Бельото отвън

• 43 022
  • 869
  •   1
Отговори
# 480
 Lucky Plam, прочети подписа ми и си свирукай.

# 481
Брей, че набито око има форумката: и китайски сутиени за 2 лв от два метра разстояние разпознава...

Не знаех, че има за по 2лв, може ли координати на магазините, за чий аз се ръся с по 20-30лв?  Embarassed

# 482
Брей, че набито око има форумката: и китайски сутиени за 2 лв от два метра разстояние разпознава...

Не знаех, че има за по 2лв, може ли координати на магазините, за чий аз се ръся с по 20-30лв?  Embarassed
Няма вече. Увеличиха ги на 4-5. Инфлация.

# 483

Няма вече. Увеличиха ги на 4-5. Инфлация.
Язък!  Crossing Arms

# 484
  • София

съмняваш ли се?

# 485
Ох, току-що отворих една безумна статия във форума - за поведението на плажа и плажните правила. Звучи, все едно е писана от форумка - какви косми трябва да се махнат, дебелите и старите какви бански трябва да облекат, има и този безценен съвет:
Цитат
В началото на плажния сезон не обличайте твърде разголен бански, защото бледото тяло без тен не е особено приятна гледка на фона на загорелите тела.

Ох!

# 486
Аз се чудех защо комшийката ми май месец събираше тен в двора, а не ходи на плажа. Ми то било срамно да се появиш там бял!

# 487
  • Велико Търново
Ох, току-що отворих една безумна статия във форума - за поведението на плажа и плажните правила. Звучи, все едно е писана от форумка - какви косми трябва да се махнат, дебелите и старите какви бански трябва да облекат, има и този безценен съвет:
Цитат
В началото на плажния сезон не обличайте твърде разголен бански, защото бледото тяло без тен не е особено приятна гледка на фона на загорелите тела.

Ох!

Направо, ако сте с бяла кожа, изобщо не ходете на плаж, за да не нарушавате комфорта на претенциозни лелки, които си нямат друга работа, освен да се взират в хората.

# 488
  • София
Цитат

Ох!

Направо, ако сте с бяла кожа, изобщо не ходете на плаж, за да не нарушавате комфорта на претенциозни лелки, които си нямат друга работа, освен да се взират в хората.

ох майкооооооу! да вземем да ги пратим всички тия лелки в Нигерия. Там бели май няма...

# 489
  • Пловдив
Даже нямах нерви да я дочета тая статия. Бабите германки, дали им я връчват на влизане в България? Май не, понеже хич не се съобразяват значи. Пък повечето от тях имат нужда, не просто от цял бански, а от онези с крачолите от едно време. То като се замисля и аз имам нужда от крачоли, до под коленете чак. Отивам да изгоря бикините си, сутиените с неподходящи презрамки, тези под цена 30 лв.(т.е. всички) и да си посипя главата с пепел, че съм смущавала душевния комфорт на някоя ССФ.

# 490
Не знам за околните и не ме грее особено, но аз самата се чувствам някак  Wink първите дни на плажа. Харесвам загорели тела, но не от солариум, тогава тена става жълтеникав някак. Но съм в къща с двор и си се пека още от пролетта.

# 491
viliko,  да не си ми комшийка?

Казвайте ги по-рано тези неща, бе хора! То си имало етикет на плажа. Пак се изложихме пред туристите!

# 492
  • Велико Търново

ох майкооооооу! да вземем да ги пратим всички тия лелки в Нигерия. Там бели май няма...

И там да идат, пак ще намерят кусури. Някои хора просто са си родени да се превземат.

# 493
Лошото е, че додето се вглеждах в собственото си бельо, открих, че не бельото изглежда зле, а аз. Sad
Не е добре да имаш огледало, още повече да се считаш за такова на другите.

Такива теми не са за масова употреба.  Защо няма пояснение в темата - какво бельо и на кого?

# 494
  • някъде по морето
Ехей, момичета .....шегувам се.
Ама  явно чувството ми за хумор издиша Joy

Общи условия

Активация на акаунт