Отговори
# 600
  • Бургас
Оф, излезе ми МБ. Имам гъбички. Утре отивам на преглед да видя как ще лекувам. Моя гинеколог пък е в отпуск. Много ми е тъпо. Малко ме е яд на него, щото в петък като бях при него направо си изпросих да ми вземе секрет Crossing Arms. Сега не е и на работа #Cussing out. Много, много ми е тъпо!
Екзо, много хубаво!

# 601
 baby_neutral Привет момичета! От няколко дни ви чета и днес реших да се запиша и аз. Моето злато го чакам на 12 август, но дали то ще чака до тогава не се знае. За сега само аз съм в очакване и хем искам до го видя вече , хем ме тресе нервата от притеснение как ще мине всичко. На тези , които днес ще стават мами стискам палци.

# 602
Екзо,разплака ме,мила!Такова щастие лъха от поста ти! HugВсе така да сте!
Калка,ами ще ги изтрепеш гъбите,няма страшно! HugКой ще те преглежда щом док  е в отпуска?
ianna_80 ,добре дошла и леко раждане!

# 603
  • София
Дафи, мерси Hug
Екзо, радвам се, че вече сте си у дома Hug
Блонди,  притесних се, защото това нито изглежда да е тапа, нито са те преглеждали за разкритие Sad Дано изчезне и всичко да е наред, а ти се следи  Hug
Калка, снощи се смях на твоята щерка, дано не е права, че последна ще родиш hahaha за МБ съжелявам и аз сега ще ходя да видя моята станала ли е Hug
Момичета бързам, да излизам, после ще ви чета Wink

# 604
  • Варна
Екзо,
добре завърнали се у дома Hug

Калка,
ще ги сборите, бе, спокойно thumbsup

Belverde,
и аз броя, броя, много сме малко май тези, дето се гласим за нормално раждане. Повечето познати около мен също раждат секцио, не знам мода ли е, необходимост ли, но е факт Confused То искаш - не искаш се замисляш защо е така Whistling

Блонди,
звучи си като за болница работата, може и да е решило да излиза Камито Hug

eli4ka666,
пускай климатика на по-висока температура, не се мъчи така. Аз направо не знам как издържах 2 дни у нашите без климатик, те и затварят вратите да не става течение, изобщо беше кошмар някакъв и нощем и денем - задух голям. Имах чувството, че ще се задуша и ще се стопя, и аз като теб бях вир вода постоянно, през час хладни душове, вентилатор, не спирах да се потя и това е. Сега съм пуснала климатика на 25 градуса, но в тази голяма стая с югоизточни прозорци... става към 28-29 градуса. Все е файдичка.

# 605
ek3otu4ha,
разказът ти е много красив, успех на мамите днес  Flowers Four Leaf Clover

# 606
Ekzoti4ka - голямо вълнение, поревах си аз- каквато съм си рачешка  Hug Да ги нагушкаш и от нас младите зетьове  Crazy Crazy Crazy

# 607
Мислих, че само аз съм ревлата  Mr. Green Екзо, наистина много вълнуващо, нямаше как да не се разцивря  Hug
Блонди, каква е тази кръв, да не е време за раждане вече  newsm78
ianna_80, добре дошла.

# 608
ek3o - такова щастие, таква емоция струи от разказа ти...  Hug Чак и аз искам вече да ставам МАМА и да гушкам малката душичка. Да започнеш да живееш и дишаш наново.  Heart Eyes Радвам се, че сте добре и сте си вкъщи вече.

Момичета - и аз съм в отбора на естествено раждащите. За сега няма пречки надявам се и бебка добре да реагира на контракциите, да не и падат много тоновете. Шубето ме е хванало и мен, но се опитвам да мисля позитивно, може би повече мисля за прекрасния резултат и знам че почне ли се толкова ще съм ошашкана, че всичко ще мине като насън. Много кураж и на вас  Hug

# 609
Честито на Ивка и Кашпичка   bouquet
Фрийдъмче много те мисля и не спирам да стискам палци  Praynig  Hug
Блонди много стряскащо е това с тази кръв  ooooh! Дано не е нещо обезпокоително  fingerscrossed аз вече да съм в болницата каквато съм паника  ooooh!

Екзо  Hug толкова трогателен разказ, плачех с глас и едва четях от сълзите  Heart Eyes толкова позитивизъм, любов и щастие искри от думите ти, искрено се радвам на щастието ти и нямам търпение да гушна и аз моята бебка  Heart Eyes newsm32

# 610
  • Бургас
Кой ще те преглежда щом док  е в отпуска?
Ще ходя на преглед в болницата, в която ще раждам.
Относно раждането секцио - това е нещото, от което изпитвам ужас и страх. Разбира се не говоря за такова по медицински причини.
Калка, снощи се смях на твоята щерка, дано не е права, че последна ще родиш hahaha за МБ съжелявам и аз сега ще ходя да видя моята станала ли е Hug
Ами тя миличката вече няма търпение да става кака Crazy. Успех с резултатите!
Paper, аз снощи бях в Карфур,Галерия, ама дали си видяла мен newsm78.

# 611
Екзо, много се радвам, че се появи, благодаря ти за отделеното време да ни разкажеш, пак минавай, когато можеш, радвам се, че всичко е наред  Hug

Дафи, Бранка, не знам, ще се разбере  Grinning И мъж ми дава зор да ме кара на преглед, ама засега не ща. Не може да е отлепяне на плацентата, първо, че няма причини, второ, че тогава се кърви много, при мен беше еднократно. Може пък нещо с тапата да е свързано, знам ли, така беше и с Криско като раждах, ама не помня светло ли беше или не  Thinking  Ще ви държа в течение  Heart Eyes

Калка, и моята настройка към секциото е същата  Confused А гъбките ще ги преборите, неприятно е, ама често се случва  Crazy

Бюти, с твойте мухоморки какво става?

# 612
  • Пловдив
софи взимаш най големия чехъл у вас и го утрепваш.  Wink

Раждането на близнаци преди има няма 4 месеца една моя приятелка си роди нормално близначетата без никакъв проблем.

кафето хора по добре си пийте обикновено кафе, от колкото без безкофеиново. Много по вредно е.

Блонди аз ако бях на теб вече щях да съм при доктора.

Екзо страхотен пост. Направо ме връщаш назад в спомените ми от когато ми се роди Тони и само си седях в болницата и си я гледках и снимах. Представи си щом съм я снимала как се усмихва на има няма няколко часа. Като си с детето си забравяш всичко и раждане и бременност.  Hug

# 613
  • Варна
кафето хора по добре си пийте обикновено кафе, от колкото без безкофеиново. Много по вредно е.
Така е.

# 614
Екзо, страхотен разказ  Heart Eyes И аз си поревах Simple Smile Чувството наистина е страхотно и пожелавам на всички мами така позитивно да преживеят всичко  Hug Радвам се, че се кърмите успешно Simple Smile
Блонди, може да са капилярчета около шийката Hug Но понеже знам, че си нетърпелива вече, дано е тръгнала принцесата Hug Дръж ни в течение Simple Smile
Калка, гъбичките са по-безобидният вариант  Peace До раждането ще ги излекувате Simple Smile
Данип, и при нас е страшен прахоляк, кашони и т.н. Днес съм викнала фирма да чисти, защото майсторите трябваше да са се изнесли миналата седмица, но все още са там. Ако ми напрашат измитите прозорци и вече ще има жертви  #2gunfire

Аз днес за първи път съм на тонове и ще трябва някак да стискам краката да не ме преглежда доки  Crazy Тази жена направо се е видяла в чудо с мен - сигурно съм единствената й бременна, която не иска да ражда (и то за втори път  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт