Отговори
# 555
  • Пловдив
Бютка вземи си семена от Четъртък пазара на анасон резене кориандър копър,смеси ги и си прави отвара в 500 мл вода по 2-3 супени лъжици.Пий го на 2 пъти през деня HugНа мен ми беше приятен на вкус,ама аз съм свикнала на ракийка анасонлийка Mr. Green.Така и коликите ще се облекчат,казвам от личен опит Hug
Сауронче на Белащица се преместих във вилната зона,на 2 км е от табелата на Пловдив.Вдигнахме къща там 2007година,но забременях с Никита,после татко почина(не исках да оставям майка сама в мъката и бях ежедневно с нея )и все се отлагаше това местене.Сега свекито така пришпори нещата ,че решихме да бягаме докато не се е родило бебето,че после още по-трудно щеше да стане.

# 556
Благодарско  Hug
Муки, да, може и да съм като крава  Mr. Green и аз обичам чай, ама ме мързи да си правя  Mr. Green

# 557
Нямам време да ви изчета, но искам да честитя бебенцата на Диони Hug - ама какво хубаво имеее! Да е жив и здрав малкия Кристиян! Hug
На Ивка и Кашпичка- много здраве за малките девойки и много късмет! Hug
Ама какъв бебевалеж, тя Ивка вчера си пишеше тук, вярно в болница, ама как бързо стават нещата. Simple Smile

# 558
Лея, за свекито съм в течение аз и много ъи се радвам че се отърва. А Белащица е определено в по-добрата посока извън Пловдив.Много я уважавам аз Яката  Mr. Green
Нащо диво село /на мъжа ми/ е в противоположната посока- там само кър и земеделие,нямат си балкан.Но пък си имаме леля на Брестовица и съм й се заканила да й ходя на гости  Mr. Green

Диони, честито бебче и на вас! Жив и здрав да е!
От толкова бебета нищо чудно да изпусна някой  Blush

# 559
Ей, нямате насмогване  Mr. Green

Диони ме изненада приятно Hug желая ви всичко най-добро Simple Smile

Ивка, добре е станало - живи и здрави, а твоите неразположения да отшумаят и да се наслаждаваш на майчинството си пълноценно  Hug

Кашпичка, честито!!! живи, здрави и щастливи! Simple Smile

Елидъм и на вас честито - здраве и късмет. Simple Smile

За утре пак ще има силна група  Mr. Green Много  newsm10 от мен  Hug

Който е преценил, че днес има повод или самия той е такъв ... Да си носят имената със здраве и да са щастливи (поводите де).  bouquet

за лактогонния чай - ползвах българския, но и сам да си направи човвек смеска е добър вариант.

Муки - на мен (а и не само на мен ) ми изтръпва ръката. Причинява се от задържането на течности, което пк притиска така наречения карпален канал от върешната страна на китката и така се дразни  нерва в него. Цаката е да се отводниш малко. Не ползвам сол от 2 дена и вчера карах на диня, много вода и малко хляб. Определено има разлика. Онази сутрин положението не беше никак добро. Не спах, боля ме доста и сутринта получих масаж, купа с лед и мокра хавлия за компрес.

Хриси Радославова направо ме изненада с констатацията на докторите. Ако е тръгнало - успех!

Вал - при тези обстоятелства наистина ще е чудесно преживяване да те оставят да си родиш бебчетата по естествен път. Бих казала евала на доктора, който се наеме с това толкова естествено нещо вместо без нужда да те среже  Hug

Принцеске - първо отидете на лекар, изчакай изследванията и после се притеснявай (дано да няма за какво)  Hug

за отношенията - единственото важно според мен (освен взаимните компромиси) е нещата да се изясняват възможно най-бързо и да не се наслагват. Пак бих препрочела " Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния".

Със сигурност забравям нещо, но 10-на странички с изобилие от разнордни теми .......

Тази нощ да спите ей  Hug

# 560
Еййй колко много бебенца..... голям кеф Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А какво стана с момичето днес от срещата, което си помисли, че са и изтекли водите ...? Хриси ли беше ? Още не се оправям много с физиономиите на живо и имената тук  Embarassed Съжалявам ако нещо бъркам  Embarassed
С тази диня момичета просто ме разбихте..... не заради желязото (то много хубаво за него де....но така ми се дояде..... Едвам ще изтрая до утре да отида си купя - честно...само за това си мисля сега Simple Smile Добре че е нещо, което вече навсякъде го има Simple Smile

# 561
  • Обетованата земя
Ха ха..ти добре си го замислила, само дето мъжете са така устроени, че не чуват бебетата като плачат....или поне достарядко ги чуват:) smile3524 smile3524 smile3524 Sleeping Sleeping Аз поне се изумявах как аз съм става около 10 пъти да успокоявам ревящото бебе, бейбифона е до главата на мъжа ми и пак сутрин като стане и един такъв с една усмивка ми вика "Тая нощ спахте, а?" Whistling

hahaha  hahaha  hahaha И при нас се е случвало, а като се има предвид, че преди да се появи малкия, аз спях като пън, а мъжът ми-супер леко...Майчиният инстинкт явно е доста силен Wink
Аз имам доста на брой втвърдявания на корема тази вечер, става като камък осезаемо, което за мен е нещо ново и необичайно. Явно си се подготвя организма вече, не остана..хем се вълнувам, хем нямам търпение и съм много щастлива, хем ме е страх и искам да устискам до август, чувствата са доста смесени  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 00:10 от didi24

# 562
  • София
Това петно е като одрано,ама не съм се одрала,а и седи вече няколко дена така...Цял ден имам контракции но не са болезнени,но целият корем става камък и не мога да дишам.Направо кошмар...За целия ден ако се събере час-два общо без контракции направо супер...Сега ще спим на вентилатор,защото не се диша и има голям риск да настина,ама не се издържа иначе...

# 563
Днес наистина сериозен бебевалеж настана тук!
Честито на Ивка и Кашпичка! Да са им живи и здрави бебчетата!

не виждам смисъл той да не спи цяла нощ и после цял ден на работа, а аз да се чудя на коя кълка да легна през деня  Crazy
Може би, ама надали!  Mr. Green

Лея, виждаш ли, всеки ден имаш ново удобство вкъщи и ново доказателство за това колко е внимателен мъжа ти и колко мисли за теб!  Hug Hug А за Никита не се притеснявай предварително! Стаскам палци всичко да е наред! Може пък просто от много течности или просто леека настинка... Не го мисли сега! Нека първо се изкаже доки!  Hug

# 564
А прегледа за разкритие боли ли или неприятно ли е? Дидис и ти кажи Simple Smile
:

Ами да ти кажа, като нормален гинекологичен преглед. Понаболява малко, но е за малко. пък и от толкова време въздържание действа много добре  Mr. Green Joy Mr. Green Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

belverde, мен гинекологичните прегледи винаги ме болят, понеже не мога да се отпусна и като кажа докторът "отпусни се" и аз се стягам още толкова. Та днес мога да кажа, че си беше доста болезнено аз му казвам на доки "Боли ме" и той "Ми в болница сме, как да е иначе" и аз след малко "Ама наистина много ме боли" и той "Ама наистина сме много в болница"  hahaha И после излизаме от кабинета и мъжа ми "Аууу това беше, като все едно ми изневеряваш пред мене"  Joy

Хриси, мила, стиснати палчета и от мен!  fingerscrossed

Муки, видя ли сметката на динята?  Mr. Green

Бютка, чудех ти се аз днеска с к'ъв акъл месиш, аз последно в 5-я или 6-я месец месих и после умрях от болежки в корема и кръста, та си представям сега ако се захвана. Пази се момиче, трябва още малко да избуташ, за да порасне Анди.  Hug

Момичета, знам, че сте прави за естественото раждане, ама все са ми на Блонди думите в ума, че никак не е женствено и даже на моменти е животинско, то не че е женствено да ти срежат корема де. Crazy И ако бяхме останали в Испания никой нямаше и да говори за секцио, дори само ако първото бебе беше с правилно прилежание, и не само в Испания, по цял свят е така, подкрепят хората естественото раждане и не толерират операциите. Сега съм малко по-спокойна, пак искам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ, много сте мили. Сега само се моля мъниците да дочкат таткото и всичко вече ще е в реда на нещата. Лека и спокойна, дано няма неспящи тая нощ.  Sleeping Sleeping  Sleeping'

# 565
  • By the sea
Аххх, колко много бебчовци днес Simple Smile Но докато прочета 15 страници...дано не пропусна някого Whistling
Елидам, Ивка, Биба, Кашпичка, Диони, честито, майчета, много радости и само хубави моменти с гушкавите бебчовци!Да растат здрави и щастливи!
Бютка, Фери, празнувате ли или не, да ви е живо и здраво името  bouquet  bouquet

Благодаря на всички за пожеланията за РД-то вчера Heart Eyes Hug Наистина си изкарах много хубаво празника, но май повечето подаръци, които получих , са за бебето, все едно се получи нещо между рожден ден и baby shower Crazy Laughing Милото обаче от сутринта ме зарадва с голям букет и подарък само за мен - чанта и обувки в тон /които по-късно сменихме с по-голям номер, ама свинското краче как да влезне в 40 номер/. Ми такъв си ми е той, обичливко Blush/Иначе на мен ми вика Пандьо Laughing/ Вечерта си я изкарахме само двамата, на разходчица със сладолед по хладното, да се полюбуваме на последните моменти все още само двама на брой Blush Heart Eyes

Като се прибрах обаче забърсах с тоал. хартия някаква кървава следа, съвсем малко беше, някакви точици безлични. Нито тапи, нито някакви особени контракции, нищо, та си викам, ай сиктир, няма това да ми разваля настроението, и без това не се повтори повече, а през нощта ставах на няколко пъти за проверка. Може би от повече движение и емоции през деня се получи, на това го отдавам newsm78
Ще стискам палци на мамите, планувани за утре Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Басейнче, я кажи бяхте ли в Карфура в новия мол тая вечер? Че ми се стори да мернах една бременна мама, дали пък не си била ти Mr. Green

Лека нощ, прозяяяв Hug

# 566
  animal085 newsm57  261uu smile3540
Рекох да стана да похапна...отново,че да не заслабна !
Вал,видях й сметката много ясно,ама и тя мойта видя Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
Гледай кво става ..... не се блъскай...за всички ще има  eat

# 567
Добро утро!  newsm53
Елидам, честит Ви Борислав! Да расте здрав, усмихнат и късметлив!   bouquet Hug
Бюти, аз щях да идвам и хич нямаше да ви пропусна, ама... Айде и Честит имен ден на патеричка!  Hug Heart Eyes
Михи, добре дошла в отбора!  Hug Хубаво е, че и мъжа ти се кефи, че моя е такава "консерва" - не ще и да опита нищо здравословно, но аз обожавам елда и просо и си хапвам редовно, със зеленчуци, запечени, със сирене, с мляко, с плодове и ядки...абе по всякякви начини, ама рецепти точни нямам, гледам от нета или си импровизирам с каквото имам.  Peace Стафисагрията на мен ми бяха казали да я вземам също - май заради това, че организма ми е 'стресиран" от раждането заради секциото, т.е. че нещата не са тръгнали естествено... newsm78.
Ехее, Диони, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ и на теб! Много да е здраво и да ви прави щастливи!  newsm51
Цитат
Момичета, не се сещам коя точно беше писала за нощниците на Пиротска, едно голямо благодаря  , днес си взех една, много  е хубава, за съжаление не са останали много размери.
Ммдаа, и аз така - добре че се намъкнах в една S-ка, то и цветове няма вече много, а продавачката беше доста отегчена от бременни май... Joy hahaha Гунди, мерсии!  Hug
Честито бебче на Ивка! Дано всичко е наред, и да е много здрава и борбена малката госпожичка!  Hug  bouquet Честито и на Кашпичка!    Hug Hug...Ейй, че хубавооо![/color]

# 568
добро утро  Hug

успех и стиснати палчета за мамите, които са планувани и непланувани за днес  Peace Praynig

аз се оправям и отивам на ЖК, да се видим с мъничка и да си взема направление 7 за хоспитализация и после ще се отчета  Laughing

за болницата си взех само една нощница, дали ще ми е достатъчна или да напазаря още някоя друга  newsm78

# 569
Добро утро и от мен! Днес колко ли бебчета ще има?
Сими според мен поне 2 нощници ще са ти необходими, че в тия жеги....
Днес ме чака голямо чистене, гладене подреждане и ще видим до къде ще я докарам.
Лек ден  момичета!

Общи условия

Активация на акаунт