Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 871
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • в Кошера
Кат гледам к'ва съм се постегнала, поизчистила и позаслабнала, и с т'ва ежедневно леене на пот, га не си помисля за тортичка  Mr. Green
Красотата иска жертви дам, и тая полата е една тясна по мен, и аз съм си я вкарала в един кежо стил, и гримче кат сложих..Страшнаа.. И аз ще си посегна  Joy

Освен за снимка ли да си направя устата, ъм?  newsm78
Хубу, няма те черпя с Жинче, спешъли фор ю ше поръчаме италиянско или чилийско розенце.  Heart Eyes

# 691
  • Street of Dreams
Ти пък, пернишко - само с един вид алкохол... Simple Smile Сътворила си нещо между Мохито и любимата ми през лятото Кайпириня.
Всички около мен с нови прически, страшна мода стана. Лошо няма - ако имах възможност, щях постоянно да изпробвам нови прически и цветове.
Чакам снимки значи от Feeling и Coquelicot Peace
Аз пак си купих матов лак, в цвят слонова кост, но сега ме мързи да стана да видя какъв е точно Mr. Green

# 692
  • София
Аз съм от ония, дето сме цял живот гладни и дебели. Като ще съм дебела, барем една торта ли не мога да вкарам  Laughing
същата съм , като съм на диета съм ок , но както започна да ям и айде пак съм дебела  Cry

# 693
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ооо,голями благодарности за снимките  Hug. Останала съм с впечатление,че си кестенява.
И аз съм ЗА здравата коса.Има жени,на които косата им изглежда шепа похабени,нацъфтели косми,но нали трябва да е дълга,си я пазят.И като сложат перхидрола с 3 пръста черни корени.. Crazy
Моята расте изключително бързо,но косъма е тънък,лесно чуплив,ту суха,ту мазна...голЕм каприз.

# 694
Toртата беше натикана право в гърлото ми, нямаше кога да усетя вкуса й.   Laughing
Снимката съвсем не е скорошна - от миналия септември е. Сега съм с ъпгрейдната    Laughing  фигура, а и не съм руса(макар, че май пак ще ставам, но не толкова светло).

# 695
  • София/Горна Оряховица
Feeling - и без ъпгрейд си много хубава. Фигурата ти пък съвсем.

# 696
  • На острова
Кат гледам к'ва съм се постегнала, поизчистила и позаслабнала, и с т'ва ежедневно леене на пот, га не си помисля за тортичка  Mr. Green
Красотата иска жертви дам, и тая полата е една тясна по мен, и аз съм си я вкарала в един кежо стил, и гримче кат сложих..Страшнаа.. И аз ще си посегна  Joy

Освен за снимка ли да си направя устата, ъм?  newsm78
Хубу, няма те черпя с Жинче, спешъли фор ю ше поръчаме италиянско или чилийско розенце.  Heart Eyes
Ммм,  Heart Eyes
Скрит текст:
Мейби, на лични да ти пратим

# 697
  • в Кошера
Скрит текст:

Ми аре де, докога да те чакам, изпих си пиенето, баси...

Днес бях и на мани, и педи, предморски.  Mr. Green Яко консерва ме е налегнала, щот съм с дабъл френч. Креативно, а?  Mr. Green

# 698
  • На острова
Скрит текст:

Ми аре де, докога да те чакам, изпих си пиенето, баси...
Баси, небаси, ма си имам работа - ровя в хладилника на Хавиер Бардем. Хахахааххааа..
Майтап, свалям си филми, начело с неговия Бютифул, май ще ми хареса. И още куп други. Ми не само  ги свалям, а ги и записвам на дискове, пък  Crossing Arms

# 699
Bоryana, много си мила!       bouquet

Аз ще си обирам крушите((барабар със снимките   Mr. Green  ), защото насам се е понесла страшна буря, а светкавиците се спускат право надолу. Бррр!   newsm43

Спокойна нощ!     Hug

# 700
  • София/Горна Оряховица
Ау, Миа, засегна ми болна тема. Сопите и пипите и актовете са ми мнооого болна тема  Confused .

Един козметичен грях да призная. Много мразя да се мацам с лосиони за тяло. Ама много  Laughing . Препоръчайте някой по-бързо попиващ. Пък после ще се доразходя до темата за евтиниите, току-виж ударя джакпот: да мирише хубаво, да попива бързо, да няма парабени и да е за добри пари. Егати  Shocked .

# 701
  • На острова
Ау, Миа, засегна ми болна тема. Сопите и пипите и актовете са ми мнооого болна тема  Confused .
Ъ, молим?

# 702
  • София/Горна Оряховица
Ъ?
Нали крадеш от хладилника на Хавиер Бардем  Mr. Green . Та се сетих за всякакви видове проектозакони и закони против теглене на филми.

Впрочем, като му крадеш от хладилника, да го краднеш и него, а?

Спирам със спама. Сама ще се банна!

# 703
  • На острова
Ъ?
Нали крадеш от хладилника на Хавиер Бардем  Mr. Green . Та се сетих за всякакви видове проектозакони и закони против теглене на филми.
Впрочем, като му крадеш от хладилника, да го краднеш и него, а?
Спирам със спама. Сама ще се банна!
Ааа, СОПА...Че викам к'ви са тия сопи, пипи  Rolling Eyes   Joy
Е, чак болна тема.. Ти не гледаш ли филми?

Тайра, ей, ся ти пращам, че много цикли pc-то  Wink

# 704
  • София/Горна Оряховица
Именно затова са ми болна тема, ама и по друг въпрос. Айде стига с тая тема. Аз съм за свободното теглене.

Момичета, кога нанасяте нощния крем  newsm78 . Аз обичам да се клепам след баня, но сега ще ми се наложи и да излизам, чудя се дали да не почна да го нанасям и преди сън. Ако знаете как само ми се е спаружила кожата около очите от това слънцее  Sick . 50+ фактор и съм препеченка. Искам зима вече  Crossing Arms .

Общи условия

Активация на акаунт