Отговори
# 615
Честити бебчета на Елидам, Ивка, Биба, Кашпичка и Диони! Да са ви живи и здрави, много щастие да ви носят и да растат с много късмет! Стискам палци и на всички, които днес ще срещнат така чакания член на семейството!  Hug
Екзо и Дарлена, страхотни разкази... от тук нататък само положителните емоции и много гушкане!

Соня, напълно те разбирам... а ние даже май сме по-назад с ремонта  ooooh! доста хазартно ми идва това местене в последния момент, но дано пък успеем да посрещнем новия член на семейството в новичък дом (в който поне аз със сигурност няма да знам кое къде е  hahaha )! В този ред на мисли, честито на Лея за новия дом, много хубави мигове в него и скоро да го изпълни радостта от новия му обитател!

Белверде и аз съм кандидат за естествено (и ще ми е за първи път), пък дано се получи! Страхът си го има, но се стремя да не мисля за възможните проблеми, а че все пак това е един от най-естествените процеси, случва се безброй пъти всеки ден и всяка минута дори... днес имаме достъп до твърде много информация за възможните усложнения и премеждия при раждане и може би твърде много се фокусираме върху тях, а не върху това, че положените усилия са нищо в сравнение с чакания резултат!  Heart Eyes  Hug

# 616
  • София
Тринити, тук съм  Hug, спах до преди малко Wink Тази нощ спахме на климатик и пак се потих като прасе, страшна работа еййй.  Laughing
Басейник, мента, глог и валериан е някакво решение за нерви и безсъние нощем, док каза, че е безвредно. Wink
Екзо, много вълнуващ разказ, а ти си позитивна и слънчева винаги, така че ми беше приятно да ти прочета този пост!  Hug
Блонд, наближава и твоят час!  Mr. Green
Аз трябваше да имам служебна среща, но се отложи за утре. А сега решихме да боднем в Хепи с една приятелка. Чудя се дали да карам още колата, сега с нея ще ходя ама май да поогранича вече шофирането.  newsm78

# 617
Соня, от какво се пукат тези капилярчета?  Thinking

Пак се появи, съвсем малко и ръждиво, не ме притеснява, но мъжът ми е категоричен да отидем на преглед, така че отивам. Моя док не вдига, та до болницата  Crazy Като се върна ще се отчета  Hug

Би би, не зеленей, не съм готова  Joy

# 618
Екзо - радвам се че вече сте вкъщи и всичко е наред!!!  Hug Hug Много хубав разказ:) Благодаря, че отдели време newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Да ги нагушкаш и нацункаш тия мъже и от нас:)

ianna_80 - добре дошла и успешен финал Hug

Блонди - Успех!!!! Praynig

# 619
И аз съм чела, че декофеинизация става чрез химикали и е по добре да се пие естествено кафе, в малки дози.Ама дали не е поредния слух.

Много добре ми действат истории, като тази на Екзо. Браво.Да се прибереш със здрави бебоци-няма по-голямо щастие.
Като се роди първото ни дете и бях в такава еуфория,че въпреки болките, ако имаше начин да върна ден от живота си за да го изживея отново -щеше да е раждането й.Сега подобен ден наближава ,а ме хваща параноята.Може би защото знам какво е,а преди тънех в блажен но невежество.

Много странно ми стана,че не спите.На мен ми се супер отпуснато и заспало.Само се чудя на къде да се излегна за по-хладно.  
При нас ,таткото не спи...нещо го хвана тревогата.
Колкото за след  появата на бебето-с топ не мога да го махна от общата ни спалня-поне с първото ни момиченце беше така.Исках да се измести,защото е на работа,но той се чувстваше по добре с бебето.

# 620
Блонди, от изтъняването и разтварянето на шийката  Peace Обикновено значи, че финалът е близо Simple Smile Чакаме да се разпишеш после!  Hug

# 621
  • Бургас
Блонди, успех!

# 622
Блонди Дано всичко е наред!  Praynig Hug
Екзо и аз се включвам към ревливите, Прекрасен, емоционален разказ, чак мъничко ти завидях!  Hug И на мен ми се прииска да съм вече мама  Flutter
И аз към клуба на естественото раждане!
Перко позагуби се ти..
Хайдееее, коя е следващата мама?  Hug Hug Hug
Сядам да гледам Човешкото тяло  Heart Eyes!!!

# 623
  • София - град
Dafi Моя таз е 16 но док каза че в 37 пак ще мерим. Обясни ми че за нормално раждане 2 неща са най-важни - бебето и таза на майката. Та в този ред на мисли Belverde не се знае дали ще съм нормално, въпреки голямото ми желание... Не всичко зависи от нас за съжаление.                                                   Екзо, много вълнуващ разказ и аз заплаках.                                                               Loa при мен страха е толкова голям че и чехала не ми помага. Аз като ги видя такива гадини и направо бягам,ако ми се наложи да го убия цялата се разтрепервам и обикновено не ставаааа.                                                                                 Блонди каква е сега тая кръв. Чакаме да пишеш и стискаме палци да не е нещо страшно.

# 624
 Loa при мен страха е толкова голям че и чехала не ми помага. Аз като ги видя такива гадини и направо бягам,ако ми се наложи да го убия цялата се разтрепервам и обикновено не ставаааа.         

Ауууууууу все едно аз съм го писала.... ooooh! ooooh! ooooh! имам чувството ,че няма да го оцеля и то ще ме полази, ако се опитам да го размажа с чехъл #Sniper

Вал - как си? newsm78 newsm78 - не си писала днес...незнам защо имам усещането, че раждаш миличка... Praynig Praynig PraynigДано всичко е наред Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart

# 625
Благодаря момичета Hug
Аз имам въпрос към Червената Соня и ЛЛЛ, ако е удобно.....Simple Smile Понеже имам кърма, но нали са две и ме изсмукват, се налага да давам и адаптирано мляко. Как да стимулирам да имам по-вече кърма? Принципно се цедя, ям сурови ядки и чай за кърмачки.... но пак не ми достига за цялостно кърмене и все им давам по няколко мл. АМ. Искам да си ги кърмя изцяло само с мое мляко, ама като не им стига..... Понякога гърдите ми са много меки и все се шашкам, че ще ми спре кърмата. Но като ги наложа, въпреки мекотата, цицата си пуска доста мляко и те се хранят, ама все пак да питам, някакъв друг начин да има за стимулиране на по-вече кърма?И друго, което ме притеснява е, че едната гърда пуска много по-вече мляко от другата?!?!?! Дефакто с другата гърда си ги храня през ядене за да е пълна и да има какво да смучат.
Мерси предварително!!!

# 626
Здравейте момичета,влизам да честитя на новите  мами за бебчетата!   bouquet

Аз съм много скапана покрай малката,по-добре е,но продължава да има някакви гадни сополки.

Не съм имала време да ви чета. Успех на всички с прегледите и почивайте повече Wink

# 627
  • Пловдив
екзо аз бих те посъветвала да даваш по на често да сучат децата за да може естествено да се стимулира кърмата и да спреш адаптираното мляко. Също се наливай с много течности. Примерно половин час преди кърмене изпий една чаша вода.  Hug

# 628
Маминки някоя от вас беше писала за Сух шампоан аз лично не знаех , че съществува такова нещо, но е факт, че го има Simple Smile

http://apteka-optima.com/127/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%8 … 0%93%D0%A0--MINI/

Блонди стискаме ти дружно палци и те чакаме да се разпишеш.

# 629
Здравейте!
Екзо, много мил разказ! От всяка твоя дума струи толкова любов и щастие! Беше ми много приятно да прочета преживяното от теб! Hug  Аз не мога да ти помогна със съвет, но от сърце ти пожелавам успех с кърменето! Peace
Блонди, ще чакаме новини!
Кат, измъчихте се 2 седмици с малката ooooh! Хайде вече да минава всичко!
Лея, пиши какво стана с Никита! Правихте ли изследвания?

Аз бях на преглед сутринта. Всичко е наред и видимо няма признаци за раждане - шийката е цяла, плацентата все така свежа, води в норма. Бебка е качила около 300 гр за 10 дни и вече е 2850гр. (доколкото може да е вяроно newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт