Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 344
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Тони, добре че ме подсети Flutter Това с водата и аз го пробвах за 1-ви път преди няколко дни с миглите на Инглот и взе, че стана много по-лесно. Лепилото падна веднага, сресах миглите, залепих ги на една кутийка за мигли на MAC за да се запази формата и като изсъхнаха бяха като чисто новички.

И при мен така  Wink Нали аз написах по-рано в темата, че го правя така по съвет на една гримьорка в Инглот  Wink За тяхните мигли става супер лесно, за други марки не знам  Peace

Един туториъл на български за грим в лилаво, сиво и бяло  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:f890ff3f1f

# 586
Тони, добре че ме подсети Flutter Това с водата и аз го пробвах за 1-ви път преди няколко дни с миглите на Инглот и взе, че стана много по-лесно. Лепилото падна веднага, сресах миглите, залепих ги на една кутийка за мигли на MAC за да се запази формата и като изсъхнаха бяха като чисто новички.

И при мен така  Wink Нали аз написах по-рано в темата, че го правя така по съвет на една гримьорка в Инглот  Wink За тяхните мигли става супер лесно, за други марки не знам  Peace

А как точно ги "залепяте" в кутийката?

Нека някой пробвал с мигли на Ардел да каже, но аз лично не се справих и ще продължа просто да си отлепям лепилото, без да ги мия - и без това не забелязах по-добро почистване след миенето, но пък може проблемът да е в несръчността ми Crazy

# 587
Да кажа и аз за формАта на предизвикателствата - на мен ми харесват, както са в момента, с 2 седмици за изпълнение. В противен случай лично аз трудно ще се впиша в сроковете за участие, а вярвам това важи и за други момичета.
Също, както вече се спомена, най-добре е само с 1 тема, тъй като с повече ще стане твърде разхвърляно и трудно както за участниците, така и за организатора.
В самата анкета е добре да има не повече от 5-6 теми за гласуване, с не повече от 2 възможности за избор. В сценарий с 10 теми най-много да се окажем с 3-4 практически равни резултата, само си създаваме проблеми така.

Ясно, че за страничен наблюдател чакането е голямо, но пък темата не е и само за предизвикателствата, а за гримиране като цяло - т.е. всеки може по всяко време да пуска какъвто грим му харесва, когато си поиска, да го обсъжда, да търси или дава идеи.. Само за пример, между двете предизвикателства изписахме цяла една тема - значи имало е какво да се коментира.

# 588
Да кажа и аз за формАта на предизвикателствата - на мен ми харесват, както са в момента, с 2 седмици за изпълнение. В противен случай лично аз трудно ще се впиша в сроковете за участие, а вярвам това важи и за други момичета.
Също, както вече се спомена, най-добре е само с 1 тема, тъй като с повече ще стане твърде разхвърляно и трудно както за участниците, така и за организатора.
В самата анкета е добре да има не повече от 5-6 теми за гласуване, с не повече от 2 възможности за избор. В сценарий с 10 теми най-много да се окажем с 3-4 практически равни резултата, само си създаваме проблеми така.

Ясно, че за страничен наблюдател чакането е голямо, но пък темата не е и само за предизвикателствата, а за гримиране като цяло - т.е. всеки може по всяко време да пуска какъвто грим му харесва, когато си поиска, да го обсъжда, да търси или дава идеи.. Само за пример, между двете предизвикателства изписахме цяла една тема - значи имало е какво да се коментира.

Абсолютно точно казано   202uu И според мен предизвикателството си е съвсем добре в сегашния му вид и правила, и няма смисъл от усложнения  Wink

Момичета, аз ви чета от известно време, но нямате изчитане, не мога да ви смогна! Много хубави неща показвате!
Може ли да ме насочите каква очна линия да си взема за най-най-първите ми опити за използване на очна линия? Досега никога не съм си слагала. Доколкото съм прочела харесвате на ЕЛФ и на Есенс, правилно ли съм разбрала?

