Бельото отвън

• 43 191
  • 869
  •   1
Отговори
# 510
А забелязвали ли сте мръсниците, които нарочно ядат еротично по плажа - например ледени близалки, сладолед, царевица и други храни с форма на фалос, за да привличат вниманието на чуждите мъже!

И освен това се мажат еротично, уж не забелязват Crossing Arms Трябва да се забрани и това по плажовете Joy
Мръсниците ли?

# 511
Предлагам да се пусне отделна тема за еротично хранещите се на плажа.

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 15:27 от Мидичка

# 512
  • на кого му пука
Т-цъ,вече има Петъчна тема.

# 513
И аз се вбесявам от подобни гледки, особено когато презрамките на сутиена са в цвят различен от облеклото. За мен подобно нещо е недопустимо, да не говорим, че понякога е и доста гнусно - примерно когато под черния потник се виждат захабени и може би някога били бели презрамки или друга абсурдна комбинация. А задната част на сутиен под потник или топ с гол гръб не мога да приема по никакъв начин, ако ще сутиена да струва и 1000 лв. Гледката е отвратителна.
Също така много се дразня когато добре изглеждащи и с идеални тела момичета и жени си позволят да сложат под панталоните някакви бабешки гащи, които се виждат от километри. Хубаво, явно не всеки носи прашки, но има и доста модели бикини, танга и т.н., които не се впиват смешно в задника.

# 514
Може тези с впитите бабешки гащи да са били в цикъл.

# 515

Моите наблюдения са малко по-различни. Когато съм с деколте винаги жените ме зяпат повече в него. Вероятно с периферията отбелязват наличие/отсъствие на презрамки не по етикет. Мъжете гледат в очите, предполагам "плакнат" само периферното зрение  Laughing Само простаците се блещят директно там  Crossing Arms

Направи една скрита камера и ще видиш колко грешни са ти наблюденията.  Laughing Много ясно, че като го погледнеш в очите и нормално възпитан мъж ще отклони поглед нагоре.  Wink

# 516
  • I want it all and I want it now.
Вчера, видях една жена да кара скутер. Беше облечена в прозрачна розова блуза. Черен сутиен и доста пищен бюст. Особено, както беше в движение гледката беше ..... интересна:lol: за мъжете.

# 517
  • # супернатурална #
Направи една скрита камера и ще видиш колко грешни са ти наблюденията.  Laughing Много ясно, че като го погледнеш в очите и нормално възпитан мъж ще отклони поглед нагоре.  Wink

Хахаха, викаш - бърз или мъртъв  Laughing Възможно е, да. Просто ми е направило впечатление, че когато съм с деколте мъжете ме гледат в очите. Повече отколкото когато съм с поло, например  Laughing

# 518
  • на кого му пука
Абе в очите...Един мъж като погледне в едни хубави цици  е склонен да ти прости всички останали забележки били те и впитите гащи.

# 519
  • # супернатурална #
Тя и жената ще прости. Ама няма да забрави, а ще го коментира в маммата  Laughing Така спорихме с една колежка, дето ми се смееше на чантата  Crossing Arms Щото ми беше от сватбата  Mr. Green аз и казах, че понеже съм с дълбоко деколте, никой няма да ми я забележи. И тя вика - аа, жените ще забележат  Laughing

# 520
  • София
Ох, Краули
Всичко трябва обстойно да се коментира в мамата

Отивам в петъчната, вече не сте интересни!

# 521
Може тези с впитите бабешки гащи да са били в цикъл.

Ти пък?!? Ми да ползват тампони и танга, като не носят прашки.

# 522
  • # супернатурална #
Отивам в петъчната, вече не сте интересни!

Аз пак съм объркала коловозите, къде е петъчната  newsm78

# 523
  • на кого му пука
Е сега е момента да започне и дискусията за мястото на "санитарните материали".Вътре или вън?

Петъчна

# 524
И аз се вбесявам от подобни гледки, особено когато презрамките на сутиена са в цвят различен от облеклото. За мен подобно нещо е недопустимо, да не говорим, че понякога е и доста гнусно - примерно когато под черния потник се виждат захабени и може би някога били бели презрамки или друга абсурдна комбинация. А задната част на сутиен под потник или топ с гол гръб не мога да приема по никакъв начин, ако ще сутиена да струва и 1000 лв. Гледката е отвратителна.
Също така много се дразня когато добре изглеждащи и с идеални тела момичета и жени си позволят да сложат под панталоните някакви бабешки гащи, които се виждат от километри. Хубаво, явно не всеки носи прашки, но има и доста модели бикини, танга и т.н., които не се впиват смешно в задника.

Директно +1 от мен. Взе ми думите от устата. Ако ще ходиш с гол гръб - приемаш предизвикателството и си откриваш гърба, а не си показваш бельото. Ако не искаш да ти е некомфортно - избирай по-скромно изрязани тоалети, за да не се виждат банели/дантели...

Общи условия

Активация на акаунт