Любов с двама и към двама

• 30 730
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Ееех,Краси,ти с твоите възвишени и идеалистични разбирания Whistling Аз пък ще кажа,че за мен е възможно да обичам двама мъже,да обичам,да. Но не и да правя секс едновременно с двама.
Всъщност, ако се прочетеш, в твоя пост има доста повече идеализъм.   Laughing
Аз допускам секса между 2-3-4.......което си е мръснишко отвсякъде.   Mr. Green
Докато идеалната ти любов към двама и невъзможността ти за секс и с двамата е къде-къде по-възвишено.Нали?   Grinning
Ако наистина се замислиш какво е любовта в своята същност, ще разбереш, че няма как да обичаш двама мъже едновременно.Ако си изцяло, всеотдайно, безгранично и т.н. влюбена и отдадена на един мъж, то няма как да дадеш същото и на друг.Там може да има харесване, тръпка (която е основно между краката   Mr. Green ), симпатия някаква , но не и любов.
Не и любов в истинския смисъл на тази дума.

Мирама, доколкото разбрах , в темата става дума за плътска любов, между мъж и жена.
Родители, деца, приятели и прочие тук нямат място.

# 46
  • София

Имам някакъв спомен за испански филм на тази тематика. Еротика. Двама младежи и младо момиче, нали? Как се казваше?

"И твойта майка също" ?

нямам предвид този филм.  Ставаше въпрос за едно момиче от стандартно патриархално семейство, което искаше да стане готвач, занимаваше се нещо с пържене на риба на плажа. Имае гадже, после се появи един друг младеж, направиха ресторант, тя забременя и роди..., някаква такава история, така да се каже "типично по испански", почти натуралистично. даваха го преди месеци на БНТ1 след Панорама.

Краси, възможно е, имах такъв случай в съвсем младите си и неориентирани години - бях влюбена в двама едновременно, консумирах си връзката и с двамата, но паралелно и нито един от тях не знаеше за другия. Толкова бях влюбена, че не можех да скъсам нито с единия, нито с другия. Накрая съвсем естествено единият започна да надделява в чувствата ми и другият отпадна от играта. Беше кратка история, типично младежка, от неопитност и романтични представи.

# 47

Ако наистина се замислиш какво е любовта в своята същност, ще разбереш, че няма как да обичаш двама мъже едновременно.Ако си изцяло, всеотдайно, безгранично и т.н. влюбена и отдадена на един мъж, то няма как да дадеш същото и на друг.Там може да има харесване, тръпка (която е основно между краката   Mr. Green ), симпатия някаква , но не и любов.
Не и любов в истинския смисъл на тази дума.

И аз доскоро имах някаква подобна идеалистична представа за любовта но все повече взех да схващам че тя, любовта не е само "тука има- тука няма", тя е явно с безброй милиони междинни нюанси. Възможно е да обичаш двама по съвсем различен начин и двете еднакво да бъдат голяма любов. Всеотдайна, безгранична и отдадена.

# 48
Откога на секса му се казва любов?
Разбира се, че подобна история е възможна и сигурна съм съществуваща. Любовните триъгълници, стига да са равнобедрени, са добра терапия за освободени люде, чудещи се каква дивотия да измислят за да запълнят ежедневието си.
По-добре рогцата да са слагани явно. Само дето Господ не е създал толкова алтруисти.

След като говоря за любов значи знам от сигурен източник че не е само секс, а именно любов. Или може би ти по-добре знаеш от участниците кой какво изпитва?

Ако ти не си дамата от триъгълника, то така както и аз няма как да си сигурна, че това не е омагьосващо сексуално привличане, объркано за любов.
И понеже едва ли на някого в тази тема казусът му се е случил, то хипотетично можем да пишем всичко. Тема от типа бла-бла, приятна следобедна говорилня.

След като за участниците това Е любов, при това огромна, може би стократно по-силна от обичайната за една средностатистическа двойка, аз ли съм тази която да отсъжда че не е това любов и се заблуждават? Аз мисля че те най-добре си знаят какво им е на сърцата.