Това е много общо и всичко е относително. Аз си слагам очна линия от години. Но в момента, ако тръгна да си слагам някаква различна от гел с четка, със сигурност ще се омажа  Wink Всякакви писци и четчици са ми супер неудобни. Най-лесно ми е с четка за очна линия, без значение кой от вариантите  Peace
Според мен - пробвай няколко вида очни линии на по-евтини марки и виж в коя се оправяш. После избирай марката  Wink

Супер Hug Ще ги пробвам, имат много интересни продукти

Жаки, къде ги продават? Аз нали списания не купувам и все не съм в час с новостите  Crazy

Момичета, можете ли да ми перпоръчате наситенолилав молив за очи?

Аз имам лилавия на Ейвън посочен от tamar, но не съм го пробвала още и не знам как е стои. Иначе последно гледах едно супер готино тъмно лилаво от моливите на Импала  Peace Зависи какъв нюанс търсиш.

# 589
Moже да се поръчва от сайта им. Иначе гледам, че магазина/студиото им е в Бургас

# 590
  • В центъра на Вселената...
Moже да се поръчва от сайта им. Иначе гледам, че магазина/студиото им е в Бургас

Имат магазин и във Варна и Благоевград  Peace

# 591
  • София

Абсолютно точно казано   202uu И според мен предизвикателството си е съвсем добре в сегашния му вид и правила, и няма смисъл от усложнения  Wink

Нямам какво да добавя. Съгласна съм.

# 592

Абсолютно точно казано   202uu И според мен предизвикателството си е съвсем добре в сегашния му вид и правила, и няма смисъл от усложнения  Wink

Нямам какво да добавя. Съгласна съм.

И аз съм съгласна. Проблема е как да се ограничат опциите в анкетата без да има сърдити, че точно тяхното предложение не е включено. Да кажем, в тази анкета да включа всички предложения пуснати досега, Завбъдеще да се пренасят старите предложения от предна анкета, като теми със значително по-малко гласове отпадат, и когато бройката на останалите теми падне под 5, пак даваме предложения и продължава цикъла по същия начин?

# 593
  • в 1001-та нощ
за да няма сърдити - може би .... е решение - да се включват всички предложения, но в следващо гласуване да се пренасят само четирите след избраното първо - т.е. топ 5 - първото се прави, четирите след него се пренасят ... следващите след петто явно не са били предпочетени и може да не се пренасят  Rolling Eyes newsm78 Blush

# 594
Да, но това става, ако увеличим бройката на 10 теми за гласуване. На мен ми се иска да не променяме нищо в правилата до момента... 
Аз обещавам, че няма да се сърдя, ако отпадне моята тема от следващата анкета  Mr. Green

# 595

Даааа, много яко ти се е получило това, може ли списък с нещата, които си ползвала? А за отдолу не е нужен по-тъмен цвят - оригиналното беше светло златисто Simple Smile

Благодаря.  Hug
Лилавото и златното отдолу са от китайска палитра, отгоре е руж на Севънтийн и в действително е по-златисто, а на снимката доста розовее. База и спирала пак Артдеко, втората е моделът с топката.
Лилавото го нанесох върху бял молив на Импала.  Simple Smile

Мерсиии Simple Smile И аз си мислех за ружче вместо сенки за ровзовкото Simple Smile

# 596
хехе Stardust* имаме подобни аватари - обичам Holly Golightly,а и Audrey Hepburn като цяло  Heart Eyes
относно правилата аз съм изцяло съгласна с Пух Simple Smile

купих си днес най-накрая молива за очи на Импала силиконовия утре ще го пробвам във водната линия на опашките за записване в унсс  Mr. Green

# 597
Леле тези имат още опашки за записване? Няма ли онлайн система.....в тези жеги

Тези моливи на Импала освен и аз да ги пробвам, щом толкова ги хвалите. Целият ми грим седи, само очната ми линия изчезва  (личи си, че е Есенс) Tired иначе цветът е страхотен Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 19:30 от Жаки°

# 598
  • в 1001-та нощ
Жаки°, скритият текст не се отваря  newsm78 Rolling Eyes Embarassed

# 599
Оправих го Flutter

Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия