Бельото отвън

• 43 138
  • 869
  •   1
Отговори
# 165
Трещерица, ами не спя като ходя по улиците, ще ме извиняваш.
Но чак такава селяния, каквато обяснявате, че е в София....скоро не съм виждала.

Селянията отдавна е в София, донесе и стила на живот, и на обличане. Същото като с боклука - на село си го хвърлям, защото ще ме видят комшиите, ама в София никой няма да ме види.

# 166
Аууу, ей сега ще долети агитката от темата за държавната администрация.

# 167
Ето ви една мома софийска:

Скрит текст:

И сютюена и се вижда, че и черен на всичкото отгоре, и по пижама е тръгнала.

Ето и цял  ръст:

Скрит текст:

За мен не е грозно. За вас не знам.

# 168
  • Kопенхаген
Викториа;с сикрет от кога станаха еталон за добр вкус и елегантност:  Laughing

И защо не, те докато кихнат и модела на сутиена ти се променил?

Виж и БГ Опал правят хубаво бельо, можеш да се пробваш в тяхно такова .

Рокси, не се предавай на комплекси.

То не можеш само да вървиш  по улиците и да зяпаш наляво и надясно кой е по зле облечен от теб, а след това изпитвайки тайно задоволство от факта, че историята познава и по лоши случаи задължително да коментираш подобни недоразумения из форумите  Laughing

# 169
Не чете ли внимателно - зяпаме , като ги проучваме детайлно, включително дълбоко в панталоните, защото иначе как ще видим прашките.  
Да беше дълбоко- да се загледаш замечтано през прозореца. Ама то всичко е на повърхността, а в главата ми започва да кънти онази песен 'харесвам във теб само една черта...' Mr. Green, само дето не мога да се насиля да я харесам.

Мадам Помпадур, не ме мисли. Ние матроните не сме като метресите, увия си циците около кръста, покрият ми коленете , отзад паласките ме топлят- не са ми нужни ни  гащи, ни сютюени.

# 170
За мен не е грозно. За вас не знам.

Идейно безсилие и безстилие. Грозно - не е, но не бих се облякла така. Никога  Flutter

# 171
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Криста, тази ми е любимата българска блогърка, прекрасна Heart Eyes

# 172
BirdsFlu, аз също не бих се облякла така. Но на снимка и на друг ми харесва.

# 173
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък бих. И с потник като на Сара-Джесика съм се носила, с горнище на бански под него, оранжево. И по шорти съм ходила на работа, и никой не ме е сочил с пръст, както би се случило в България Whistling

# 174
  • Kопенхаген
Рокси , така е трябва да благоговея пред изказванията на дами на почтена възраст ама нейсе, гореща кръв мира няма  Grinning

# 175
  • София
И на мен много неща не ми харесват за мен, а пък върху друг ми харесват. Имам си мнение за външния вид на околните, ама чак до възмута не ме докарват, понякога просто ме досмешава.

Що се отнася до виждащите се презрамки на бельото - много добре си спомням в какъв шок изпаднах, когато преди 10-тина години една тогавашна колежка се яви за първи път с виждащи се презрамки на сутиена под презрамките на лятната си рокля. Не можах да повярвам на очите си, че това е възможно - по това време подобно нещо ми се виждаше абсолютно немислимо. Въпросната колежка се връщаше от Лондон и ми обясни, че в западна Европа това е тенденцията, така се носи. Малко по-късно тая мода завладя и България. Така че не е плод на нашенска селяния.

Аз лично предпочитам силиконови презрамки пред цветни. И даже силиконови чашки в определени случаи. Вярно е, запарват, ама трай бабо за хубост... Embarassed

# 176
Аз пък бих. И с потник като на Сара-Джесика съм се носила, с горнище на бански под него, оранжево. И по шорти съм ходила на работа, и никой не ме е сочил с пръст, както би се случило в България Whistling

Не ми казвай, че си в Щатите, защото разговорът става безсмислен.

# 177
  • Варна
Рокси, защото не харесваш силиконови презрамки, понеже си комплексирана, завиждаща или, както сама се досети, дебела лелка (хипопотам, бяла мечка, етц.). Всъщност не знам дали не харесваш силиконови презрамки, само не си те представям с такива. Ама то е, щото стана досадно ясно, че аз не ги харесвам. А Виктория доказват, че нищо не разбираш, т.е. - комплексирана си, защото те са сътворили половин силиконов сутиен даже, не просто някакви си презрамки.

# 178
  • София

тва щот там при теб си нямат чх-мама и ССФ

# 179
  • Пловдив / София
Лятото и аз нося разни потници и ми се виждат презрамките, но само презрамките, не чашки, гръб и т.н. на сутиена. Даже на бели потници нарочно слагам понякога цветни с изкл. на черни сутиени.

Но другото не го приемам - потник, рокля, блуза с гол гръб и половината задна част на сутиена отвън.

Аз повече се възмущавам на др. мода, гащите ти да се виждат от дънките или панталона, като седнеш или се наведеш. Толкова ли се научиха, че се продават и доста плитки бикини и прашки.

Общи условия

Активация на акаунт