Кое Ви възбужда

• 65 298
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Че това не е изнасилване? Поне за не го приех така, давала съм сигнали на погрешния човек.

Ами аз така го приемам, не мога да се сетя по какъв друг начин може да се приеме.

# 91
Не , не твърде лично е, мен не ме възбуди , ама изобщо. Понеже първият го приехте за изнасилване, а аз съм убедена , че ние жените  избираме мъжете, а не те нас. Оставяме нещата така стоят все едно , че те са ни избрали, обаче.  Добре , друг случай - само секс, неангажиращ както става в началото, започвате , свършва , даже си разбрала, кога и дали е влязъл Shocked Да не говорим , че ти си мноооого далеч от финала - няма да повторите , нали?

# 92
Много далеч от финала мога да бъда по много причини. За мен това не е точния показател дали искам още. Именно защот осподелих, че аз не се отпускам така лесно веднага. Имала съм партньори, с които съм правила хубав секс - обаче не съм могла да свърша, ако щеш вярвай  Wink

# 93
Ако не си допаднете сексуално още първия път?
ЧУдно какво пък толкова трябва да стане тоя първи път, че да не искаш никога да повториш  Mr. Green
Не е важно какво не става / най-малкото не го знаеш/, а какво става и дали е поправимо.
В много случай не.
Толкова ли ви не се е случвало, да не си попаднете с човек в секса или да имате несъвместимост. Тогава какво?

# 94
Много далеч от финала мога да бъда по много причини. За мен това не е точния показател дали искам още. Именно защот осподелих, че аз не се отпускам така лесно веднага. Имала съм партньори, с които съм правила хубав секс - обаче не съм могла да свърша, ако щеш вярвай  Wink
Не , не казвам , че задължително трябва да съм на финала, когато е за първи път, но поне трябва да усетя нещо, да ми е хубаво, нали?

# 95
Не , не казвам , че задължително трябва да съм на финала, когато е за първи път, но поне трябва да усетя нещо, да ми е хубаво, нали?
Поне, да не се чувстваш зле.

# 96
Оф, Снеже - зарязваш го, как какво???

Много далеч от финала мога да бъда по много причини. За мен това не е точния показател дали искам още. Именно защот осподелих, че аз не се отпускам така лесно веднага. Имала съм партньори, с които съм правила хубав секс - обаче не съм могла да свърша, ако щеш вярвай  Wink

така е, но много пъти не е особено хубаво, защото има разни обстоятелства примерно, аз съм повтаряла с човек, с когото първия път не е бил нищо...

# 97
Оф, Снеже - зарязваш го, как какво???

Не, не го зарязах. Твърде много харесвах човека.
Никога, обаче не бих искала да оправям сексуално несъвпадение.
Винаги съм се замисляла какво ли са правили жените когато е тръбвало да се омъжат за някой който не познават в леглото.
То е лесно да се каже, че всички са еднакви и си имат едно и също, но всички са твърде различни и "нещата" са им различни.

# 98
Добре де, не разбирам казуса ти. Казвам, че ако секса не е добър - ще го зарежа, ако е на ниво само сексуална връзка. После обаче обясних, че ако все пак имам нещо към човека - опитвам, повтарям, потретвам. Еднозначен отговор няма. Още в началото се опитах да ти обясня - че е комплексно това харесването  Wink

# 99
Снеже, същото съм се питала и аз? Едно време как са се женили от сгляда, по сметка, момичето да е девствено... Изневерявали са си. Как се живее с човек,  който са ти го натресли? Затваряш си очите и... Не знам, не знам, добре, че не сме от онова време.

# 100
Добре де, не разбирам казуса ти. Казвам, че ако секса не е добър - ще го зарежа, ако е на ниво само сексуална връзка. После обаче обясних, че ако все пак имам нещо към човека - опитвам, повтарям, потретвам. Еднозначен отговор няма. Още в началото се опитах да ти обясня - че е комплексно това харесването  Wink
Е, да. Аз същото казвам.
Само, че при второто, комплексното е доста по- сложно и трудно.

# 101
Снеже, същото съм се питала и аз? Едно време как са се женили от сгляда, по сметка, момичето да е девствено... Изневерявали са си. Как се живее с човек,  който са ти го натресли? Затваряш си очите и... Не знам, не знам, добре, че не сме от онова време.

В онова време сексът е бил нещо различно просто, днес има култ направо.

Е, да. Аз същото казвам.
Само, че при второто, комплексното е доста по- сложно и трудно.

Сложно и трудно е когато имаш връзка продължителна и в един момент сексът закуцва. Тогава трябва да търсиш компромисен вариант - кое е по-важното...

# 102
В онова време сексът е бил нещо различно просто, днес има култ направо.
момент сексът закуцва. Тогава трябва да търсиш компромисен вариант - кое е по-важното...
Сексът е бил еднакъв и в онова и в това време като значение.
Даже ми се струва, че на това време е по заменим.
Не е като всяко друго което можеш да поправяш или да закуца изведнъж. Много е по- интимно и лично от всяко друго нещо.

# 103
Не, нито сексът кат оприемане и значение е бил еднакъв, нито пък справянето с евентуална липса вече на секс или сходство - е нещо, което е така лично, че да не може да се преодолее. Въпроса е как точно.

Имах едно гадже, дълга връзка, да кажем около 5 години. В последната правехме секс, защото беше нормално, но не същия - както в първите години - ненаситен и бурен. Знаехме и двамата, че не е същото, но причината за раздяла не беше това.
С друго пък - имахме такъв невероятен секс в продължение на години, че вероятно никога нямаше да се изчерпим...
Въобще секса е нещо много странно, често не се подлага на обяснения, но не мисля, че може да е единствена причина за каквото и да било.

# 104
Мнооооого неща могат да се случат, Бърди, много!
Не ми се сочат многото примери, но ако да речем някой на по- висок пост те извика в кабинета и отивайки към него , мислейки си "сега как ще ми набива канчето" А той врътва ключа след теб , вади го и ти казва "Духай" ! Shocked Shocked Дали изобщо ще духаш , дали ще има изобщо секс и ако го направиш , ще повториш ли? И много питанки има. А е интелигентен и начетен човек и духовно няма начин да не си допаднете, примерно.
Добре, че издънката е била малка, за голям гаф щеше да има камшик и садо-мазо...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт