НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 949
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, най-после успях да завърша щорите...за нищо не ми остава време, но пък малкия запълва всички празноти! Simple Smile

Нищо сложно като изпълнение, много са лесни. Единствено само ми се ще да променя малко връзването на панделките. Мислех да сложа халки и отделно да направя статични панделки със щипка, че така като са вдигнати и фльонгата става много голяма и не особено красива. Но ще подобравям в движение. Simple Smile

# 376
  • в огледалото на живота
Здравейте, най-после успях да завърша щорите...за нищо не ми остава време, но пък малкия запълва всички празноти! Simple Smile

Нищо сложно като изпълнение, много са лесни. Единствено само ми се ще да променя малко връзването на панделките. Мислех да сложа халки и отделно да направя статични панделки със щипка, че така като са вдигнати и фльонгата става много голяма и не особено красива. Но ще подобравям в движение. Simple Smile
Красота   bouquet
Браво на майсторката !

# 377
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Браво Jia_m, добре си се справила!  bouquet

# 378
Според мен ако панделките бяха от по-твърд плат, щеше да стои по-добре. Така са кльопнали. Но може и да е въпрос на вкус, важното е ти да си ги харесваш.
Аз също правих такива преди години. Неудобството е ако ги ползваш често, отнема повече време да ги сгънеш/разгънеш и вържеш/отвържеш панделка.
Но пък удоволствието от създаването на нещо с твои ръце надделява  Wink
Да са ти честити!

# 379
  • в огледалото на живота
Има вариант да ги колосаш,но пък ако се сгъват-разгъват постоянно едва ли ще издържи...

# 380
  • Kопенхаген
Лазурит, dididi идеята ви е прекрасна, но моите умения относно плетене на една кука клонят почти към 0  Grinning

mumita, великолепни лампиони- майсторска изработка  Grinning

Ще продължавам да ровя из нета, ако намеря нещо интересно по въпроса ще споделя  Grinning

# 381
Ама Мадам... дай малко подсказки де ... то идеи бол... материали още повече...
Какви материали имаш под ръка? Какви лампи искаш да декорираш? Къде ще стоят? Какво "звучене" искаш да предадеш?

А за плетенето - не е трудно Wink Тъкмо учебните ти Тантелки ще оползотвориш на лампион...
По магазините за дрехи втора употреба се намират и дантелки и каренца и интересни материи....

Кажете ми вие сега ... какво може да се направи с пластмасови бъркалки за кафе? Като тези
но си нямат дупчици.

всеки делничен ден похабявам по 4 такива.... Joy

# 382
  • Kопенхаген
Лазурит , аз ако знам какво искам...  Laughing

Искам да изработя абажур за лампа на тавана. Няма значение от материала, само някаква идея за която да се хвана, аз ще си я доразвия.

Тук знам само един магазин за вещи втора употреба ще го посетя да видя дали мога да ,,изровя,, от там нещо  Grinning

Относно бъркалките за кафе, ако искаш бих могла да попитам в един друг форум, да видим какво ще предложат като идеи.

Ето какво пано за стената открих, което много ми хареса. Видях тук момичета да използват тази техника  Grinning

# 383
  • 2 етажа над тавана
Лазурит, първото, което ми хрумва за тези бъркалки, е да се ползват като клечки за домашен сладолед.

Друго приложение - това

Още 1 идея -

# 384
# 385
Това за плетенето на шнур е готино - може ли и линк към това как се прави?
А това с велкрото по краищата ....  newsm78... може би за малкия да си конструира ... ама пък е още малък...

Maria_Dr, харесаха ми...
Тази с полюлея е осъществима ... мисля че имаме няколко такива из фамилията ... ринговете за база де .... само дето моите нямат дупки....
А тази с червените... супер е лесно... хубаво лепилце и клечка по клечка по клечка... ще опаковам нещо Simple Smile

# 386
  • 2 етажа над тавана
Лазурит, ето, линк към статията в крокотак за плетенето на шнур - http://krokotak.com/2011/01/kak-se-plete-shnur/

Иначе в нета има на доста места и на английски, ако искаш и за тях ще ти дам линкове. Hug

# 387
Лазурит, ето, линк към статията в крокотак за плетенето на шнур - http://krokotak.com/2011/01/kak-se-plete-shnur/

Иначе в нета има на доста места и на английски, ако искаш и за тях ще ти дам линкове. Hug

Simple Smile това май ще ми е достатъчно за старт   bouquet

# 388
Вижте какво намерих, пише само , че е макраме. Имате ли идея как се прави?

# 389
тези топчета се плетат на една игла

Общи условия

Активация на акаунт