Отговори
# 630
loa: Аз ги кърмя на 3 часа, така са свикнали от болницата на този режим и много добре се получава:) Но за водата не се бях сещала.Когато ми вливаха системи за главоболието, гърдите ми пращяха и се налагаше да се цедя допълнително... Hug Hug Hug Сега ще се наливам с вода, дано помогне Hug Мерси:)
Блонди Охо, хайде, чакам си Камито. Зарадвай ме:)))
Вал Всичко ще е ок не се тревожи Hug
На всички други:  Hug Hug Hug
Не съм много в час какво се случва с вас, но полека, полека ще влезна в ритъм:) Цунки мунки Hug
Бюти Ще коригираш ли това: "ek3otu4ha - бебе Ангел, 2250гр, 47 см. и бебе Георги, 2800гр., 49 см."
Трябва да е: " ek3otu4ha - бебе Ангел, 2800гр, 49 см. и бебе Георги, 2250гр., 47 см." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 14:10 от ek3otu4ha

# 631
Сега си гледам амбулаторния лист и искам да питам по-запознатите... какво означава "маточна шийка - сакрализирана, 1/2 нескъсена"  newsm78
Блонди, чакаме новини Simple Smile

# 632
  • Пловдив
Emi Hug.Ходихме сутринта при личната,пуснахме изследвания на урината-за захар,ацетон и седимент.Всички са отрицателни слава Богу,но докато излезнат резултатите докторката духнала към някаква среща.Чишкането продължава,но поне ми отпадна големия страх за диабета ooooh!.Оставих я на майка ми днес ,Лоа ме посъветва да и се дават повече течности,взех да се замислям дали да не и дам и Уринал-има го на прахче за деца Thinking.Аз на 2 август съм на преглед,ако тогава си вече в Селена може да ти направя едно свиждане Heart Eyes.Радвам се че майка ти ще си дойде преди раждането,така ще си по-спокойна за Стании Hug

Екзо прекрасен разказ за раждането,радвам се че сте добре Hug
Днес съм като парцал,отпуснах се като съм без детето и нищо не ми се прави,а толкова работа ме чака...Мъжа ми казва че основното сега е да си почивам,другото да не го мисля
Работата няма да избяга,но спокойствието е голямо,през деня няма никакъв шум,толкова е тихо че чак е плашещо Laughing

# 633
Екзо, разрева ни всички, мила!  Hug Hug Гушкай мъжете от всички нас!
Иначе и аз щях да ти давам същите съвети като Лоа, наливай се яко и ако видиш че има нужда, не дръж на тия 3 часа!  Peace

ianna_80, добре дошла! Hug

Взех си диня и търся рецепта за питка, изкусителки такива... Mr. Green

Ейй, трябва да имаме поне 2 бебета за днес вече... Thinking Flutter

# 634
  • By the sea
Здравейте! Simple Smile
Калка, тез гъбички кофти работа, ама имаш време да им видиш сметката #2gunfire Аз по снимките от фейса се опитах да разпозная, ама понеже видях майчето само в профил, та сега гадая.Басейник обаче си трае и не си признава:hahaha:
Екзо, трогателен разказ си написала, което ме кара с още по-голямо нетърпение да чакам срещата с бебо. Личи си, че се стараеш много, миличка Hug  bouquet
Белверде, спокооо, знам, че всички ни тресе сценичната треска Mr. Green Hug
Блонди, да не те добавят днес отпред, а?  Simple Smile

Вчера се сдобихме ей с това и вече мога да мирясам Mr. Green:
Скрит текст:

Сега е ред на малко домакинска работа, ама внимателската, че не ми се ражда точно днес. Whistling wash hang

# 635
  • София
добър ви ден,

аз днес по лекари , първо на ЖК, после при доки, при която ще раждам.

едното АГ ми каза че не съм вдигнала кръвно, и обиколката на корема ми се е увеличила с още 1 см  Mr. Green, другата ме прегледа на ехографа и изчисли че си отговаряме на седмиците, и че слончо е около 3200, разбира се +- 100/200 гр. Води си има, плацента е ок, записа си на 2ри да чуем тоновете, и после поиска да ме прегледа за разкритие. естествено леко прокървих, каза нищо страшно  #2gunfire, според нея съм вече с 3 см разкритие  #Crazy и каза че може и тая нощ да родя, а може и до термин да добутам. но ми се стори че има дяволити пламъчета в очите  ooooh! #Cussing out

каза ако получа контракции след тоя преглед, да взема 2 нош па и ако не ми мине това щяло да ми бъде положителния тест че са истински контракциите.

и сега ме е много шубе  #Crazy ooooh! като че ли хем искам да се ражда, хем ако може някой друг да го роди  Embarassed

в тая връзка тези прегледи за разкритие нещо стандартно ли са в 38 г.с или просто по усмотрение на лекаря? нито имам контракции кой знае какви защо й беше да прави проверки, за да не мога да спя съвсем ли оттук нататък??????

......

по темите

Блонд, по-добре отиди на преглед  Peace

екзо, ама страхотен разказ - такава еуфория, такова щастие и любов струи от думите ти Heart Eyes, целувки на малките бонбони

да, има сух шампоан на Клоран, аз рядко съм го ползвала, но наистина за спешна ситуация ще стане. иначе не може да замести водата и шампоанчето  Wink

кат, да няма бактерии в нослето?  newsm78

биби, ако не те натоварва шофирането защо да го органичаваш? на мен лично ми доставя удоволствие и предния път дори  и в деня на раждането си карах. и сега не мисля да спирам...

# 636
elvirka и мен вчера ме провериха за разкритие, а съм едва в 35 г.с. и също нямам абсолютно никакви оплаквания. Дано бебчето почака още малко Simple Smile Но пък и скоро да е, ще можеш вече да си го гушнеш Simple Smile

# 637
От 11 часа засичам контракции и чак сега мисля да тръгвам, голям страх да не е пак фалшива тревога  Mr. Green Ама май започнаха да стават на 2 мин и е време вече да отида да проверя Mr. Green

# 638
Blondi успех!
Аничка  fingerscrossed

Днес е изключително тиха и кротка темата, малко като затишие пред буря  Mr. Green

# 639
  • Варна
Блонди, Аничка, стиснати палци от мен! Аничка, ти пак много си изчакала - контракции на 2 минути си е направо сериозна работа. Ще чакаме голямата новина!

# 640
  • София
леле, Аничка, да ти имам търпението за чакане  Wink

успех и ако днес е момента - много лесно ражданеееееееееееее

# 641
Басейник обаче си трае и не си признава:hahaha:

АААа, аз съм като цапната с мокър парцал. Добре че поспах малко, с гоooooooooлемея корем  Whistling
Аз бях в Карфура снощи и мисля,че те видях- една руса висока мадама с един младеж  Grinning  Мъжът ми летеше,защото съобщаваха че затварят магазина и аз притичвах , мислейки какво да купя  #Crazy  

Ани4ка УСПЕЕЕХ!!!

БЛОНДИ.. и на теб стиснати палчета !

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:54 от baseinik

# 642
Екзо, наистина страшно мил разказ от който лъха такава майчина обич  Hug Браво на силните малки мъже и на издържливата им мама. Хайде, когато трябва да стане и Вал да се похвали с такъв мил разказ, било то фигурирайки естествено раждане или секцио в него.
Блонди, ти се ебати пича обаче (това във възможно най-добрия смисъл). Такова кървене ако се случи на друг щяха да са одисеи, оди, да се вкара в егати хоръра. Включително и аз щях да се панирам до смърт, де  Embarassed Стискам палци от сърце да е наред всичко и да е нормално. Единственото, което се сещам от материалите, които съм чела е, че не е хубваво кръвта да е ярко червена. Успех  Peace
Софи, толкова те разбирам с тази твоя история за паяка. Аз реагирам по същия начин, имам фобия (ама истинска, не е от лигня) към тях и към хлебарки. Ако ми се случи да видя в банята не влизам, просто не мога. Знам, че на мнозина им е трудно да го разберат, но страхът от тези две гадини е адски силен и неконтролируем.
За чая за кърмачки в аптеката ми препоръчаха Лакто Фитолек, на пакетчета е, което е удобство пред бълг. лактагонен чай, но е малко по-скъп, взех го за 3,65. Зная, че тези гранулираните не се препоръчват.
Иначе днес бях на преглед -взеха ми МБ и изпражнения (да, да, гнус, знам...). Ужасно ме заболя бъркането и проверката за разкритие. Имам адски засилено течение и предполагам, че ще излезне някоя гадост. Иначе щях да се разрева на прегледа, док.беше толкова груба. Оказа се, че имам и тесен таз, та секциото така или иначе е нямало да ми се размине. Бебе е 2500-2600 (в 35 седмица). Каза ми да стискам крака още минимум 10 дни  (нищо, че по ехограф е с 10 дни напред), да лежа и да не пътувам. И чак след тези 10 дни ще говорим за дата вече. Утре сутин ще ида и на тонове, че с тези контракции... Надявам се да не прокървя след днешния преглед, наистина беше ужасно. А хем само с пръсти, без железа и пр.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:28 от Teffita

# 643
Здравейте , не мога да сварвам да прочета всичко (многоо пишете)

Честит  бебета на мама Dioni  , на мама MaryJane  на мама ИВКА_777  и на мама Кашпичка ! ДА са ви живи и здрави малките слънца и да ви носят много радост!

Сега се връщам назад да чета!  Hug

# 644
Аничка успех, ако не е фалшива тревога!  Hug  Praynig
Блонди какво направи с тоя преглед  newsm78   Praynig
Ох спинка ми се  Tired Оставям ви за около час и като се върна да има поне едно малко пухкаво бебче!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт