Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 414
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Алена и аз съм виждала само лака,не знам за устните как става,иначе лака е на Ciate

а ето и видео на моята лубимка в youtube
http://www.youtube.com/watch?v=klVSSoB90ZE&feature=plcp

# 496
Ех, че сте " гадни " значиииии. Тъкмо си бях свалила ежедневния грим и като погледнах клиповете, просто се изстрелях с 300 към огледалото, за да се предизвикам сама. Единадесет и половина е, а аз се гримирам, та пушек се вдига. Ама с всичките му там глезотийки- коректори, основи, пудри, всичко. Сега съм с цяло гримирано лице и едно гримирано око. Ще поседя още малко така, че ме е жал да го трия. Луда работа е това. Crazy Добре, че моя го няма, иначе щеше да ме прати веднага на санаториум.

# 497
  • София
  Това с хайверените устни хич не го показвайте на мъжете си защото веднага ще се затичат да ви купят по едно  Laughing Няма как да се говори без да изпопадат тия топченца и ще се наложи да мълчите докато го носите  hahaha

Това е направено само за рекламата на лака. Такова чудесо за уста не вярвам да има, освен ако не е на принципа на татуировките или на фолиото за устни Thinking

# 498
Aаааа такива устни хич не искам. Аз едвам търпя глосове, представям си какво е с топченца отгоре Joy Но така за бюти грим е супер Peace

Адри, на мене ще ми купят със сигурност....аз нон стоп плямпам newsm62

# 499
  • в 1001-та нощ
аз докато зяпах хайверените чудесии попаднах на няколко приказно-амазонски видеа  Mr. Green

а имаше и горин леопард, но нашият също беше перфектен  Peace

# 500
Е, vintageortacky е страхотна просто! Моя отдавнашна любимка, която за престоя си в Ютуб не се промени, и не започна да се лакоми. Държи на принципите си, и винаги ме изненадва с интересни макиажи.

# 501
Този хайвер ако ми е по ноктите само си представям как по цял ден изчоплям топченцата.  Mr. Green Хич не трая такива неща. По едно време маникюристките ми слагаха камъчета за декорация и до час-два изчезваха, съответно трябваше да трия и лака. С лепенките за нокти същата работа. Blush

# 502
  • в 1001-та нощ
 Blush Калоян много обича да съм лакирана ярко и ми гали лака ....а си представям с хайвер - каква битка ще е да го докопа  Joy hahaha

# 503
На мене поне ми прилича на Aquacolor на Kryolan. Моят седи по същият начин като правя такива трансформации. Но после се вижда, че е продукт на Бен Най. Може да е някаква паста. Не съм запозната с техните продукти. Мис Нели сигурно знае какво е.
От Draq Queen гримьорите могат да се научат уникални неща, те са факири в контурирането.

Според мен е кремообразния им ФДТ, те са в такава кутийка,  такава консистенция и има чисто бяло. А и с такъв  тип продукт е хубаво да се покрива лепилото.
ПО последното изречение съм с две ръце за. Освен това са винаги супер забавни и готини хора   Heart Eyes

Покриване на вежди с подръчни материали - Лепило

Става само с лепило стик на водна основа(каквото обикновено се взема за малки деца) защото има гъстата консистенция за покриване и се отмива лесно после. Веждите се минават с тоник или алкохол за да се обезмасли зоната. Разресват се. Слага се лепилото, направо от стика. Нанася се един тънък слой, кожата е хубаво максимално да се избягва защото  от чиста кожа пада по-лесно после. Слага се втори слой ако има нужда, целта е да се загуби релефа на косъмчетата.Ако веждите са с по-дълги или гъсти косъмчета първия слой се нанася обратно на разтежа на косъма и се приглажда с пръст после по посока на разтежа.  Докато е все още леко лепкаво се слага слой пудра и после се покрива с кремообразен коректор, хубаво е да се нанесе с потупване и се прелива в кожата. Отгоре се нанася ФДТ и накрая се завършва  с прахообразна пудра.

# 504
Момичета, кои са любимите ви ютюб гурута?  Grinning

# 505
  • София
Много ми харесаха снимките от предизвикателството момичета!!!
Поздравявам ви за смелостта, фантазията и уменията.

В Тинкърбел на Силвето съм влюбена просто, както и в Малката русалка на Адри.
А Амазонията на Елфи, е приказна просто, толкова е нежно, като грим на фея е просто! И за ежедневно носене става. Представям си го с ефирна пъстра рокля. Чудно просто!

Жаки, ти си тотална зарибителка! Сложи твоя снимчица с тези скинфиниши, и на очите се приема само, даже само на едното  Joy Толкова си завладяваща, че ще е достатъчно!

# 506
  • на кого му пука
От гурутата харесвам Лиса Елдридж.Сега съм особено впечатлена от украинката която ни показа Силвето.Тя е истински художник.И азиатката на Жаки е много умела с четката ,но някак при нея резултата е като пластмасова кукла .При украинката момичетата приличат на живи картини.

# 507
По точка 2 - темата Синьо Лято не  е ли точно това?В предната тема беше решено да се инкорпорира в амазонската...

Ами не точно. Грим за тен ми беше по-скоро идеята и смятам, че е предизвикателство. Както и да е.  

п.п. Аз също не подкрепям публикуване на снимки, които вече сме виждали.

# 508
п.п. Аз също не подкрепям публикуване на снимки, които вече сме виждали.

Съгласна.  Peace

# 509
Aз вече почти не следя такива канали, но преди като се учех гледах редовно MichellePhan, monroemisfitmakeup, petrilude, xsparkage, audfaced, xxsgtigressxx, misssolivia, MakeupGeekTV, QueenofBlending, juicytuesday.

Сега следя по-различни канали, гледам някои германки като KristyMalou (това момиче е адски красиво....обожавам да я слушам Heart Eyes), persianblonde и citamaass. Като цяло ме интересуват други теми и гледам гримове само ако си търся нещо конкретно.
Тази платформа е голямо богатство....за това не разбирам като кажат някакви пубери, че нямало как и от къде да се научат да се гримират. Ами пълни глупости! Аз като бях на тази възраст дори нямахме интернет в къщи. То кой имаше изобщо? Мъчиш се да копираш грим от някакви списания или от клип по МTV. Сега те заливат с информация от цял свят! Само човек да има желание и търпение.

Пак цветна красота Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Eто за тези цветове казвах, че ги има в MAC. Мисля, че са лимитирани за една година
Скрит текст:
From left to right: Cinderfella, Blue Flame, Young Punk, Smutty Green, Gilt by Association

Цитат
Аз също не подкрепям публикуване на снимки, които вече сме виждали.
това ще ми го обяснете ли, че аз пак нещо не съм разбрала Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт