Отговори
# 585
Уффф, ама бремелинкси мозък, извинявай, вярно, че каза, че си работила, само, че без стаж. Извинявай, голямо съм заспи.  Hug Ааа, иначе за колегите си права. Сигурно, аз винаги съм ходила с удоволствие на работа. Simple Smile

Ааа, блазе ти за бебето. Simple Smile

# 586
Hug

Безсънни и нервозни бременилки, ето какво ми пооправи настроението и зареди с енергия. Споделя с вас тези леки упражнения: http://www.youtube.com/watch?v=cj0HV_qhMXk

Има подобрение в настроението  Rolling Eyes
Лоа- сега ще последвам твоя съвет. ЩЕ се опъна на диванчето пред някое филмче..ммм
Целувки за усмихнат ден  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 11:03 от baseinik

# 587
Йогата май в девети месец не беше препоръчителна !!!

Внимавай !!!

# 588
Добро утро, момичета,

тази нощ и аз оцених жегата по достойнство и до 5 и 30 се въртях  Crazy Боля ме корем като при цикъл и за капак ми тече кръв  Rolling Eyes светла, не е тапа според мен. Не е много, засега спря, но ако продължи ще отивам на преглед до болницата  Thinking

Ох, Вал, че се смях с твоя доктор, дето сте били наистина много в болница  Joy Харесвам доктори с чувство за хумор. На последния преглед докторът ми показва кое какво е на ехографа и вика - ето малката й сливка.  Mr. Green Тук го използват дори официално, ама си представям в БГ доктор да ми каже така и затова се изхилих  hahaha

Баси ужаса са тия скапани животинки.  Close

Joy Joy Joy

Бейби, тук съм. Засега  Grinning Успех утре на прегледа  Hug Муки с кашон солети, аз с кашон Мури  hahaha Като се засолим и ни засладне, може да се менкаме за малко  Laughing

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 11:09 от Блонди

# 589
Приключихме ли със сутрешното преброяване newsm78 Joy Joy

Блонди се разписа smile3530 Биби тази нощ ми се губи....дано е на онази среща, за която каза,  а не за да ражда lalalala...Хриси Радославова - ти до къде го докара? Драсни 2 реда[smilie=smile3523.gif] И Морско конче не се отчита newsm78 newsm78
Вал - не те питам, защото знам че стискаш...видях те в кристалното кълбо newsm47

# 590
  • София
Успех на всички мами, при които Събитието ще е днес  Flutter
Бюти, ами я давай едни частни уроци от вас, изобщо няма да ти се наложи да работиш друго - 1ч. - 30-40лв Crazy
Дафи, каква е тази табличка с размерите за таза и ти как знаеш твоите какви са, в смисъл, че примерно обиколката на ханша няма нищо общо с таза, или са ти ги измерили предварително на видеозон Thinking
Принцеске, не се притеснявай и не чети страхотии, може да са й изстинали крачката и затова да пишка по-често детето  Hug
Аз така като гледам първата страничка,уж секциото по статистика е двадесет и няколко процента, та от нашата тема поне 50% ще са така  Confused Даже първескините Simple Smile, които ще раждаме естествено са май не повече от 15 - аз, БейбиАти, Месечинка, Вивиен, Лошичката, Бюти, Софи, PaperMonster, Purple_orchid и за другите не съм сигурна. Леле момичета, какво ще правим, аз почвам да се сдухвам леко  Laughing  И от родилите мами, май 3-4 само са естествено.  #Crazy Аз големи статистика водя, ама какво да направя като ме е шубе hahaha
Аз ще бягам по разни задачи, да не се притесните за мен Laughing, чак следобед ще съм на линия  Hug
АА Блонди, май имаш предвид Вал, на нея докторът така й е казал Laughing  А ти каква е тази червена кръв, аз се притесних сега за теб, дано всичко е наред, а ако се притесняваш - наистина отивай в болницата, но ти си знаеш по-добре и от мен де - нали си старо куче, няма така лесно да се  шашардисаш Hug А днес на басейн щеше да ходиш  Flutter

# 591
Йогата май в девети месец не беше препоръчителна !!!

Внимавай !!!

хмм, защо йогата не е подходяща?  newsm78

# 592
Чао от мен. Аааа Блонди- разочарова ме.

Аз не съм сигурна вече за нормалното. Утре може да има яснота. Излизаааммм, че пиша това от половин час. Simple Smile До 5 часа живот и здраве.

# 593
Басейник, защото с подобни упражнения може да оплетеш около детето пъпната връв, има риск, затова по-добре недей  Hug

Белверде, Вал, да, коригирах се  Blush На басейн сега не смея да ида  Tired

# 594
Ужас  #2gunfire
Явно ще се въздържа втори път да се опъвам на пода !

Благодаря Блонди  Peace

# 595
Белверде, табличката не помня къде я гледах, но ето тук пише същото: http://etilena.info/med/ag/u0216.html
Мериха ми distantia spinarum, diameter transversum, distantia cristarum и conjugata externa с едно като голям пергел, като това последното било най-важно  newsm78 Моето е едва 15. Знам, че само на рентген може да се прецени реално и че в чужбина въобще не мерят с такива инструменти, но на мен ми е притеснено да няма усложнения, ако наистина съм тясна.
Ми аз в момента съм 48 кг., как да не се притеснявам ще мога ли да родя  #Crazy Офф тези хормониии, ще ме побъркат вече  #2gunfire

Софи, аз да съм се развикала още докато съм в банята  hahaha

# 596
И аз съм тук, прочетох ви, но нещо не мога да се включа адекватно  Tired
Това безсъние ще ме побърка..
Само пожелавам на мамите с днешна среща с бебчовци УСПЕХ!  Hug
И да се похваля, че и аз вече съм в последният месец от бремеността!!!  newsm44

# 597
Честити бебчета на Кашпичка,Диони,Ивка!Да са им живи и здрави !
Мерси за поздравленията за мойта госпожица!Със закъснение честит имен ден и на ferriybouquet
сими,вземи 2 нощници,душа!Аз бях отишла само с една и така я оплесках с кръв по време на раждането.. ooooh!Трябваше да чакам мъжо до обяд да ми донесе друга.
Казабланка,кафе може да пиеш веднага след като накърмиш-да има време кафето да "изветрее" 'LaughingСтискам ти палци! Hug
Сонче,съчувствам ти!У дома е още като строителна площадка...навсякъде има подпряни плоскости и мръсотия Simple Smile
Блонди,каква е тази кръв сега... Thinking

# 598
Добро утро на всички  Hug

Направо ви се чудя и даже леко ви завиждам, че не спите, аз съм направо като болна само се потя нямам грам сила и легна ли заспивам на секундата после не мога да стана от леглото Sad Не смея да пусна климатика да не настина, че то такава пот се лее от мен, че все едно с кофата ме залива някой. Имам толкова работа да върша, а не мога да бутна нищо.

Стискам палци на мамите, които мислят да раждат днес Simple Smile

# 599
 baby Здравейте сладуркиииииииии newsm51
Първо : ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЕБОЦИ. ДА ГИ РАДВАТ МНОГО И ДА РАСТАТ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!!!
Второ: Благодаря от сърце за хубавите пожелания, които сте отправили към мен и семейството ми:)Пожелавам ви, много скоро да усетите това невероятно щастие, да гушкате едни здрави и усмихнати бебчета и всичко да минава с лекота  newsm51

Аз вече съм си в нас с малките мишленца и се любуваме едни на други.
Момичета, много е хубаво  txtloves newsm05 smile3541 smile3504. Такова чувство до сега не бях изживявала, наистина е страхотно и не може да се опише с думи, трябва да се изпита!!!
Пожелавам на всички ви, много скоро да изживеете това щастие да бъдеш МАМА  newsm32 newsm32
Ще бъде дълъг поста ми, защото няма да имам много време да пиша и да чета, но когато ми остава такова ще ви навестявам  Hug
За раждането: Мина много добре, без проблеми. Бях се наспала и отидох с бодра крачка към болницата. Там си ме чакаха, настаниха ме в стаята и после ме заведоха с пред родилна зала. Там ми пуснаха система, сложиха ми катетър, консултация с анестезиолога и ме подкараха към операционната маса. Много набързо някак си се получи и не можех да осъзная какво ми се случва и къде отивам. Изпитвах неистов страх от предстоящото и като се качвах по стълбичките на операционната маса, краката ми трепереха  Crazy После ме наведоха и ми прободоха гръбначето, но анестезиолога нещо хич го нямаше едва от третото боцкане успя да постави упойка, а аз треперех от страх да не ме осакати, но всичко се подреди. Сложиха ме легнала и след 5 мин, доки ме погледна, намигна ми  и ме пита дали усещам нещо. Естествено нищо не чувствах освен дърпане и си говорих с хората около мен. Но определено съм била много шашната, защото постоянно пуфтях и охках, все едно раждах нормално  Crazy, но то от страх човек, какво ли не прави:)))Така ми олекваше:) В 9 и 18 изплака Ангел, веднага на секундата изплака, след него и Георги в 9 и 19, той по същият начин, веднага изплака. Аз също се разплаках, когато ги чух, когато ми го показаха си ги целунах където можах и още по-вече се разплаках. Дори и сега ми се насълзиха очите. Това е най-прекрасният миг от живота ми  Heart Eyes
След това ме изчистиха, честитиха ми за бебчетата и ме заведоха в стаята, като преди това се видях и с татито, който беше по-вече от развълнуван, говореше несвързано и беше много превъзбуден.  После ми биеха обезболяващи и не съм усетила нищо от раната, само свиването на матката беше по-болезнено, но това е нищо  Peace Донесоха ми и Анди да го видя, понеже Гого беше на системи:)Когато го погледнах и го гушнах, направо дъха ми спря. Не спирах да му говоря и да го гледам  Heart Eyes Не го оставиха при мен, за да имам стимул да ставам и да се раздвижвам, което действа наистина:) На другият ден ме дигнаха от леглото, а след това и аз сама ставах, за да се възстановя по-бързо и за да ходя при мъниците да си ги гледам. На 22 ми ги доведоха в стаята и аз вече имах кърма и ги наложих на цицката, те веднага засукаха, без проблем и всичко се случи много естествено и лесно. Пожелавам на всички такъв успех в това Praynig Peace 
Обаче от спиналната упойка имах ужасно главоболие и не ми ги оставиха мъниците при мен, защото едвам гледах и това продължи 4 дни. После като ми мина главоболието ми ги оставиха в стаята и се кърмихме и гледахме по цял ден. Много хубави и незабравими моменти за мен:)  Така вчера ни изписаха и сега сме си в нас и се гледаме. Кротички са ми за сега мъничетата, хапват, спинкат, акат и т.н. Понеже не ми е слязла хубаво кърмата още се дохранваме на всяко хранене с 10мл адаптирано мляко, но като цяло по-вечето мляко е от мен и ще продължавам да стимулирам гърдите за по-вече кърма. Иначе в болницата, за да ми слезне кърмата по-бързо използвах ел. помпа на Томи типи и съм доволна от нея, защото ако не беше тя, сигурно нямаше да се справя.
За килограмите на бебчетата и аз съм много изненадана от разликите. Всички бяха изненадани, даже и док., но каза, че не е проблем и да не се тревожа. Наистина тия видеозони не са верни , така, че не се щуросвайте с някакви прогнози с големината на бебетата ви. При мен се оказа, че последните седмици, с напредването на бременността,едното бебче е дърпало по-вече, а другото е изоставало, но те са две и се притискат, защото им е тясно, което е нормално. Не са били в кувьоз, дишаха си сами и казаха, че са здравички и износени, затова нямало проблеми с тях.
Та така скъпи мои:))) Всичко, минава и заминава, но това което изживяваме ние тия 9 месеца си заслужава, заслужава си жертвата, лишенията и страданията понякога които имаме. Когато си видиш рожбичката, времето спира, дъхът ти спира, а сърцето ти прескача лудо. Това изпитах аз и го изпитвам всеки един момент от 19-ти на сам Heart Eyes
Сега ще ви оставям, че трябва да се пооправя  и ще ходя да ми махат конците. Много ми липсвате, но когато имам възможност ще ви чета и ще пиша. Няма да съм много активна, но ще съм, колкото мога!!! Целувки, прегръдки и да се пазите!!!
Блонди: Ама как само си уцелихте зетьовете. Десният бебок е Гого и принципно, ти него си беше заплюла. Вече е 2280 кг:) Анди е 2730, той е за Вал:))) Сега си чакам аз снахичките, които със сигурност ще са Лъвици Hug Heart Eyes
Хайде приятен ден сладурки и да се пазите!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт