Кое Ви възбужда

• 65 241
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тъпкач можеш да наречеш мъж, с който се виждаш само и единствено за секс...Според мен  newsm78 Доста е грубо обаче....

# 61
Мисля, че опира по скоро до начина на правене на секс и с кого.

# 62

А бе я ми дайте определение за тъпкач? Щот повечето мъже, с които съм била в самото начало в очите ми бяха тъпкачи. Да не живея аз в някакво заблуждение? Ако не почукаш, не ти отварят както казват хората. smile3506

За мен тъпкача си е дивак, дето си мисли че жената освем от секс, не се нуждае от нищо друго!!!  Laughing
Но пък като знам някои жени какво ги възбужда единствено...  Whistling... та бахти тъпкачите... по скоро набивачиMr. Green

# 63
Тъпкач можеш да наречеш мъж, с който се виждаш само и единствено за секс...Според мен  newsm78 Доста е грубо обаче....

Груб ти е израза или ти е грубо да се виждате само за секс?   

# 64
  • София

Груб ти е израза или ти е грубо да се виждате само за секс?   

Изразът.... Mr. Green

# 65
Попитах ви, защото понякога се случвало и аз да се навия на тъпкач , а бе не ми харесва думата, и след акта, който сме направили знаейки, че само и единствено заради него, неангажиращ, да се отприщят страст, чувства, ако щете и интерес към човека.Дори и нещо повече. И обратното важи. Т. е , нека мъжете да кажат...

Някои просто се правят на такива, както много момичета изглеждат като курви, но в душата си не са.

# 66
А какво лошо има в неАнгажиращия секс? newsm78 Mr. Green

# 67
А какво лошо има в неАнгажиращия секс? newsm78 Mr. Green

Абсолютно нищо.

# 68
  • София
Неангажиращият секс е еднократен.....Ако се видите пак вече не е. Ако сексът с някой ти хареса и го потърсиш пак, вече не става въпрос само за секс....

# 69
А ха значи Постоянен Неангажиращ Секс
с един партньор не съществува-Еврикааа Laughing

# 70
  • на кого му пука
Не сме узрели за ПНС все още.Аз лично не знам дали изобщо съм в състояние да поддържам връзка основана само на секс.

# 71
Попитах ви, защото понякога се случвало и аз да се навия на тъпкач , а бе не ми харесва думата, и след акта, който сме направили знаейки, че само и единствено заради него, неангажиращ, да се отприщят страст, чувства, ако щете и интерес към човека.Дори и нещо повече. И обратното важи. Т. е , нека мъжете да кажат...

Някои просто се правят на такива, както много момичета изглеждат като курви, но в душата си не са.

Всъщност никой в душата си не е, ако срещне точния човек. Ни тъпкачите, ни курвите. И двата случая – спокойно могат да се влюбят и да изпитат нужда да са само с един човек. Стига да го намерят в точнот овреме и място.
Също така огромен брой връзки – започват именно само от секса.

# 72
Ако ти харесва само секса-само за него ще го търсиш.Ако искаш нещо повече,вече не е неангажиращ секс Peace
Неангажиращ е като мине не мине месец,година и се чуете,видите и натаковате.И после кой от къде е Peace

# 73
Мира - в много от случаите неангажиращия секс завършва с връзка. Не случайно. Опознаваш един човек доста в леглото. После започваш да искаш по-чести срещи, започвате да си говорите, сближавате се и...ето ти връзка.  Wink Така че това с неангажиращия секс...е малко несигурна работа като цяло, трябва човек да си има едно на ум винаги.

# 74
  • София
Аз неангажиращ секс не мога да правя....Затова избягвам да се свалям с разни пичове, щото после ми е криво....Не съм дорасла... Mr. Green
Нещо не може да ме зарадва чисто механично ебане и изобщо изживяване, свързано само с епидермиса....

Общи условия

Активация на акаунт