Бельото отвън

• 42 978
  • 869
  •   1
Отговори
# 450
  • Kопенхаген
Тези горните със сутиен или въобще смяна на материята.
Спомняте ли си, че имаше мода с прозрачни блузи и сутиен или боди?

Да спомням си, имах от първите бодита от еластична черна дантела. Това някъде в началото на 90- те.  Grinning

Аз лично лятото предпочитам дезодорант. Иначе съм си фен на "ролките".

Именно след тях остават досадните бели топченца, особено от Рексона, която е богата на талк.

Иначе препоръчвам ролона на Виши, ни топченца, ни бели следи, а ефекта дълготраен.

Най новия писък в борбата против изпотяването е инжектиране на ботокс в подмишничните ямки  Grinning

# 451
А, предусещам, че има и пластична хирургия за отстраняване на потните жлези аз...

оооо, много съм гнуслива за такива неща, защото никога не е сигурно от какво точно са топченцата...
Е от какво могат да са Simple Smile
Калиевият перманганат е близо, усещам.

А белината преди или след калиевия перманганат се слагаше?  Rolling Eyes

# 452
  • Страната на чудесата
А, предусещам, че има и пластична хирургия за отстраняване на потните жлези аз...

оооо, много съм гнуслива за такива неща, защото никога не е сигурно от какво точно са топченцата...
Е от какво могат да са Simple Smile
Калиевият перманганат е близо, усещам.

Абе направо с цел дезинфекция и запазване на перфектната визия се препоръчва силно потапяне на тялото на ССФ във формалин Rolling Eyes

# 453

Белината е междинното звено, което служи за плавен преход между калиевия перманганат и сухата натриева основа.

# 454
  • на кого му пука
Добави и чаша кърма към сухата натриева основа и ще вАрим сапун да си перем сЮтюените преди да простираме откъм лицевата страна на сградата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364763

# 455
Темата дали е шега  Thinking Май не  Mr. Green

# 456
  • София
Откъде тръгна, къде стигна  newsm78

# 457
Добави и чаша кърма към сухата натриева основа и ще вАрим сапун да си перем сЮтюените преди да простираме откъм лицевата страна на сградата.

Все бях чела, ама чак такова чудо, не...

Сега очаквам и сапун от бебешки изпражнения.....трябва скъпоценностите на принца, принцесата да бъдат надлежно събирани....

# 458
# 459
Тюх, толкова замразена кърма изхвърлих, защото децата искаха да сучат само прясна от мама, а то можело сапун да си направя.  Joy Нищо, ако се навия на 3 - ще знам и дрехите ще му пера с този сапун и ще простирам само от задната страна на блока (то аз балкон на фасадата нямам, но нищо.)

# 460
  • София - Рим и обратно

Тюх, толкова замразена кърма изхвърлих, защото децата искаха да сучат само прясна от мама, а то можело сапун да си направя.  Joy
Другия път можеш да пробваш да я подсириш  Sick
И такова чудо съм чела.

# 461
  • Страната на чудесата

Тюх, толкова замразена кърма изхвърлих, защото децата искаха да сучат само прясна от мама, а то можело сапун да си направя.  Joy
Другия път можеш да пробваш да я подсириш  Sick
И такова чудо съм чела.

Ужас Sick Sick Sick Като загуби човек мярката, може да опошли и най-хубавото Crazy

# 462
А защо не са сетили и "звездите" да правят сапун, само че от сланините, които им източват след липосукция? Къде-къде по-изискано щеше да е Азис вместо да си показва кофата с тлъстина, да пусне лимитирана серия сапун от собствената му мас.

# 463
  • Страната на чудесата
Янечек, Joy Joy Joy
И ще върви рекламна кампания със слоган: Отъркай се в мен hahaha

# 464
Купи сапун, измий чалгата!

Общи условия

Активация на акаунт