ги, видях, че са руби роуз, огледах и за сенки .... имаше едни, като мини бурканчета - от тях взех метално лилаво - не ярко, някак по-синкаво и убито, и един цвят като мека керемида - светло кафяво .... пак с блясък, ще опитам на дневна светлина да ги снимам ...

също взех и една четворка от бяло перлено, светло и тъмно синьо и тъмно лилаво ...

чудих се защо марката ми е позната, а там съм я виждала  Peace нямаше сребърно и златно, но ще попитам зареждат ли  Peace

Rarotonga, изкушаваш ме да опитам още сега  Blush обаче снимките едва ли ще станат  Confused

# 486
Това е моето впечатление от първоначалното обсъждане на замисъла на предизвикателството.  Да предизвиква  Wink Ако нещо е лесно, не е особено предизвикателно. Затова беше отделено като нещо отделно, докато в темата пак си се обсъждат редовно снимки на ежедневните и еженощните гримове, всеки може да вземе участие в това естествено и няма никакви ограничения. Мисля че героя показа точно това, видяхме много интересни интерпретации точно когато се наложи човек да мисли малко по-различно, които едва ли бихме видяли при една по-ежедневна тема. Но естествено ако участващите искат да променим на този етап целта и да се правят нюд предизвикателства да кажем, или аз не съм разбрала първоначалния замисъл, с удоволствие ще включа всичко, което предложите.   bouquet

И аз съм на това мнение  Peace Особено, като се има предвид, че се понатрупаха доста теми за следващо предизвикателство  Wink

А за размера на снимките, мисля че трябва ад се избере такъв, който хем да не е "чаршаф", хем все пак да се вижда добре и грима - нали основно за това е идеята  Wink Аз лично нямаше да имам нищо против на малко по-голями снимки на Тинкърбел, за да го разгледам по-подробно.

Цитат
В тази връзка, Силве, ще кажеш ли как направи разделителната линия между подвижния и другия клепач при Тинкърбел  Hug Да стане хем "изрязана", хем да се прелее добре после. Определено мисля да пробвам и аз един такъв грим  Flutter
Веси, много е лесно. Използвала съм техниката на молива или така наречената прословута техника на руските гримьорки. Очертавам с молив исканата линия, като използвам и много малка детайлна четка за издържаване на линиите. След това започвам да разнясям покрай самата линия. Охххх. хич ме няма в обясненията. Сега ще намеря едно клипче на една рускиня.

Ще съм много благодарна  Hug

# 487
  • Перник
Тази украинка ме хвърли в тъч!!!!!!!  Shocked Ще я сънувам сега  Mr. Green

# 488
Вежди могат да се махнат със стик лепило. Сaмо гледайте това, ще паднете какви вежди скри това момче. Страхотен е Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=PqtBaDW-7_U&list=UUFPxzKfMubP … &feature=plcp

МissNeliе, този път ми хареса как бяха подредени снимките. Скролвах надолу и всичко разгледах много по-лесно. За мене лично няма проблем да остане и така.

Тези солничките ми бяха любими Grinning Още си пазя поне 4-5 цвята от тях

Днес си правих грим само с тези две съкровища. Ползвах ги за сенки, руж, хайлайтер, бронзант.
Скрит текст:
Толкова стана красиво, заслужават си парите до последната стотинка. МAC не са пускали от години толкова красиви скинфиниши.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 23:33 от Жаки°

# 489
Момичета страхотен грим сте показали,харесва ми както героите ,така и амазонките smile3501

Леле Жаки,този е много добър ,какво беше онова бялото,дето си скри веждите с него и си сложи и на носа и челото  #Shocked

# 490
На мене поне ми прилича на Aquacolor на Kryolan. Моят седи по същият начин като правя такива трансформации. Но после се вижда, че е продукт на Бен Най. Може да е някаква паста. Не съм запозната с техните продукти. Мис Нели сигурно знае какво е.
От Draq Queen гримьорите могат да се научат уникални неща, те са факири в контурирането.
Toзи грим от клипчето (базовите неща, без рисунките) съм го правила, казвам ви изглеждам като след пластична операция! Толкова променя лицето

# 491
Мерси за обяснението Жаки, Simple Smile Лека полека ще почна да схващам и аз с контурирането  Laughing
За първи път гледам клипче на такова трансформиране ,много е добър  Sunglasses

# 492
  • в 1001-та нощ
sorriso:)  newsm78 на аватара  Rolling Eyes caviar make up  ли е  newsm78 виждала съм такъв лак, но за устни не  newsm78

# 493
Всичко има вече....скоро ще ги лепиме топченцата и на клепачите Mr. Green
Скрит текст:

# 494
  • в 1001-та нощ
е, това не трябваше да го виждам вече  Cry Shocked Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт