В момента чета ... 12

• 39 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • на североизток от Рая
  Нези, благодаря ти за доверието!  Hug

И се надявам да не останеш разочарована. Сигурно ще споделиш.
 Ако пък не ти харесат, нали имаме теми за размяна. Друг ще им се радва.  Simple Smile

Много ми е хубаво с вас, момичета! Все едно, че ви познавам наживо.  Heart Eyes

# 601
Момичета, аз исках да ви попитам дали някоя от вас от София си взима книжки от библиотека  Rolling Eyes Иска ми се да ми кажете някоя в западната част на София- Люлин, Красна поляна, Западен парк. Този район  Rolling Eyes
Има клон на Централна Софийска библиотека, 15 лв е таксата.
Намира се една спирка след Кооперативния пазар по пътя на тролей 7 и автобус 111, на гърба на 33то училище е.
Аз засега не взимам от там но се надявам скоро да се преместя.

# 602
Има клон на Централна Софийска библиотека, 15 лв е таксата.
Намира се една спирка след Кооперативния пазар по пътя на тролей 7 и автобус 111, на гърба на 33то училище е.
Аз засега не взимам от там но се надявам скоро да се преместя.

Много ти благодаря!   bouquet

# 603
Нези, благодаря ти за доверието!  Hug

И се надявам да не останеш разочарована. Сигурно ще споделиш.
 Ако пък не ти харесат, нали имаме теми за размяна. Друг ще им се радва.  Simple Smile

Много ми е хубаво с вас, момичета! Все едно, че ви познавам наживо.  Heart Eyes
Нели,ще споделя непременно,само да ги прочета . А относно това,че все едно се  познаваме наживо ,съм на същото мнение. Hug

# 604
  • София
Блеки, библиотеката в Красна поляна се намира в читалището. От тази година таксата е 10 лв., не е супер заредена, но винаги има какво да си хареса човек.

# 605
  • Варна
В момента съм преполовила "За разумната употреба на комплиментите" на Маккол Смит. Чудя се - ще се случи ли нещо или все ще драматизираме върху капки срещу колики. Сякаш автор е някоя бг-мама, а не застаряващ английски господин.

# 606
  • Варна/Лондон
В момента съм преполовила "За разумната употреба на комплиментите" на Маккол Смит. Чудя се - ще се случи ли нещо или все ще драматизираме върху капки срещу колики. Сякаш автор е някоя бг-мама, а не застаряващ английски господин.
Joy
Ама ти се отдава да ''хвалиш''' книга. Laughing
Нели, много ме заинтригува, направо се изкушавам да помоля Киф да ми я препрати, но ще я потърся преди това. Peace

# 607
  • Варна
 bowuu

Да чета или да я пратя при другите преполовени?

# 608
  • на североизток от Рая
  Джери, коя книга от моите искаш да четеш? Пиши  бързо и прати адрес. Hug Heart Eyes

На Киф няма да пращам засега. Остава една, която чакам от библиотеката. Но в момента не е налична. Ще й я пратя като ми се обадят.

# 609
  • Варна/Лондон
Нели, за Къщата на седемте гряха. Hug
Прескочих няколко поста без да искам. Ще я потърся първо да я купя и ще пиша.
Много, много ти благодаря за отзивчивостта, както и за страхотните предложения.(сега видях, че има още една, която ти е харесала) Simple Smile

# 610
  • Варна
"Изгубената дъщеря"

Прочетох на един дъх 100 стр. но наближава 2 ч. а ще ставам в 7... имам чувството, че мога да я изчета за една нощ... След Халед Хюсейни и Елиф Шафрак много се зарибих да чета такъв тип книги  Crazy

# 611
Нели, за Къщата на седемте гряха. Hug
Прескочих няколко поста без да искам. Ще я потърся първо да я купя и ще пиша.
Много, много ти благодаря за отзивчивостта, както и за страхотните предложения.(сега видях, че има още една, която ти е харесала) Simple Smile
Джери,поръчах и трите книги ,които е препоръчала Нели. Ако искаш като ги получа,ще ти пратя за прочит. Hug

# 612
  • София
"Изгубената дъщеря"

Прочетох на един дъх 100 стр. но наближава 2 ч. а ще ставам в 7... имам чувството, че мога да я изчета за една нощ... След Халед Хюсейни и Елиф Шафрак много се зарибих да чета такъв тип книги  Crazy

Малко е да кажа, че "Изгубената дъщеря" е УНИКАЛНА книга!!!  Peace
Чудно ми е, че май никой друг не е споделял в темата че я чете...
  Rolling Eyes

Вчера свърших "Харем" - 10/10!!!  Grinning

Мисля да сменя жанра с тази  Wink

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 10:10 от mijjjka

# 613
Аз вчера подхванах "Музей на невинността" на Орхан Памук. Много увлекателна ми се вижда засега, но аз си имам слабост към автора  Laughing

# 614
Аз вчера подхванах "Музей на невинността" на Орхан Памук. Много увлекателна ми се вижда засега, но аз си имам слабост към автора  Laughing

Това е една от малкото книги, които откровено ме измъчи и дори я оставих. Сега я подарявам, на когото я пожелае...Добутах я до към 400-ната страница и повече не ми се губеше време, а и рискувах да умра от скука  Laughing
Но това е мое мнение  Peace Дано на теб да ти хареса и ще се радвам да споделиш своето мнение за нея

Общи условия

Активация на акаунт