Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 459
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Kачкам снимката кой е! Някой ден може да го подобря, трябва ми повече лилаво, а такива сенки почти нямам.
ta-daaaaa
Скрит текст:

Аз също не можах да позная... мислих си, че си правила злата магьосница от малката русалка ...как й беше името...забравих  newsm78 Както и да е...не го знам този образ, но наистина си го барнала грима...оставаше да си издокараш зъбите зелени и вече щях да падна  Mr. Green

# 451
Руми,
Скрит текст:

Малвинка, аз видях, че си от Перник и затова те попитах.

# 452
  • София
А, такива сенки имах някога много отдавна примерно преди 5 години и ги изхвърлих преди около 3. Спомням си ги, защото бяха доста голямо количество, трайни и да си призная правих си доста експерименти да ги разбърквам с други, да ги мажа по рисунки, нокти. Хич не бяха лоши.

# 453
  • Перник
Страхотни са ,особено за 1.80лв  Mr. Green и наистина нямат свършване!Аз онзи ден изхвърлих 1-2 ,които съм купувала преди 5 години и аз сигурно и видях ,че им е минал срока,иначе са си пълни  Simple Smile
Le Soleil*,ако и ти от Пк,взех ги от центъра,в едно от магазинчетата отстрани на ГУМ  Peace

# 454
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз имам такива, идеални са. Даже точно този цвят Flutter

# 455
  • София
Руми,
Скрит текст:
А, това са "солничките"!
Ама така кажи! Mr. Green
О, аз разкарах всичките си солнички още преди 6 години, когато ги бях насъбрала в къщи.
Видях, че с тях никога няма да постигна прецизността, към която се стремя и ги...подарих на една изключително доволна позната. Grinning
Наситеност-да, блясък-в излишък, но прецизност-хм, трудно, да не кажа хич. Wink

# 456
Ето ги сенките...само че имайте впредвид,че блестят много по-силно ,отколкото на снимка...нещо все не докарвам реални цветове  ooooh! но определено ще се ходи за още-много ми харесват  Peace
lepidopteria,ако говориш за серията на Maybelline-нямаха ги още ,днес бях в нашия ДМ!

тези блестящи сенки на Just U ги имам от гимназията още Simple Smile Имам златисти, лилави и тъмносините с златисти частици. Златистите са много хубави показвала съм гримче с тях Simple Smile

# 457
Момичета, в youtube от известно време насам се носи "No mirror makeup tag", мисля, че ще е забавно предизвикателство Crazy  Mr. Green Ето едно момиче което го е направило, но има още много  Laughing

# 458
  • София
о, това е много интересно Simple Smile

# 459
  • София
Силве сенката е pearl426

Heart Eyes

# 460
Момичета, в youtube от известно време насам се носи "No mirror makeup tag", мисля, че ще е забавно предизвикателство Crazy  Mr. Green Ето едно момиче което го е направило, но има още много  Laughing

Много интересно  Grinning Като знам как с толкова старание и гледане и пак не мога да докарам като хората нещата, какво ли ще стане ако нищо не виждам  Mr. Green Може пък да се получи по-добре. Това момиче не се справи никак зле  Peace

Ето го моето "гледано" творение днес, прототип на едно гримче от последните дни:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Тук съм и с най-яркото червило, което си позволявам да нося от време на време  Sunglasses

# 461
  • в 1001-та нощ
Веси  Peace много приятно зелено кадифе  Heart Eyes, много ми харесаха и предизвикателствата ти  Peace ; второто особено много ме изненада (приятно) - този грим също, аз виждам голямо развитие в подхода ти.

Аз днес правих зелената фея - като залез и останах много доволна, като че ли тази техника я поовладях и експериментирам основно с цветовете  Peace

Получих океанската линия на елизабет арден и мисля да правя това

а после и това

взех един перлен молив на руби роуз, както и сенки .... ще ги тествам  Heart Eyes

виждам, че има предизвикателства, които не са добавени в списъка, освен да стана моментен "протоколчик"  Mr. Green

# 462
Веси, този грим е само като за Коледа, ако добавиш и малко златисто, направо ще е в десятката. Grinning
Малко в повече ми идва силни очи и силни устни, но зеленото страшно ми харесва- какви са сенките?

# 463
veselina_s_p  Heart Eyes супер е! Да питам сега и аз.. кое е червилото? Mr. Green

# 464
Веси  Peace много приятно зелено кадифе  Heart Eyes, много ми харесаха и предизвикателствата ти  Peace ; второто особено много ме изненада (приятно) - този грим също, аз виждам голямо развитие в подхода ти.

Да бе, чак и аз се изненадах, че се получи хубаво  Mr. Green Но пак не улучих най-светлия тон на подвижния клепач да е съвсем на място, но следващият път  Crazy

Веси, този грим е само като за Коледа, ако добавиш и малко златисто, направо ще е в десятката. Grinning
Малко в повече ми идва силни очи и силни устни, но зеленото страшно ми харесва- какви са сенките?

Мислех да сложа златисто, но сложих едно светло кафяво с блестящи частици /които естествено на снимката не се виждат/ и реших да го оставя така. Чудих се за червилото, но аз много обичам комбинацията от тъмно зелено и червено, и реших да пробвам  Sunglasses
А зеленото е от китайската палитра, която показах за предизвикателството. За Амазонията го ползвах за първи път и много ми хареса  Peace

veselina_s_p  Heart Eyes супер е! Да питам сега и аз.. кое е червилото? Mr. Green

А червилото ми е любимото червено червило - една серия на Орифлейм 3в1. Наистина страхотни червила  Peace Имам две и мисля да си взема още някое. Много хубава текстура, плътен, наситен и траен цвят. И ухаят страхотно  Heart Eyes Един от малкото наистина хубави неща на тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт