Бельото отвън

• 43 195
  • 869
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Значи да ви кажа чета тук, чета там. И разбрах - как да убия ССФ.
Взимам една униформа (ама това от петъчните униформи на стр. 6 в съответната тема), турям един сутиен в контрастен цвят и като се появи ССФ директно вадя презрамката. Даже не е нужно да се разголвам. ССФ пада без шанс за свестяване.

# 526
# 527
Ваня Joy
Ама от кои униформи, ученическите или другите? Защото тя ССФ другите като ги види и без да ѝ показваш презрамки ще припадне. Ми така де, те самите корести са бельо, как така ще си го показваш пред хората ooooh!

# 528
  • Варна
Взимам една униформа (ама това от петъчните униформи на стр. 6 в съответната тема), турям един сутиен в контрастен цвят и като се появи ССФ директно вадя презрамката. Даже не е нужно да се разголвам. ССФ пада без шанс за свестяване.
Joy Joy Joy

# 529
  • София
е, който квото има в гардероба... няма да си мерим... униформата!

# 530
  • някъде по морето
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Това ми харесва, а и никой от мъжете наоколо не остана равнодушен Laughing

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 18:22 от Zvezdna

# 531
Е, чак така не бих тръгнала.
Но имам няколко доста изрязани дрехи в гардероба си. Веднъж бях излязла с един тесен топ с голямо деколте и мрънках, че имам нужда от спорт за стягане. Тогава един приятел ми каза: "Ти ходи все с такова деколте и никой мъж няма да погледне по-надолу от него". Това ми беше доста полезна информация за мъжката гледна точка по отношение на дамското облекло.

# 532
  • n/a
Имам питане. Сериозно. Какво е деколте?
Що питам ли? Ами защото, доколкото ми е известно всички жени си имат. (в една статия го определят като "онази обширна зона между шията и бюста", ама не съм много сигурна) ...
И се чудя на няколко израза в тази тема: "Като изляза с деколте" (е де, а как се излиза без деколте, ако си жена?) ...

Вярно, че деколте се казва и на онази част от дрехата, дето е в същата "онази зона",
обаче пак не ми се връзва изразът, освен ако не си с поло, примерно ...

# 533
  • До хладилника, който обичам
Всичко под ключиците, но над зърната, е "деколте" Laughing

# 534
...
И се чудя на няколко израза в тази тема: "Като изляза с деколте" (е де, а как се излиза без деколте, ако си жена?) ...

...

hahaha hahaha hahaha

# 535
Всичко под ключиците, но над зърната, е "деколте" Laughing
Отдавна не съм виждала жени с дълго деколте. Едно време повече ги имаше.

# 536
  • n/a
Това ще да е някаква мутация.
Според мен пък разстоянието между ключицата и зърната е все едно и също.

# 537
  • До хладилника, който обичам
Хич не е, и с всяка година става все по-голямо.

# 538
  • n/a
Хич не е, и с всяка година става все по-голямо.

Да, разбрах и мисля, че имате право.  Joy

А, но все пак, дълго или късо, аз си излизам все с него. Не мога да си го оставя да ме чака вкъщи ...

# 539
  • Велико Търново

Или отиваш на плаж с висока концентрация на ССФ и си паркираш бялото дупе в тяхна близост.

Общи условия

Активация на акаунт