Бельото отвън

• 43 171
  • 869
  •   1
Отговори
# 495
Ох, току-що отворих една безумна статия във форума - за поведението на плажа и плажните правила. Звучи, все едно е писана от форумка - какви косми трябва да се махнат, дебелите и старите какви бански трябва да облекат, има и този безценен съвет:
Цитат
В началото на плажния сезон не обличайте твърде разголен бански, защото бледото тяло без тен не е особено приятна гледка на фона на загорелите тела.

Ох!

Събрана е цялата форумска мъдрост.  Нещо за голите деца има ли?

# 496
Жегата не влияе добре на голяма част от форумското общество  Laughing
От гащите и сутиените, през прането, та до тена чак  Laughing
Аз пък не се кефя на тен, още повече пък соларен.
Харесвам светлата кожа, включително собствената си и с кеф си я нося  Crossing Arms

# 497
  • София
Диамантче, внимавай! За такива признания пращат в лагери по нашите земи.

# 498
Диамантче, внимавай! За такива признания пращат в лагери по нашите земи.
За естествения тъмен цвят -да, но за тена- не.
Дори струва скъпо.

# 499
  • Варна
Как съм могла да подмина такава! тема?!?! ЖДНБ.

Не стига, че специално си подбирам сутиен в контрастен цвят, че и на всичкото отгоре не е за 2лв /пардон, 4 (четири) лева/ китайско производство. Каква ли мъка причинявам на ССФ по улиците?!

# 500

Няма. И за плюскането няма.

# 501
  • Kопенхаген
Абе те сега китайците ги правят едно към едно с оригинала, така че няма как да му проличи особено от разстояние, че е марков, освен ако по погрешка не си забравила етикета с цената да виси за справка  Laughing

# 502

Няма и тема за тях този сезон. Чакаме да се върне някоя възмутена, та писачите да изкарат без пот на челото /може само под мишниците/ нормата за статии за месеца.

# 503
  • Galaxy 13197853088
Днес забелязах едно деколте, вървях след това, вървях и се чудех какво не е наред ...
Притичах по преките и пак се разминахме, после още веднъж , та чак на третия път разбрах ...
Виждала се презрамката на сутюена ... ама как да се забележи от пръв поглед когато деколтето беше впечатляващо. Това само жена би го фиксирала от половин поглед...

# 504
  • Пловдив

Пък аз си мислех, че не съм я дочела до края.
Не четете другарко Дона, не четете:

„Ако огладнеете, по-добре е да посетите някое плажно заведение, вместо да си устроите пълен обяд на плажа. Ако си носите сандвичи, плодове или друг вид храна, постарайте се да ги изядете дискретно, без да дразните апетита на околните. Напълно недопустимо е влизането в заведенията за хранене по бански. Постарайте се да сте облечени в някаква дреха, за по-младите жени е достатъчно да сложат парео.”
Тъй че никаква храна на плажа. И се крийте под хавлията докато хапвате.

# 505

Пък аз си мислех, че не съм я дочела до края.
Не четете другарко Дона, не четете:

„Ако огладнеете, по-добре е да посетите някое плажно заведение, вместо да си устроите пълен обяд на плажа. Ако си носите сандвичи, плодове или друг вид храна, постарайте се да ги изядете дискретно, без да дразните апетита на околните. Напълно недопустимо е влизането в заведенията за хранене по бански. Постарайте се да сте облечени в някаква дреха, за по-младите жени е достатъчно да сложат парео.”
Тъй че никаква храна на плажа. И се крийте под хавлията докато хапвате.

Ооо, и за това има тема Mr. Green: Вие плюскате ли на плажа като за последно?  

# 506
  • Страната на чудесата
Да, ама е заключена Crossing Arms
Сега къде мога да напиша, че си нося  боб в бурканче от детска храна, люти чушки и комат бял хляб, като старателно си измивам мазните прибори в морето след това Whistling

# 507
А забелязвали ли сте мръсниците, които нарочно ядат еротично по плажа - например ледени близалки, сладолед, царевица и други храни с форма на фалос, за да привличат вниманието на чуждите мъже!

# 508
  • Страната на чудесата
А забелязвали ли сте мръсниците, които нарочно ядат еротично по плажа - например ледени близалки, сладолед, царевица и други храни с форма на фалос, за да привличат вниманието на чуждите мъже!

И освен това се мажат еротично, уж не забелязват Crossing Arms Трябва да се забрани и това по плажовете Joy

# 509
  • # супернатурална #
Днес забелязах едно деколте, вървях след това, вървях и се чудех какво не е наред ...
Притичах по преките и пак се разминахме, после още веднъж , та чак на третия път разбрах ...
Виждала се презрамката на сутюена ... ама как да се забележи от пръв поглед когато деколтето беше впечатляващо. Това само жена би го фиксирала от половин поглед...

Моите наблюдения са малко по-различни. Когато съм с деколте винаги жените ме зяпат повече в него. Вероятно с периферията отбелязват наличие/отсъствие на презрамки не по етикет. Мъжете гледат в очите, предполагам "плакнат" само периферното зрение  Laughing Само простаците се блещят директно там  Crossing Arms

И освен това се мажат еротично, уж не забелязват Crossing Arms Трябва да се забрани и това по плажовете Joy

В никакъв случай! Напоследък много често го правят мъже, а това е тооолкова комично, че ми оправя настроението за целия ден  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт