Отговори
# 525
И на мен ми се иска да е през деня...не заради детето. Embarassed Чудя се как по нощите ще звъня на доктора.Даже днес го питах "Аз да звъня ли?" "Ми ще звъниш,ми."
Вал,ей сега ще "заколя" една огромна диня и се заравям да чопля семките  Mr. Green Щом е такава работата... А пъпешииииии,охххх ! Crazy

# 526
  • София
И моят мъж е като на Блонди, нито много трепери и се превъзнася, нито пък ме пренебрегва - нормално се държи, естествено повече ми помага и се съобразява да не вдигам тежко, да не клякам и т.н. Е понякога нарочно му казвам, че не ми помага достатъчно и викам: "Ти ако знаеш мъжете на момичетата във форума какви неща правят и как им помагат" hahaha и той "И аз ти помагам и стига с този форум, едната да не остане по-назад от другата" Joy
Вал, и ти си героиня, вече в 9-я месец Simple Smile За нормалното не се притеснявай, братовчедка ми, която е много нежна и крехка, роди близначета нормално преди 6г. без никакъв проблем Hug А прегледа за разкритие боли ли или неприятно ли е? Дидис и ти кажи Simple Smile
Тайра, това червеното какво е - петно ли?
Сонче, сигурно са същите, и аз видях, че ги има и в синьо Flutter

# 527
динята наистина много помага за качването на хемоглобина.Аз ям всеки ден,ама повечко наблягам на динята,когато правя почивките от малтофер-а ...та като казах почивка...вчера мина 14 дневния цикъл - сега ще пада 7 дневно ядене на диняяяяяя хахахааааа Mr. Green

# 528
И аз от известно време яко плющя диня през деня, явно имало за какво  Laughing

Вал, да се похвалиш тези дни със здрави, родени по естествен начин близнаци  Praynig
Белверде, прегледът за разкритие на този етап не боли  Simple Smile

Моят мъж приема бременността ми този път като нормално състояние, ама все пак е за трети път и явно е претръпнал  Laughing Понякога ми се иска да прояви малко повече загриженост  все пак... Но се и радвам, че това ми е най-леката бременност и няма от какво толкова да се оплача (дано и раждането е леко  Praynig)

# 529
Този път мъж ми няма отношение по обясними причини,но при първата бременност не съм забелязала кой знае какви отклонения в поведението.Не ме е приемал като някакво божество,не ме е и пренебрегвал... всичко си е било както и преди да забременея.В началото може би маааалко страх.Харесва ми че се интересуваше.Беше с мен на всеки прегледа.Имаше моменти в които доктора обясняваше повече на него отколкото на мен.Накрая сам пожела да присъства,не съм го натискала.И сега ме учудва че помни неща които аз не  Embarassed

# 530
Здравейте момичета!
Диони, Ивка, Кашпичка, Елидам, честито! Да са ви живи и здрави рожбите! .
val_sm, много хубаво, че вече си в деветия месец. Браво за хемоглобина.

# 531
  • Варна
Честити бебчета на Диони, Кашпичка и Ивка, да са им живи и здрави!
val_sm,
всичко ще е наред, мила Hug
Гледам, че обсъждате кога искате да се родят бебоците. Аз пък май искам вечерта или през нощта, за да съм сигурна, че моят лекар ще е свободен и ще може да ме поеме Embarassed Защото той не работи в родилно и е страшно зает и много ме е страх че няма да може да дойде.

# 532
  • Пловдив
Вал  Вчера му се оплаквам, че много ми тежи вече и ми вика "кво да направя, още малко остана" да остана ама не мога да дишам, не мога да спя, изнервена съм, вместо да вземе да ме прегърне и да ме успокои се обърна на др страна и ми каза, че много му се спи. Това мисля, че е реакция на всички мъже, не знаят как да се държат с жените си....
АЗ една милувка не съм видяла цяла бременност Outta Joint А ми лошо , зле - знаете как е 9 месеца. Нашия се поряза преди време и не млъкна колко много го боли . И се цупи че не му влизам в положението. Тъпа работа. От сега се чудя как ще се оправям с него, беб , изперкал баща пенсионер и куче. Май ще включвам турбото за да не ми пука  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тайра и при мен е същото - Бебо е позиционирал главата на мехура и натиска здраво , като усещам едно разтягане в страни и нагоре - протяга ръчички и крачета. Течението се засили и пир мен , въпреки глобулите Гино Дактарин , които слагах преди седмица. Вероятно е нормално.
Муки и аз не го знаех това за динята и хемоглобина , и като Док ми спря желязото бях на 111 , цял месец не го пих - пускам кръв - 117. Много се замислих как  се получава , а то аз се разбих от дини  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 21:19 от casablanka

# 533
Честит имен ден  Бюти   bouquet да си жива и здрава и все така усмихната и позитивна Simple Smile

Честито на всички нови мами изгубих им бройката  Laughing нека да са им живи и здрави бебчетата и те да се възстановяват бързо   bouquet

# 534
А прегледа за разкритие боли ли или неприятно ли е? Дидис и ти кажи Simple Smile
:

Ами да ти кажа, като нормален гинекологичен преглед. Понаболява малко, но е за малко. пък и от толкова време въздържание действа много добре  Mr. Green Joy Mr. Green Joy

# 535
Freedom- оказа се, че скъпия ми доктор е в Кърджали... но на прегледа в спешното ми откриха 3 см разкритие и изгладена шийка, но ме върнаха,да съм видела как ще изкарам нощта,и утре сутрин да отида да ме приемат евентуално.  Rolling Eyes

# 536
И моят мъж много ми помага, не ме разбирайте погрешно, може би повече искам да споделям такива тежки моменти, а той не знае как да реагира. Може и да е професионално изкривяване, защото всеки ден на него му се оплакват и взема важни решения. И като се прибере в къщи и аз почвам, ами човек съм си и нали ми е близък на него му се оплаквам.
Вал щом е така, значи си длъжна да опиташ нормално. Няма страшно с теб сме. Имах желание първият път да родя нормално, но уви, не успях.

# 537
айй повече няма да меся.. бременна  Mr. Green с такива болки съм цяла вечер, че мъжо като се провикна  (явно много силно съм пъшкала) - "недей мило, рано ни е още" и щях да се напикая от смях  hahaha
Хриси, стискам палци всичко да е наред  Hug
а иначе за мъжете и моя си е без промяна, той и преди си ме гледаше все едно съм бременна.. ама това е щото аз съм много лоша с него  hahaha нали имаше приказка, че колкото жената се държи лошо, толкоз мъжа повече я обича  hahaha аз само мрънкам  Crazy Crazy и се сърдя за всичко  Mr. Green поне си го признавам  hahaha
Аз не знам кога искам да се роди бебето  Mr. Green от една страна през деня сигурно много е натоварено, от друга страна през нощта някой сърдит, че си го събудил  hahaha

# 538
Мерси Beauty_   bouquet

# 539
Hrisi Radoslavova,май ще си следващата  Flutter
А какво прави доктора в Кърджали Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт