Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 266
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Не ти се отваря снимката, Check Please  Wink

Според мен за всяка тема може да се намери вдъхновение  Grinning Все пак имаме две седмици, не е казано че веднага трябва да се появи идеята  Wink

# 736
Toчно така Peace Моят папагал от предизвикателството "кацна" чак предпоследният ден Grinning

# 737
Попаднах на страхотен видео урок на Гос за поставяне на сенки, идеален е за такива като мен, които по-рядко се гримират (в ежедневието слагам само очна линия и спирала на очите) и нямат много опит Heart Eyes И колкото повече гледам, толкова повече ми се струва, че очите му са с абсолютно същата форма като моите, което автоматично го превръща в личното ми гуру за очен грим Flutter

# 738
Аз каквато съм бледна, бронзовия грим ще ми седи малко странно май.  Thinking

# 739
Аз каквато съм бледна, бронзовия грим ще ми седи малко странно май.  Thinking
Напротив, надали си по-бяла от мене Simple Smile А на мене ми седи добре
На почти всички кожи, коси и цвят на очите бронзов грим седи страхотно! Разбира се ако имаш тен седи още по-готино

# 740
  • Lost in a fairytale ...

Може да бронзираш около окото с пудра или по-тъмен ФДТ  Peace

# 741

На бели хора обикновено стои много добре.  Peace

Един хамелеонски грим от мене.  Grinning 

Това е със светкавица на тъмно
Скрит текст:

това е в стаята на не много силна светлина
Скрит текст:

# 742
  • София

Адри, нали това е моливът ...

Да, това е, но пак да предупредя - много внимателно с него. Само във водната линия. Ако ползваш извън нея хубаво преливаш и фиксираш със сенки защото иначе ще има панда ефект  Laughing
Много труден за работа молив, трябва много добре да знае какво правиш. Обаче като се научиш как да го ползваш е  Heart Eyes

Тази бронзова богиня ме уби. Аз съм бяла като мъртвец. Ще играят пак автобронзанти и бронзъри  hahaha

# 743
Аз ще взема да се омажа като ненормална с чинията на Флормар, че да видите тогава каква богиня ще излезна.  Mr. Green

# 744
  • в 1001-та нощ
Благодаря Адри  Blush взех и двата kohl молива на ГР (и true kohl, и kohl kajal) - ти другия ползвала ли си го?

# 745
  • София
Вторият не съм. Имам и 2-3 цветни молива на ГР, но не ги харесвам особено.

# 746
Нещо, което на мен лично ми беше интересно.
http://www.youtube.com/watch?v=Zs1UhU26E5k&feature=related
Много лошо така като има толкова много опции за гласуване. Гласовете са се пръснали по всички предложения.

# 747
# 748

Чела съм добри отзиви. Аз мислех нея да купувам, но си взех АртДекото. Има и матов вариант, но не го предлагат в този сайт.

Аз на ГР хич не харесвам моливите и този каял за сега мисля да го пропусна  Rolling Eyes

# 749
При мен лично каяла на GR не се задържа дълго  Peace

Общи условия

Активация на акаунт