# 49
И аз доскоро имах някаква подобна идеалистична представа за любовта но все повече взех да схващам че тя, любовта не е само "тука има- тука няма", тя е явно с безброй милиони междинни нюанси. Възможно е да обичаш двама по съвсем различен начин и двете еднакво да бъдат голяма любов. Всеотдайна, безгранична и отдадена.
За пръв път да съм съгласна с теб,ама това няма как на Краси да и бъде обяснено.

# 50
  • Сопот, Пловдив
Аз съм била и в двете ситуации и абсолютно съм на мнение, че може да обичаш двама души едновременно. Но аз не съм имала едновременна явна връзка и с двамата, макар че сигурно при други хора и това е възможно. Но също смятам, че тази ситуация не може да продължава вечно, рано или късно чувствата към единия взимат превес и нещата претърпяват развитие - бива избран само един от двамата възлюбени или пък в някои случаи се прекратяват отношенията и с двамата.

Що се отнася до секса с двама - особено ако си жена  и търсиш двама мъже, това е най-лесното нещо на света  Grinning . Другата ситуация, две жени и мъж, по-трудно се получава, по мое наблюдение. Но също по мое наблюдение при тройките в повечето случаи става въпрос за чист секс, рядко има намесени чувства, ако има, то все един е страдащ.

# 51
Двама мъже можем да обичаме по различен начин!Никъде не се казва колко или как.Ако е само за секс-любов не е нужна!
Никога няма да сложа мъжа си и лбовика си в едо легло.Ако ще си хващам лИбовик,то ще е коренно различен от съпруга.Какво да правят заедно.Единя ще иска едно,другия-коренно различно.Няма начин да се напаснат по мераци-али идеята е разнообразие Peace
По ТЛС дават и как някой спи,живее,яде с кукла и това му е супер достатъчно.Или консумира тоалетна хартия,ближе пепелници...разни хора-разни идеали

# 52
На мен един ми е трудно да обичам, какво остава за двама. Виж, сексът е друга бира.

# 53
В книгата "Мъжете, които мразят жените" има подобна история. Честно казано не си го представям. Не казвам, че е нещо лошо, но просто не мисля, че може да продължи дълго подобно нещо. Все на един от тримата тази ситуация ще му омръзне. Малко вероятно е това да е жената.

Не ми се е случвало да обичам двама едновременно. Да съм привлечена - да, да имам чувства - да, но винаги е надделявало и едното е било по-силно от другото.

# 54
Поли,ако си спрягам тройки на мен в един хубав миг ще ми омръзне!Не е малко вероятно да е жената Peace Най-често тя се уморява според мен

# 55
Поли,ако си спрягам тройки на мен в един хубав миг ще ми омръзне!Не е малко вероятно да е жената Peace Най-често тя се уморява според мен

Не мога да говоря за "най-често" в хипотетична ситуация, в която нито съм участвала, нито познавам някой, който е, а само съм гледала по филми и чела в разни книги. Смятам, че е малко вероятно, защото в подобна ситуация нейните прищявки са абсолютно задоволени. Мъжът й си е подтиснал егото и самочувствието, за да "не я изгуби", на онзи му се налага да се съобразява със семейни планове кога ще чу*а, а на нея и двамата са и на едно щракване разстояние. Та под този ъгъл погледнато, е по-логично първо някой от мъжете в тройката да си бие камшика. Пък и е отбелязано, че тя ги обичала и двамата.

# 56
Сетих се да питам Blush
Лизет,а те поотделно никога ли не правят.........В смисъл тя само с мъжа/законния/ или само с чуждия newsm78

# 57
Преди месеци даваха по теледизията един испански филм на същата тематика.

Имам някакъв спомен за испански филм на тази тематика. Еротика. Двама младежи и младо момиче, нали? Как се казваше?

Средиземноморска диета, много приятен филм  Peace

# 58
  • София
Същият е!

# 59
Как е на английски точно,че в Замунда не го намирам с това му заглавие Dieta mediterránea

Общи условия

Активация на акаунт