Отговори
# 570
Ивка и Кашпичка, и на вас честити бебоци  Hug Охх, от толкова много бебета вече не помня на кой съм честитила и на кой не, ако пропусна някой, моля да ме извините  Embarassed

neli_o, какъв ти е проблема с очите? АГ-то ли те прати на очен? И аз се притеснявам за очите си, късогледа съм, но не много де, -2,25, а доки каза, че нямало нужда да ходя на преглед  newsm78 Другата седмица ще ходя за направление от личния да съм спокойна аз  Crossing Arms

сими, може и да ти е достатъчна една нощница, но по-добре си вземи още една за всеки случай.

Момичета, прави сте за депресиращата 36-та седмица. При мен наближава и се усеща от сега. Вчера голям рев след консултацията, защото още не знам как ще раждам  Mr. Green Първо уж ми беше много тесен таза, сега пък нищо му нямало, а аз като намерих една табличка с нормалните размери, ми на мен само една стойност ми е в норма, всичко друго под нормата. Ако наистина е тесен не искам да рискувам и предпочитам секцио, страх ме е за бебчо. В събота съм при друг доктор за второ мнение, да видим и той какво ще каже. Днес пак от сутринта ми е едно сдухано...  Confused

# 571
мимис, чистене с повече почивки  Hug само така ще я докараш донякъде  Grinning

Дафи, защо се притесняваш, след като док ти е казал последния път, че не вижда проблем. Човека е преценил, че всичко ще е наред за нормално  Peace. И аз съм с много тесен таз,ама така или иначе при мен секциото не ми мърда, така че не го  мисля

# 572
  • Пловдив
Малее , пак е имало кукувици тая нощ ? Ами ако нямаше компютри - кво щехте да правите - представям си я Мука с плетка на балкона - хахаххаха.
Аз вчера си взех безкофеиново кафе- ма то кат истинско бе newsm78 , че се чудя с това кърмене и кафето как ще се разберем , а кръвното ми е 90/60 няма оправия без кафе.
Вие как ще я карате ?
Вчера се боядисах , френси маникюр на крачетата, днес взимам последните неща за Болницата , удрям една бръсначка и утре там Sick Понякога си мисля ,че е по-добре да не знаеш какво и кога и ще ти се случи  newsm78 Депресантски мисли................... от безкофеиновото ще да са Thinking

Екзо виждам ,че си на линия как сте миличка ?

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 08:44 от casablanka

# 573
Добро утро момичета!
Касабланка, за утре ли е голямото събитие? Ако е така ще стискаме палци.

# 574
Добро Утро мамчета Hug

Стиснати палчета на тези, които днес е голямата среща Praynig Praynig newsm51

# 575
Добро утро мамчета  Hug

Стискам палчета за днешните попълнения от бебоци и майчета.

Започва да става заразно будуването и неспането нощес. Едвам гледам и нервите ме тресат smile3511 Какво предприемате за тези безсънни нощи. Едвам съм спала  3 часа и тази сутрин съм огън и жупел. Не може никой да припари покрай мен. Коремчето е като бомба със закъснител а температурата се покачва ли покачва. Не виждам как ще се издържа днес  #Crazy smile3513 smile3515
А може би са хормони?!  newsm78   

# 576
  • Пловдив
Добро утро момичета!
Касабланка, за утре ли е голямото събитие? Ако е така ще стискаме палци.
Мерси мила , както каза Кашпичка- като си пиете кафенцето стискайте по едно палче за нас  Praynig

Басейник - и при мен е така - потя се нон стоп - а на хората около мен нищо им няма  newsm78 100% са хормони . Още малко имаш стискай зъби !!!! Hug

# 577
Муки - на мен (а и не само на мен ) ми изтръпва ръката. Причинява се от задържането на течности, което пк притиска така наречения карпален канал от върешната страна на китката и така се дразни  нерва в него. Цаката е да се отводниш малко. Не ползвам сол от 2 дена и вчера карах на диня, много вода и малко хляб. Определено има разлика. Онази сутрин положението не беше никак добро. Не спах, боля ме доста и сутринта получих масаж, купа с лед и мокра хавлия за компрес
А треперят ли ти пръстите? Днес за 2 път ми се случи- не мога добре да си отворя дланта,като замръзнала е и започнаха да ми треперят палеца и показалеца.И предполагам, че е канала, защото майка ми е със силно възпалени такива и ще се оперира.Симптомите са познати  Rolling Eyes Обаче не ме боли, само е силно схваната и не можех добре да я отворя  Tired

# 578
  • Пловдив
Добро утро коремчета wavey

Успех днеска на мамите, които ще имат среща със своите съкровища   ylinfant

belverde моя си е много оправен на вънка, ама в къщи се скътава, че така по лесно.  Laughing

За не спането на мен ми помага да се преместя в хола и като си пусна някакво филмче по ти ви то и след малко съм заспала пак.  Mr. Green

И аз не държа мъжо да будува с мен, когато има проблем и не спим с детето. Но ако имам нужда от емоционална подкрепа веднага става и се включва.

Днеска по мой изчисления влизам в деветия и си се чудя на акъла, че още нищо не съм приготвила. Имам само една пижама за болницата и още не съм решила каква да е втората.  newsm78 Днеска бебчо ми е скочил на мехура и се чувствам все едно всеки момент ще се напикая.  Blush Няма да се учудя и да я свърша тая работа  hahaha

Приятен ден на всички  

# 579
  • София - град
Добро утро.
Касабланка стискаме палчета.  Hug

Аз каква ужасна нощ изживях. Влизам в тоалетната /която е и баня/ да пишкам в 4 часа сутринта и свърших си работата и да пусна водата хоп до душа на стената зад мен един огромен космат паяк  Shocked Shocked Shocked Shocked изстрелях се от банята и седя и го мисля...Не събудих мъжа ми защото си бяхме легнали преди 1час и 30 минути. Мислих го тоя паяк до 6 часа изгрева видях  Crazy И сега не смея да пишкам щото паяка вече не е на същото място  Cry Ще стискам  Stop Мъжа претърси УЖ обаче не го намери и след малко нахлувам с Райт-а дето ги кара да се гърчат.... Баси ужаса са тия скапани животинки.  Close

В Гала говорят за шийките , за рака на шийката.

# 580
Aйде вече късното ми Добро утро!  Laughing
Цитат
Цитат на: mimiss в Ср., 25 Юли 2012, 19:01
На днешно време кой рискува с близнаци да ражда нормално???

По цял свят, стига предлежанието на бебетата да е правилно   Няма никаквъ проблем да се ражда нормално 
  thumbsup Абсолютно!
Вал, и аз много искам да родиш нормално и стискам палци за това!  Peace Hug

Червената Соня, съчувствам ти. Аз затова се радвам, че при нас се проточиха нещата, че иначе щях да съм в същото положение. Ще се поизмъчите, но нали е за хубаво, после бързо ще забравите!  Hug

Hrisi Radoslavova, стискам палци!  Hug А в крайна съмненията за водите вярни ли бяха?

За мъжете - и от моя все има от какво да се оплача, но като цяло подкрепям Блонди и Белверде!

Бюти, пожелавам ти наистина да се чудиш това за кълките...  Mr. Green Щото аз да го видя не го вярвам, ама някои жени го постигат съм чувала! Hug

Princess Leia, и на мен взе да ми се идва на гости, толкова хубаво си го представям!  Mr. Green Успех на прегледа и не си вкарвай филми предварително!  Hug

casablanka, както и по време на бременноста, така и като кърмя ще си пия сутрешното кафе - само толкова, но без него не мога, и аз съм с ниско кръвно и жесток главобол ако не пия. Хубаво е да пиеш веднага след кърмене, за да може малко да се редуцира до следващата порция кърма.  Peace А безкофеиновото е по-вредно, а и не ми  върши работа.[/color][/color]

# 581
 Twisted Evil аз това на кълките имах предвид, че поне ще съм си вкъщи и колкото и да съм заета с бебчо - друго си е да "работиш от вкъщи "  Mr. Green някой ден това ми е мечтата - да си бачкам от вкъщи - ебаси кефа  Crazy
Успех на всички днес  Hug
Вие не смогвате да честитите, представяте ли си мен със записванията  Crazy така че, ако видите някъде грешка или някой недобавен - може да ми пишете - предпочитам  на ЛС, щото не ми беше много приятно като ме подхванахте за грешката, при все, че тогава наистина бързах да изляза за срещата, ама както и да е  Crazy

# 582
  • Варна
loa,
аз и нощница нямам приготвена Joy Нищо не ми се купува, не ми се излиза от къщи, тази жега е някакъв кошмар Tired Поне от тази сутрин съм си вкъщи на климатика и успявам да дишам. Следобед как ще излизам да ходя на Отворените врати в Окръжна не знам...
Вал,
палци и от мен, всичко ще е наред! Моята братовчедка пък нали роди преди 2 седмици с планирано секцио и майка ми като си е втълпила, че така е по-безопасно, имам чувството, че иска и аз да си уговарям секцио, че и в Майчин дом при лекарката на братовчедка ми. Бе викам нито я познавам, нито тя мен, нито ме е следила, няма да се доверя на преценката на моя лекар, който е с мен от началото, ще се бутам при непознати да ме режат ooooh! Ама нали е майка, само се шашка. То е Божа работа всичко, но се надявам при мен нещата да са наред и да не съжалявам за избора си...
Хриси Радославова,
палци и от мен.

# 583
Ааааааййде бе, днес защо все още няма бебенца ?!?

Блонди не се е отчела с кафето- а дано и не се отчете. Знаете ли кой ми се губи от седмици- имаше едно мами Жижа от Пловдив, което също работеше, не съм я мяркала бая време.

Саурончето, не си я представям с плетка, а с пакет солети... или два... кашонче...

casablanka, аз от както знам съм на безкофеин и съм доволна. Само, че два- три дни съм натиснала едно нескафе, но слагам по половин малка лъжичка. Ама пие ми се. Ааааа и още нещо, защо си със френски ?!? Нали трябва да са ни чисти ноктите ?!? Стискаме палци, мила. Simple Smile  fingerscrossed

Екзоооооооо, как сте, мила ?!?

И на мен 36- та ми беше гадна, но това беше заради бебчо. От днес съм в 37- ма и се надявам утре на прегледа да съм доволна от резултатите.    Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

За мъжете, моя е точно като на Лоа. В къщи предпочита аз да съм по- дейната и почети винаги се съгласява с мен. Само мир и любов да има. Ама аз съм си бая бойна де. Иначе се притеснява доста и все мрънка да лежа.

Моята кума днес ме покани в тях. Сестра й се омъжи и й е донесла диск със сватбата и снимки, та до следобед съм в тях. Да не ме мислите. Simple Smile

Бюткааа, кошмар. Не ща хич да работя от нас. Социалният ми живот и без това от сега се смачка. Не, не, и не. Не знаеш какво изпускаш, защото до сега не си работила. Но, щом това е желанието ти. Simple Smile  Hug

Ля- ля- ля- ля, стига толкова, че трябва да се оправям и да излизааам.

# 584
а, бейби, аз съм работила - всяко лято, просто нямам стаж и не съм била на договор  Mr. Green абе до едно време е добре, после ми се ще да мине вкъщи  Whistling а социалният живот зависи - ако ти е гот на работа и имаш яки колеги, ама ако отиваш начумерен и го вършиш с неудоволствие и те е страх да напуснеш, щото видиш ли в тая криза кво ще правиш - надали не бих предпочела от вкъщи .
Ауу, съседката ми се обади - отивам да гушкам  бебчеееее  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт