Кое Ви възбужда

• 65 188
  • 288
  •   1
Отговори
# 225

Соте,а да няма нещо проблем по въдицата бе бате  Laughing ? Или викаш си е като както е била на 20 ? Това ми е един от въпросите,които ме вълнуват ежедневно. Дали като мина 40-те ще спадне..желанието  Grinning

Тия каки не са за изпускане дето си ги сложил с рибоците  Laughing Таз какичка на яхтата как може на задна така  Whistling

seaman.. с въдицата проблеми няма  Laughing... при каките е проблема, щото докато се нагласиш и тя вече е заспала  Laughing... разбирам ги, представят си че са още на 20, но вечното тичане ги преуморява.
За да нямаш проблеми с въдицата.. редовно спорт, чист въздух сред природата.. и никакви нерви.  Laughing
За да работи успешно една въдица е нужно редовно да се използва.. мъжете сме така устроени че имаме нужда от редовен секс... забатачването води до засечки!!!  Laughing
Моя дядо на 80 си водеше палави бабетки.. пък дано и аз съм прифанал некой от неговите гени!!!  Laughing
За жените... без игра и закачки, нищо не става.. възбудата е най вече в главите ни.

# 226
Хаха е редовно редовно..на колко години каза че си  ти, минал си го това с малките деца, няма как редовно като само реват и искат внимание .. Иначе спортувам да, бивш плувец съм , почти 2 метра, як мъжага  Laughing засечки е имало, като бях на 20,сега уж няма  Embarassed
Наскоро се карахме с жената. Вика ти преди си играеше, сега директно си готов и давай и аз да съм, няма да стане. Та след сериозен скандал, разбрах че е права. Аз съм готов, ама жените си искат игричките  Wink

# 227
Не винаги. Поне аз де.

# 228

Хаха е редовно редовно..на колко години каза че си  ти, минал си го това с малките деца, няма как редовно като само реват и искат внимание .. Иначе спортувам да, бивш плувец съм , почти 2 метра, як мъжага  Laughing засечки е имало, като бях на 20,сега уж няма  Embarassed
Наскоро се карахме с жената. Вика ти преди си играеше, сега директно си готов и давай и аз да съм, няма да стане. Та след сериозен скандал, разбрах че е права. Аз съм готов, ама жените си искат игричките  Wink

Не съм си крил годините.. на 22 евро и 50 евроцента  Laughing..
Да, това с малките деца го минахме отдавна, сега е още по сложно.
Но ако не друго поне ни остава време да се насладим на себе си... тя моята не пропуска възможност да идва с мен навсякъде.. условието е да е топло времето.  Laughing
За скандалите и караниците.. брак без караници не ми го хвали.. това е знак за липсата на тръпка.
Няма по възбуждащо нещо от помирение след скандал.  Laughing
Жените са крехки същества способни да ти издерат очите.. но си искат своето.. от вратата за краката не става.
От мен да знаеш, колкото и да ти е криво, жената винаги е права.. защото лесно се пали, лесно се дразни и лесно сменя честотите, от смях на сълзи примерно.
Целта ни е да балансираме и да използваме плюсовете и минусите да са в наша полза.. защото са и достатъчно глупави за да се усетят че ги водим към пързалката.  Laughing
За пример.. едно цвете така може да ги провокира че не се усещат на кой свят са... а да те видя на теб ако ти дадат китка кво ще си помислиш.. най много да изкривиш главата на някой  Laughing.. а те миличките за едното цвете даже и се възбуждат.  Laughing
Това е положението пич.. женските слабости трябва да се използват на максимум, инак си от губещата страна!!!  Hug

# 229
  • Бургас
Не винаги. Поне аз де.

И аз.  Embarassed Ако ме дърви човекът, веднага съм готова. Но по принцип при дългите връзки не е така, трябва си старание, защото вече си свиквате и не и "става" отраз на жената.

# 230
Ха! Викаш трудна ерекция  Laughing

# 231
Имам дете на година и половина и не съм забелязал сексът с жена ми да е пострадал през това време.... Айде в самото начало може би да, но след първите 2-3 месеца всичко си дойде на мястото

# 232
Ха! Викаш трудна ерекция  Laughing

Юли е напълно права, проблемът дори не е самата ерекция...

# 233
  • Другата България
Имам дете на година и половина и не съм забелязал сексът с жена ми да е пострадал през това време.... Айде в самото начало може би да, но след първите 2-3 месеца всичко си дойде на мястото
Чакай да стане на 20+ и ще говорим Peace

# 234
Чакай да стане на 20+ и ще говорим Peace

И аз това казвам... точно когато си най на кеф, вземе че се сети да си поиска пари.. и кръвното ти се възбужда!!!  Laughing

# 235
Аз съм сигурен, че детето няма да чака да стане 20+, за да иска пари. Малко още му трябва да се осъзнае и айдеееее - ще има баща, давай пари!  Laughing

# 236
Аз съм сигурен, че детето няма да чака да стане 20+, за да иска пари. Малко още му трябва да се осъзнае и айдеееее - ще има баща, давай пари!  Laughing
Да е жив и здрав таткото! И да дава!

# 237
  • София

Възбужда ме различният подход: да има поне един елемент, който да не повтаря предния път.

Например онзи ден, детето е будно вече - гука си на леглото в другия край на стаята, - но аз още съм в полудрямка. Той ме гали известно време безмълвно, после изненадващо за мен полека пролазва отгоре ми под завивката (спя по корем)... Да разказвам ли нататък?

# 238

Например онзи ден, детето е будно вече - гука си на леглото в другия край на стаята, - но аз още съм в полудрямка. Той ме гали известно време безмълвно, после изненадващо за мен полека пролазва отгоре ми под завивката (спя по корем)... Да разказвам ли нататък?

Продължавай.. тамън балкона ще се напълни.  Mr. Green

# 239
Странна работа, аз при наличието на будно дете в стаята – никога не съм можела да си мисля за сексуване.
Иначе за възбудата...какво има да се пише, то понякога само една мисъл е достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт