Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 759
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
Да бонус въртене на колелото, а точките?

Аз разбрах, че точките ги получаваш, ако някой въведе твоя код Peace Ти като въведеш чужд код, даваш точки на собственика на кода

# 676
Ако на някой му хареса може да пусне по едно гласче
http://gallery.rozali.com/gallery/manikiur2012/8558.html
http://gallery.rozali.com/gallery/manikiur2012/8557.html     Heart Eyes

# 677
Ейййй, голяма греда! Този номер с излизането от Димива като не те кефи за каква награда играеш, не улавя ред! Паднаха се 5лв., дадох хикса и като се логнах отново- 1 сектор + 2 фейсбук. Хлъц. Спечелени 5лв.  Tired Да знаете де.
Точно влизах и аз да кажа същото Mr. Green
Въпреки хикса ми изгоряха секторчетата за 5 лв Tired

# 678
Ейййй, голяма греда! Този номер с излизането от Димива като не те кефи за каква награда играеш, не улавя ред! Паднаха се 5лв., дадох хикса и като се логнах отново- 1 сектор + 2 фейсбук. Хлъц. Спечелени 5лв.  Tired Да знаете де.
Точно влизах и аз да кажа същото Mr. Green
Въпреки хикса ми изгоряха секторчетата за 5 лв Tired
Може ли малко да ми разясните, че още не съм печелила. Като спечелиш веднъж и после какво? Защо не се кефите на 5-те лв или има определен брой пъти, в които може да се спечели.
Днес играх 1 път за 100 лв и 3 пъти за 50 лв. Не че спечелих нещо.  Mr. Green

# 679
Защото се печели средно 2 пъти в годината при ежедневна игра.  Rolling Eyes Не си струва усилието ако знаеш, че накрая ще се падне най-малката сума. Аз така или иначе си бях решила да играя до следваща печалба и спирам. Доста време им отделих.  Peace

# 680
А кое се пада по-често- парични или предметни награди? Защото повече с парични се хвалят, поне в темата.

# 681
  • Lost in a fairytale ...
И коре-долу колко сектора са нужни? Видях 10-11 по-назад в темата  newsm78

# 682
зависи аз във момента съм със 13 и още връткам във несвяс Simple Smile)

# 683
И аз спечелих от Димива, 10 лева! Доволна съм, и още как Simple Smile

# 684
  • Бургас
Моя код в Димива (не че някой го интересува, ама и аз да сурна крак като другите hahaha) е 6M2T27. А иначе Тарталетка намаза точки от моя милост - пробвах с нейния код, даде си ми бонусните врътки, от които (много ясно) нямам нищо спечелено все още. Продължавам с връткането, пък да видим на колко сектора ще се "отпусне" и с каква награда Whistling

# 685
Не ви е срам значи, хич не ми зачетохте наградата от Димива... Поне едно честито да бях отнесла!  Crossing Arms
Ама честно, за първи път ВЪОБЩЕ, печеля нещо. Много съм щастлива.  Joy Joy Joy

# 686
Честито   bouquet

# 687
# 688
Честито и от мен Ally

# 689
Изпросих си го, благодаря ви, момичета!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт