Бельото отвън

• 43 124
  • 869
  •   1
Отговори
# 180
Рокси, защото не харесваш силиконови презрамки, понеже си комплексирана, завиждаща или, както сама се досети, дебела лелка (хипопотам, бяла мечка, етц.). Всъщност не знам дали не харесваш силиконови презрамки, само не си те представям с такива. Ама то е, щото стана досадно ясно, че аз не ги харесвам. А Виктория доказват, че нищо не разбираш, т.е. - комплексирана си, защото те са сътворили половин силиконов сутиен даже, не просто някакви си презрамки.
Надушихме се, с две думи  Flutter

# 181
  • София
Изобщо не виждам смисъла да си купуваш нещо с гол гръб, ако не го оставиш да е гол.

# 182
Криста, тази ми е любимата българска блогърка, прекрасна Heart Eyes

За мен тази въпросната блогърка е толкова бедна откъм идеи и финанси, че следенето й е загубено време за мен. Лично мнение Peace

За мен фрапиращо е бяла риза, в съчетание с черен сутиен, както и обратното. Имам някакво вътрешно убеждение, че тази лоша комбинация ми носи лош късмет, затова винаги я избягвам.

Дразни ме също, когато някоя колежка в офиса се накипри с къса пола, а при лек разкрач й се подава дантелата на чорапа й, изключително вулгарно и непрофесионално е да дойдеш така на работа!

# 183
Вмести силиконова презрамка, предпочитам каквато и да била друга, тънка и красива. Ама това е мой вкус. Аз например, както казах, не намирам, че черното бельо се носи само с черни дрехи, ни най-малко.
Peace
Абсолютно! Мразя силиконови презрамки.  Grinning  Подаващи се черни презрамки на сутиен под бял потник не ми е кой знае какъв проблем.

# 184
Малко от София.
И по-слабички, и по-пълнички. Тук-там - бельо. О, ужас!

# 185
Малко от София.

Уф, там всичкото моден разбирач се е събрало, и ръси ли, ръси, мозък на талази.... Ама пък и егати мазо-есхибиционизма, да се плеснеш в цял ръст на подобно място....  ooooh!

# 186
но нито една силиконова презрамка или прашки на показ все пак.

топ 10 модни престъпления:

1. Showing off a flabby midriff 61%
2. Shellsuit tucked into socks with trainers 47%
3. Showing g-string above the jeans 36%
4. Socks with sandals 33%
5. Sporting a builder's bum 27%
6. A 'muffin top' over low cut jeans 22%
7. Head-to-toe animal print 22%
8. A mullet hair cut 16%
9. Head-to-toe Burberry check 15%
10. Wearing black shoes with white socks 14%

Read more: http://www.metro.co.uk/lifestyle/682496-top-10-crimes-against-fa … ion#ixzz21XZd8nad

сигурно има и други източници:)

# 187
  • до най-прекрасния мъж
Малко от София.

Част от момичетата не изглеждат никак зле, дори доста стилно. Аз бельо не видях никъде.
Относно сутиена и прашките - презрамки на сутиен нямам против да се виждат, ако са същия или цвят, подхождащ на дрехата - имам само една рокля с тънки черни презрамки, нося с черен сутиен с тънки презрамки. Широка, разкроена блуза, която леко прозира, нося с тъмно лилав сутиен - цветна е, има и лилаво и седи прекрасно За прашки - против съм да се виждат. Дънки и дебели панталони, на които не се очертава бельото - ходя и с боксерки, но за лятото с тънки и светли дрехи - прашки. Под рокли, които са широки и не прозират, памучни бикини - по-удобни са ми, а и не спарват. Общо взето съм от тези, които обичат да им е удобно и не страдат от предразсъдъци, че не носят луксозни бикини и скъпи сутиени - важното е да са чисти, здрави и с добър външен вид. Сандали или чехли с чорапи - не, грозно ми е. Силиконови презрамки и гръб- не мога, имам тежък бюст.

# 188
А на мен, показаните ми харесаха, макар , че аз бих замислила да се облека така.

# 189
Скрит текст:

Whistling  Joy

# 190
Правим клуб на дебелите лелки, нехаресващи силиконови презрамки ли?  Flutter

# 191
Щом Сара Джесика Паркър е сложила черен дантелен сутиен под бял потник 2 номера по-голям от нужното, то значи е много стилно. Обаче да знаете, че всяка друга, облечена така, ще прилича на най-обикновена сутрешна мърла, наметнала набързо 2 парцала и слязла да си купи кафе, още преди да си е измила зъбите.
Някои от моделите, показани назад, приличат повече на арматура, отколкото на сутиени. Ужас.

# 192
  • Варна
Правим клуб на дебелите лелки, нехаресващи силиконови презрамки ли?  Flutter

Без прашка, без силикон, ама с ролки

# 193
  • София - Рим и обратно
Добре, че Джесика не ми е еталон Whistling.
Иначе един бял потник с малко черни мотиви отпред го нося неизменно с черен сутиен. Сега обаче като прочетох за "любимката" ми Джесика, почвам да се замислям...
И мен ме дразнят силиконовите презрамки. Така и така се виждат, пък и залепват на изпотената кожа и съвсем на нищо не приличат. По-добре тънички и съобразени с тоалета.

# 194
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък бих. И с потник като на Сара-Джесика съм се носила, с горнище на бански под него, оранжево. И по шорти съм ходила на работа, и никой не ме е сочил с пръст, както би се случило в България Whistling
Не ми казвай, че си в Щатите, защото разговорът става безсмислен.
Не, не съм, в Европа съм. А оттук-оттам съм чувала, че американките направо са спретнати в сравнение с повечето европейки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт