Почистване на ламиниран паркет

• 15 279
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Щом мопът не попива, с каквото и да бършеш, ще си остават мазанки.

# 16
  • до най-прекрасния мъж
Изстискай мопа с ръце хубаво и няма да имах проблем. И аз ползвам лентички, изсъхва за 5 минути. Води се не тъкан текстил.

# 17
А вие след препарата минавате ли с вода? Мен малко ме е страх да не се натрови нещо котакът ни, че той си тепа и докато бърша, после се търкаля по пода, ближе си лапите...

# 18
Не. Разтворът е достатъчно разреден, а и като изсъхне...няма страшно.

# 19
Прочетох написаното за почистване на ламиниран паркет и аз чистя с "Пронто" и специална бърсалка, но отново се замазва. Защо?
При мен остават петна, когато препарата не е достатъчно разреден.
Иначе и аз почиствам с Медикс и моп.

# 20
  • София
Някой ,който има котка или куче,пробвал ли е да мие този Медикс?Аз чистя ламината и плочките само с вода заради котката,но си има нужда и от препарат.Страх ме е да не навреди нещо на котката.

# 21
Писах по-горе, но явно не си ме разбрала.
В нашите като живеех имах котка. Подът там се мие с обикновен Медикс за под. Преди това - с всякакви универсални препарати за под. Нищо му нямаше на котето. Умря си на 13 години от старост. Peace

# 22
Пипи Дългото чорапче, искам да ти благодаря, че похвали този препарат Emsal. Взех го и като избърсах ламината с него, направо не мога да му се нарадвам.   bouquet

# 23
 Hug
Немското качество си е немско.  Peace
Имаше един Emsal - миришеше с дни на дърво. Много го харчех. Но не го откривам вече.

# 24
  • Австрия
Светъл ламинат има в цялото жилище. Вече девета година го почиствам с моп и влажни кърпи на Swiffer. Кърпите редувах с такива на Emsal, преди да изчезнат от пазара, а сега с кърпи на  DenkMit. Доволна съм.

# 25
Пфффф дами аз започнах пролетното почистване  #Crazy
За ламината намерих страхотен препарат с мирис на праскова, немски е и върши страшна работа.
Но аз имам друг проблем - не знам с какво да си почистя лака за нокти. Преди седмица малко изтървах шишенцето и го замаскирах с дивана  Embarassed Дали ще му стане нещо, ако му сложа малко ацетон. Страх ме е да пробвам. Някой да даде съвет, че моя мм ще ме убие Praynig
За препарат се изръсих малко,  сега е намален в Паркетен Свят.
Ето линкче http://parketensviat.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 26
Това ли е този с аромата на праскова?
За лака наистина не знам какво да те посъветвам.

# 27
Това ли е този с аромата на праскова?
За лака наистина не знам какво да те посъветвам.

Този с мирисът на праскова е първият с най-голямата отстъпка. Другите не съм ги ползвала.

# 28
Хайдеее почна и при мен почистването. Аз съм с паркет в едната стая и скоро си закупих от Паркетен свят специално за паркет един зелен препарат, на който пише, че е натурален. Аз съм с една котана и гледам да взимам все препарати, които няма да й навредят. За сега ми върши страхотна работа, почиства и освежава супер.
touch_el няма проблем с ацетона. Аз бях разляла преди време и лекичко го забърсах с един памук. Ламината не е мръднал!

# 29
Пфффф дами аз започнах пролетното почистване  #Crazy
За ламината намерих страхотен препарат с мирис на праскова, немски е и върши страшна работа.
Но аз имам друг проблем - не знам с какво да си почистя лака за нокти. Преди седмица малко изтървах шишенцето и го замаскирах с дивана  Embarassed Дали ще му стане нещо, ако му сложа малко ацетон. Страх ме е да пробвам. Някой да даде съвет, че моя мм ще ме убие Praynig
За препарат се изръсих малко,  сега е намален в Паркетен Свят.
Ето линкче http://parketensviat.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

А в каква разфасовка е този препарат? Икономичен ли е? И също и аз търся нещо, което да е безвредно за кучето ми, което по цял ден се търкаля по паркета, че понякога и облизва разни остатъци от случайно паднала на пода храна. Аз напоследък мия с течен сапун, разтворен във водата.

Общи условия

Активация на акаунт