Кое Ви възбужда

• 65 248
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Ако ти харесва само секса-само за него ще го търсиш.Ако искаш нещо повече,вече не е неангажиращ секс Peace
Как може да ти харесва само секса когато не знаеш как би бил.  Да не ги различавате по външни белези?
Трябва нещо друго да ти е харесало в този човек или да те е привлякло.

Сексът освен да задълбочава отношения може и да руши една връзка. Какво правите тогава?
Отклоняваме се от темата.

# 76
Оооо, случвало ми се е да имам мерак да се изчукам с даден човек – без въобще да го познавам що за човек е, това е на чисто първично и сексуално ниво. Чак се чудя как ти не го вярваш, че може...

За разпада на една връзка – не съм убедена, че секса е причина, поне не само.

# 77
Вярвам, че трябва нещо да те привлича в един човек за да поискаш секс с него.
Също така вярвам, че сексът може да разруши една връзка още при първия акт.
Сексът не е толкова маловажен, както и толкова самостоятелен.
Не говоря за секс по професия.

# 78
По професия  Joy
Не е маловажен, но не е и така важен - особено в една по-дълга връзка. Защото е съвсем в реда на нещата след Нброй години - той дори да не съществува почти и доказателство са сума ти двойки около мен с бракове или партньори от по над 15-20 години.
А сексът руши точно толкова, колкото и всичко останало - един лош дъх в устата, захабени чорапи, заядливост, лошо пиянство и какво ли не  Wink

# 79
Ако не си допаднете сексуално още първия път?

# 80

Отговорът го има в поста ми - то от първия път може по много параграфи да не си допаднете, секса не е някакво изключение с особено важно значение, над другите. Допадането е комплексно, зависи от доста неща.

# 81
  • София

Е какво толкова има да си допадате? Секса е като всяко друго нещо, като не стане първия път както трябва, ще стане втория. Като не стане втория - третия.
ЧУдно какво пък толкова трябва да стане тоя първи път, че да не искаш никога да повториш  Mr. Green

# 82
Като се има предвид, че моите първи пъти никога не са били блестящи, просто защото чак към 3тия самата аз се отпускам, нещо подобно става обикновено и с партньора   Wink

# 83
  • София
Ами да, още повече, че няма как от първия път той да знае какво ти харесва, както и ти на него.

# 84
Мнооооого неща могат да се случат, Бърди, много!
Не ми се сочат многото примери, но ако да речем някой на по- висок пост те извика в кабинета и отивайки към него , мислейки си "сега как ще ми набива канчето" А той врътва ключа след теб , вади го и ти казва "Духай" ! Shocked Shocked Дали изобщо ще духаш , дали ще има изобщо секс и ако го направиш , ще повториш ли? И много питанки има. А е интелигентен и начетен човек и духовно няма начин да не си допаднете, примерно.

# 85

Това като прочета и веднага си представям строителна площадка или някакъв работен обект - землище, кариера и тн.

Мнооооого неща могат да се случат, Бърди, много!
Не ми се сочат многото примери, но ако да речем някой на по- висок пост те извика в кабинета и отивайки към него , мислейки си "сега как ще ми набива канчето" А той врътва ключа след теб , вади го и ти казва "Духай" ! Shocked Shocked Дали изобщо ще духаш , дали ще има изобщо секс и ако го направиш , ще повториш ли? И много питанки има. А е интелигентен и начетен човек и духовно няма начин да не си допаднете, примерно.

Вярно, че вън е топло, ама...какво общо има с темата тая случка?
Иначе в интерес на службата - ще духаш, кво да правиш!

# 86
  • София
Е, Китке, молям та! За изнасилване вярвам, никой в темата не говори.

# 87
# 88
Че това не е изнасилване? Поне за не го приех така, давала съм сигнали на погрешния човек.

# 89
 newsm78
Това ти се е случило на теб - тогава кажи ти как го прие, как продължихте после с отношенията си?

Ако е от подходящ човек - реално - мен би ме възбудила тая ситуация...

Общи условия

Активация на акаунт