Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 38

• 79 437
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Много е сполучлив колажът със Султана и щерката  Peace

Ето и малко Небахат. Явно добре си почива и заслужено след тази великолепна роля. Да видим каква ще е следващата и.

# 586

И малко от снимачната площадка на 3 сезон. Явно Хюррем минава на плодова диета  Laughing

# 587
Интересна информация  Thinking.....:

Тъй като Сюлейман се е заклел пред Ибрахим да не му отнема живота докато управлява,впоследствие получава Фетва от имама ,която му позволява да се откаже от обещанието си в замяна на построяване на джамия в Истанбул. Но султана верен на себе си, е споделил пред Ибрахим седмица преди да го убие,че скоро ще му вземе живота.Седем пъти е обядвал насаме с Паргалъ давайки му възможност или да се самоубие предварително или да избяга от страната.

Всичко това е разкрито по-късно в дневника на пашата,който е споделил че е знаел за предстоящата си екзекуция,но е решил да остане докрай верен на господаря си.

След смъртта на Ибрахим,характера султана се изменя до неузнаваемост и съжалявайки открито за постъпката си,става по-груб и особено жесток. От друга страна,се отдава на писане на стихове за мъжката дружба и взаимното доверие,намеквайки че истинския приятел трябва да притежава качествата ,които е имал Паргалъ.
-----------------------------------------

Джансу Дере (в ролята на иранската наложница - Фирузе) ще се появи в 74-а серия

-----------------------------------------

14-и годишния Ерхан Картал,който е получил покана за сериала и в момента преговоря вероятно за ролята на порасналия шейхзаде Селим :

----------------------------------------

Султанът на аерогарата бърза да хване самолета за Трети сезон  Laughing :

# 588
  • Разград
Muhteşem Yüzyıl ♕ Third Season Promo //

# 589
Ани newsm51 за снимката на Набахат Чехре !Любимка ми е следя всички филми в които участвува ,страхотна жена  винаги много елегантна евала ! Peace
Михайлов интересна информация относно Ибрахим!
Ваня трейлъра го има преведен от преди 2 дена.

# 590
Видях,че сте пуснали отделна тема за сериала по повод излъчването по ТВ7 и реших да споделя тук мнението си  Peace....

Считам,че сериалът в БГ ще се провали напълно по начинът по който това се случи  в Русия - т.е. лош дублаж с еднотипни и до болка втръснали на всички гласове, познати от останалите турски и всякакви други сериали....Тенденциозен превод колкото да се отбие номер - изобщо зрителския интерес (ако изобщо  го има) ще се изчерпи още след 2-ра серия  Laughing....

Надали някой ще седне да си губи времето да гледа във фиксиран час ,при положение,че винаги може да го направи в удобно време по интернет и с много добро качество на субовете......

Отделно целия Първи (а мисля че и Втори сезон наскоро.....) излезе на DVD дори и на руски....

# 591
Михайлов И.А., благодаря за припомнената информация, особено актуална сега.. Wink Ще видим как ще ни покажат тази част от уникалната история и сценаристите..Въобще си ни очаква един особено интересен 3-сезон!  Naughty А що се касае до излъчването по тв7, съм на  същото мнение  Peace

# 592
Видях,че сте пуснали отделна тема за сериала по повод излъчването по ТВ7 и реших да споделя тук мнението си  Peace....

Считам,че сериалът в БГ ще се провали напълно по начинът по който това се случи  в Русия - т.е. лош дублаж с еднотипни и до болка втръснали на всички гласове, познати от останалите турски и всякакви други сериали....Тенденциозен превод колкото да се отбие номер - изобщо зрителския интерес (ако изобщо  го има) ще се изчерпи още след 2-ра серия  Laughing....

Надали някой ще седне да си губи времето да гледа във фиксиран час ,при положение,че винаги може да го направи в удобно време по интернет и с много добро качество на субовете......

Отделно целия Първи (а мисля че и Втори сезон наскоро.....) излезе на DVD дори и на руски....

Добре,де само не мога да разбера ,само тия с компове ли гледат филми.Ами баба ми на село не може ли да се информира по телевизията.Или то тия филми не са за всеки! newsm78

# 593
Михайлов Hug благодаря за интересния пост за Паргалъ Peace И Селимчо е сладур и половина Grinning но аз очаквах да е по-голям newsm78

Втората тема за ВВ е пусната за удобство и комфорт на феновете на сериала Peace
Тук ще се коментира 3,4 и следващи Joy сезони , а в другата тема първи- тези ,които сега ще започнат да гледат- но и те при желание и възможност могат да наваксат с нашия превод и да се присъединят Grinning

Какъвто и дублаж да ми предложат- аз все ще съм недоволна- предпочитам  в оригинал божествения глас на султана Embarassed Heart Eyes

# 594
Какъвто и дублаж да ми предложат- аз все ще съм недоволна- предпочитам  в оригинал божествения глас на султана Embarassed Heart Eyes[/color]

Абсолютно съм съгласна!!!  bouquet

# 595
# 596

Демек, разделяме се с Гюлшах, така ли..? Свърши си работата в харема, Нихат добра роля направи...успех в новото начинание.. Simple Smile

# 597
А дано Simple Smile И без това ми беше много досадно да я гледам, така че Simple Smile

# 598

Не си спомням дали този репортаж е пускан тук. Embarassed
Новите лица в трети сезон на ВВ. Peace

# 599
От кога почва трети сезон?

Общи условия

Активация на акаунт