В момента чета ... 12

• 39 817
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Някой пита за „Петдесет нюанса сиво„ , заглавието не ми говореше нищо и за това прочетох пуснатото резюме, та се сетих, че съм я чела, но на немски език.
 В момента се води голям бестселър, но като литература не е кой знае колко дълбока. Това е леко четиво на тема секс.
Четох интервю с авторката и тя самата признава, че е изненадана от успехът на книгата.
Книгата става бестселър благодарение на пропаганда от уста на уста, което също се определя като феномен.
На мен ми хареса признавам и чакам да излязат и другите две части, поне на немски език книгата е в три книги.

# 197
  • Пловдив
Скоро се зачетох в една тема от този подфрум, май иде реч за същата книга http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654182.0
Не съм я чела. Дразни ме обаче сравнението с Хари Потър, та макар и  само по рейтинг. Фенка съм на Хари  Laughing

# 198
Ох, момичета не знам как се прави този скрит текст... Embarassed, копирах го от друг пост в темата, пробвах но не стана, после каквото друго писах беше в него Rolling Eyes обърках се, моля да ме извините и особено тези които не са чели книгата, наистина опитах и исках коментара ми да бъде скрит, но уви.... Embarassed
Маркираш текста, който искаш да скриеш и над полето за писане на пост натискаш    Simple Smile

# 199
  • Видин
Нещо "Богът на дребните неща" засега не ме грабва, направо ми е скучна. 40-тина страници прочетох  Rolling Eyes Ще се оправи ли или си е такава?  Laughing

# 200
  • Пловдив
Аз и друг път съм писала - зарязах я на около 70-та страница, след месец я започнах отново и много, ама много ми хареса.

# 201
  • Видин
Аз и друг път съм писала - зарязах я на около 70-та страница, след месец я започнах отново и много, ама много ми хареса.
Май и при мен нещо такова ще се получи.

# 202

аз също започнах "петдесет нюанса на сивото" малко между другото, защото имам много работа, но трябва да кажа, че изобщо не е лоша книжката... или поне нищо дразнещо няма в начина на писане на авторката, а пък съдържателно - е, интересно си е!
Wink

# 203
  • Пловдив
Ето - различни мнения за нюансите  Simple Smile
Мен пък точно начина на писане на авторката ме дразни, със сигурност и превода има пръст в това, но това непрестанно повторение - Не хапи тази устна, АнастейЖа  Naughty , Не ми върти очи, ще те напердаша  Naughty ... все едни и същи реплики.
Последните няколко страници имат някакъв смисъл, другото е голям пълнеж  Simple Smile

svet65 , в другат тема видях, че все пак си се доверила на Шмит и си взела "Жената с огледалото"  Simple Smile Лично на мен много ми хареса.
Три жени с едно и също име, в три различи епохи, по три различни начина усещат себе си различни, като в отражение на огледало в света, в който живеят. Търсещи и силни, намират отговорите си в три различни сфери - религия, психоанализа и изкуство.
Женско четиво е в смисъл, изследва женската психика (те и нюансите това разглеждат де  Laughing ) но на много по-различно ниво.

# 204
Май и при мен нещо такова ще се получи.
Аз ако съм,Зори, ще я зарежа на 71 страница Laughing Crazy

# 205
В момента чета "Идиот", на Достоевски. Simple Smile

# 206
  • USA, Steak State
Аз още влача "Зимна луна" на Кунц. Не защото не ми харесва, а защото последния месец ми се доспива яко когато прочета няколко страници. Няма да се разберем с тялото ми!!!! Искам да си чета както си четях преди и се инатя и пуля пред страниците.  Mr. Green

# 207
Ох, момичета не знам как се прави този скрит текст... Embarassed, копирах го от друг пост в темата, пробвах но не стана, после каквото друго писах беше в него Rolling Eyes обърках се, моля да ме извините и особено тези които не са чели книгата, наистина опитах и исках коментара ми да бъде скрит, но уви.... Embarassed
Маркираш текста, който искаш да скриеш и над полето за писане на пост натискаш    Simple Smile

Благодаря ти

# 208
  • Видин
Снощи започнах:

Скрит текст:
Имам чувството, че Джак и майка му са заложници на някакъв психопат, като онзи от Австрия - Йозеф Фрицъл  Tired

# 209
  • Пловдив
Снощи започнах:

Скрит текст:
Имам чувството, че Джак и майка му са заложници на някакъв психопат, като онзи от Австрия - Йозеф Фрицъл  Tired
Скрит текст:
Точно в десятката ти е чувството Peace

Общи условия

Активация на акаунт