Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е по-подходящо за нанасяне през лятото - мляко или лосион?
Какви документи трябва да представи бащата при раждането на детето?
Какво е подходящо за нанасяне след раждане - мляко или лосион?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е по-подходящо за нанасяне през лятото - мляко или лосион?
-
Какви документи трябва да представи бащата при раждането на детето?
-
Какво е подходящо за нанасяне след раждане - мляко или лосион?
-
Какво може да предизвика усещането за парене в гърдата?
-
Какви са тези публикации?
Охх, от толкова много бебета вече не помня на кой съм честитила и на кой не, ако пропусна някой, моля да ме извините
Другата седмица ще ходя за направление от личния да съм спокойна аз 

. И аз съм с много тесен таз,ама така или иначе при мен секциото не ми мърда, така че не го мисля
Понякога си мисля ,че е по-добре да не знаеш какво и кога и ще ти се случи 
Какво предприемате за тези безсънни нощи. Едвам съм спала 3 часа и тази сутрин съм огън и жупел. Не може никой да припари покрай мен. Коремчето е като бомба със закъснител а температурата се покачва ли покачва. Не виждам как ще се издържа днес

Няма да се учудя и да я свърша тая работа 
И сега не смея да пишкам щото паяка вече не е на същото място
Ще стискам
Мъжа претърси УЖ обаче не го намери и след малко нахлувам с Райт-а дето ги кара да се гърчат.... Баси ужаса са тия скапани животинки. 
Нищо не ми се купува, не ми се излиза от къщи, тази жега е някакъв кошмар
Ама нали е майка, само се шашка. То е Божа работа всичко, но се надявам при мен нещата да са наред и да не съжалявам за избора си...

а социалният живот зависи - ако ти е гот на работа и имаш яки колеги, ама ако отиваш начумерен и го вършиш с неудоволствие и те е страх да напуснеш, щото видиш ли в тая криза кво ще правиш - надали не бих предпочела от вкъщи .