Бельото отвън

• 42 982
  • 869
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Шумра от смях вече!  Joy Joy Joy

# 466
  • До хладилника, който обичам

Тюх, толкова замразена кърма изхвърлих, защото децата искаха да сучат само прясна от мама, а то можело сапун да си направя.  Joy
Другия път можеш да пробваш да я подсириш  Sick
И такова чудо съм чела.

Ужас Sick Sick Sick Като загуби човек мярката, може да опошли и най-хубавото Crazy
Нали не те карат да се миеш с такъв сапун Laughing

По-добре ми се вижда, отколкото да хвърли човек събирани със зор милилитри Crossing Arms

А в  Германия, съм чувала, акушерките съветват майките да слагат по мъничко кърма в коритото за къпане, ако имат излишна, защото действа омекотяващо и регенериращо. Като Клеопатра, home edition Simple Smile И повечето баби и прабаби могат да разкажат вярвания, че ако се опръска (или пръска) лицето на бебето с кърма, ще е с бяла и красива кожа.

# 467
Янечек, Joy Joy Joy
И ще върви рекламна кампания със слоган: Отъркай се в мен hahaha
Азис - за твойто дупи!

# 468
С това последното не смея и да си представя телевизионната реклама, като изхождам от тази на парфюма  Laughing

Азис - за твойто дупи!

# 469
Божеее... едни презрамки на сутиен до какви неща водят  smile3544

# 470
С това последното не смея и да си представя телевизионната реклама, като изхождам от тази на парфюма  Laughing

Азис - за твойто дупи!
От Малдивите до Сен Тропе - Азис за твоето дупЕ!

# 471
  • Ямбол
Купи сапун, измий чалгата!
А изразът "чалгарите на сапун" няма да е обиден.

# 472

тъй, тъй... Grinning трети ден от тази тема вече, не смея да си простра гащите и сутиените на терасата, че може да разваля деня на някоя съфорумка Grinning, знам ли , ако харесва бели, а аз простирам черни до какво ще доведе това Grinning

# 473
  • Бургас
Божеее... едни презрамки на сутиен до какви неща водят  smile3544
тъй, тъй... Grinning трети ден от тази тема вече, не смея да си простра гащите и сутиените на терасата, че може да разваля деня на някоя съфорумка Grinning, знам ли , ако харесва бели, а аз простирам черни до какво ще доведе това Grinning
А аз си купувах сутиен вчера и по едно време се усетих, че оглеждам само презрамките Joy

# 474

Тюх, толкова замразена кърма изхвърлих, защото децата искаха да сучат само прясна от мама, а то можело сапун да си направя.  Joy
Другия път можеш да пробваш да я подсириш  Sick
И такова чудо съм чела.
Вие се шегувате, но знаете ли, че когато се роди сина ми да намериш прясно мляко на магазина беше доста трудно. За качеството да не говоря. Аз също съм пробвала да изпозвам кърмата, но нищо не се получи. Не си спомням вече какво, но бързо се пресича или...

# 475
  • Kопенхаген

Сакън нИдей... току виж съм ти виснал под терасата сочейки с пръст и събирайки тълпата  Laughing

# 476
  • някъде по морето
Тоя форум много лошо ми действа #Cussing out
Седим с приятелка в заведение на плажа, а до нас компания от млади хубави девойки.
Едната беше с блузка, с мноооого гол гръб, а отдолу почти целия на показ бял сутиен от китайските за 2 лева (блузката беше тъмна)
И аз мислено се възмутих...поне черен да беше и с дантели Grinning

# 477
За голЕмо възмущение си е на плажа да се разголи с гол гръб да ти кажа  Confused

# 478
  • Страната на чудесата
Тоя форум много лошо ми действа #Cussing out
Седим с приятелка в заведение на плажа, а до нас компания от млади хубави девойки.
Едната беше с блузка, с мноооого гол гръб, а отдолу почти целия на показ бял сутиен от китайските за 2 лева (блузката беше тъмна)
И аз мислено се възмутих...поне черен да беше и с дантели Grinning

Хм, хайде сега да зададете един задължителен минимум, колко точно трябва да струва един сутиен, за да не ви възмущава, когато случайно го мернете.
Чудя ви се, хора, не ви ли е достатъчно сложен живота и без тези измислени правила? Защо се окопавате сами в предразсъдъци и "какво казват хората"
Това е толкова незряло и показателно за собствения стил и мнение, за оригиналност да не говорим. Една казва "беее" и останалите продължават в същата тоналност... ooooh!

# 479
Брей, че набито око има форумката: и китайски сутиени за 2 лв от два метра разстояние разпознава...

Общи условия

Активация на акаунт