Кое Ви възбужда

• 65 178
  • 288
  •   1
Отговори
# 240

Възбужда ме различният подход: да има поне един елемент, който да не повтаря предния път.

Например онзи ден, детето е будно вече - гука си на леглото в другия край на стаята, - но аз още съм в полудрямка. Той ме гали известно време безмълвно, после изненадващо за мен полека пролазва отгоре ми под завивката (спя по корем)... Да разказвам ли нататък?

Не, в никакъв случай не продължавай, защото ще дотърчи "моралната полиция" да ти разкажат, че е недопустимо секс да се прави , когато в същото помещение има дете или бебе. Ама няма значени е, че не вижда или чува, така му се осакатява психиката. Сакън моля те не разказвай. Laughing

п.п. а, ето Вилико ме е изпреварила и е пуснала сирената...ужас. Мъка отиде темата. Tired

# 241
Понякога си отвратително досадна и се чудя на какво се дължи, ще взема да водя календарче - вероятно в онези дни...

В случая казвах за себе си - че не мога да се отпусна и да се възбудя, ако има външни пречки. Сори - ако и това ти боде очите.

# 242
Понякога си отвратително досадна и се чудя на какво се дължи, ще взема да водя календарче - вероятно в онези дни...

Влизам ти в тон Вилико, вероятно е трудно да се прочетеш отстрани, но пък имаш възможността да прочетеш мен. Simple Smile
п.п. аз на досадата обръщам гръб, а ти май не можеш да се справиш с нея? Wink

# 243
Аз нямам проблем с  досадни, в критическата, изнервени от липсата на секс или дори гладни жени /по принцип, не ти точно/,които просто държат да се правят на остроумни.
Пиша си по темата, казвам си при мен как е и това е. Пък ти си реагирай колкото искаш, явно е, че не можеш да разбереш  написаното.

# 244
Аз нямам проблем с  досадни, в критическата, изнервени от липсата на секс или дори гладни жени /по принцип, не ти точно/,които просто държат да се правят на остроумни.

Така ли къде са тези екземпляри?! Най-ми хареса "изнервени от липсата секс и в критическата" - култово, но пък прозаично. ЖалкУ. Flutter

Пепеляши обаче е права подход е нужен с някой друг нов детайл. Възбудата е не е само химия, не само...

# 245
Наистина е жалко, но пък е много често срещано.    
Дано темата помогне на таквиз жени поне.

# 246
  • Другата България
Понякога си отвратително досадна

Ти не беше ли онази, дето не обижда другите?  newsm78
Просто питам.
Пиша си по темата, казвам си при мен как е и това е. Пък ти си реагирай колкото искаш, явно е, че не можеш да разбереш  написаното.

Ти си пишеш по АБСОЛЮТНО всички теми, и когато някой недай Боже не е съгласен с теб става досаден, злобен или неразбрал. Що не се замислиш дали пък не трябва да си на всяко гърне мерудия и да пропускаш някои теми, само четейки ги ако са ти интересни?

Не се заяждам, питам само, пак да подчертая.

# 247
Интересно... защо пък да трябва да пропускам дадени теми  Joy
По-склонна съм да изкоментирам постовете в дух - идвам да се заяждам, без грам връзка с темата. Но и от това ще се въздържа, ей така - от учтивост към останалите - пишещи по темата.

П.П. вероятно имаш проблем с разбирането, защото поста на Форчън определено не беше - Вилико, не съм съгласна с теб...но и това няма значение  Wink

# 248

Пепеляши обаче е права подход е нужен с някой друг нов детайл. Възбудата е не е само химия, не само...

Нов детайл казваш.. ми като гледам, само извън семейното ложе може да го видя.  Mr. Green

Скрит текст:

# 249

... да се възбудят ли? Защото секса от темата и премахването на критическа ще им бъде трудно да изчистят. Посъветвай ги, ти имаш опит ...вероятно- знам ли. Вилико, ако исках да се заяждам с теб, щях да "звуча " по съвсем друг начин, не знам дали можеш да ме разбереш. Laughing

Еее Соте, ти бая детайл си видЕл! Joy

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 16:59 от Fortune

# 250

... да се възбудят ли? Защото секса от темата и премахването на критическа ще им бъде трудно да изчистят. Посъветвай ги, ти имаш опит ...вероятно- знам ли. :lol:

Ами да – в темата се казаха доста неща за секса с постоянен партньор – кое би могло да спомогне, как да избягаме от рутината или дори нови нотки да прибавим към сексуалното си разнообразие. Мисля, че тези неща не са за подценяване. Но ти кажи – ти си в тази възраст – аз съм още на 31 само. Може и да бъркам...

# 251
В коя възраст съм Вилико?! Flutter

# 252

Ами виждала съм те по снимки, ама може и да греша, ако е така – извинявай, мислех че си на 40+     Embarassed

# 253

Ами виждала съм те по снимки, ама може и да греша, ако е така – извинявай, мислех че си на 40+     Embarassed

...добър опит /малко дребнав, някак типичен/, но неуспешен. Щом казваш, че си видяла така да бъде. bouquet  Joy

# 254
Опит за какво? Никога не съм знаела годините ти, просто предполагах само /от постове и снимките ти/. И съвсем откровено ти казвам "извинявай", ако съм те засегнала и си на по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт