Бельото отвън

• 42 973
  • 869
  •   1
Отговори
# 435
Аз лично лятото предпочитам дезодорант. Иначе съм си фен на "ролките".

# 436
оооо, много съм гнуслива за такива неща, защото никога не е сигурно от какво точно са топченцата...
Е от какво могат да са Simple Smile
Калиевият перманганат е близо, усещам.

# 437
  • до най-прекрасния мъж
Като я купила какво да прави?
Ами да я хвърли или да си я преправи на пола примерно.
Защо мислите, че хората си берат парите по дърветата? Всеки има неуспешни покупки. Ако роклята е нова, може да направи някаква система от ширитчета и копчета и да я застопорява за сутиена. Аз не виждам смисъл да дадеш сума пари и после да изхвърлиш покупката, защото се била свличала. Има хиляди начини да се коригира - ако щете и чрез пришиване на тънки презрамки, които да я държат.

# 438
Аз предпочитам стик-дезодоранти,но вчера ми подариха спрей на Нивеа.Спрейове отдавна не съм ползвала,но няма да го върна,я,важното е да действа.

# 439
Обичам секси облеклото, стига да е с вкус. Същото се отнася и до бельото на показ.

# 440
  • Страната на чудесата
Ах, аман от такива "грациели" като бг-мамите smile3544
Не ми пречи и не ме засяга ничие бельо, е, може да отклонявам поглед, но чак да го превърна в драма не виждам смисъл. Има много по-фрапиращи "катастрофи" в обличането Whistling

# 441
  • Варна
Освен това колко хора могат да си позволят сушилни и мурафетите им? Като цени, пространство. Вероятно отклоних темата, но понякога има неща, които дълбоко ме ...как да кажа... учудват, най-меко казано. Днес се учудих.
Е, сякаш не знаеш какви са тези дето не могат да и позволят сушилня. Пълни некадърници. Веднага да се хващат на допълнителна работа, за да си купят уреда или по-голям  апартамент в който да могат да я поставят. Mr. Green

# 442
  • Варна
Освен това колко хора могат да си позволят сушилни и мурафетите им? Като цени, пространство. Вероятно отклоних темата, но понякога има неща, които дълбоко ме ...как да кажа... учудват, най-меко казано. Днес се учудих.
Е, сякаш не знаеш какви са тези дето не могат да и позволят сушилня. Пълни некадърници. Веднага да се хващат на допълнителна работа, за да си купят уреда или по-голям  апартамент в който да могат да я поставят. Mr. Green

Обаче винаги съществува рискът да стигнат само до панелка - в Люлин, респективно - Възраждане! И сушилнята не мож' ги спаси тях от чупката между веждите на ССФ!

# 443

Вече се замислям дали да не си взема за домашен любимец бг-мамма. Със сигурност ще е най-чистата гад на света и няма да пуска косми!

# 444
  • на кого му пука
Има много по-фрапиращи "катастрофи" в обличането Whistling

Искаш да кажеш нещо такова

или такова

# 445
Тези горните със сутиен или въобще смяна на материята.
Спомняте ли си, че имаше мода с прозрачни блузи и сутиен или боди?

# 446
  • Варна

Вече се замислям дали да не си взема за домашен любимец бг-мамма.

Ако съм на пълен пансион, се кандидатирам веднага, идеална ССФ ще стана ( + две дечица мили и ММ).

# 447

Ако съм на пълен пансион, се кандидатирам веднага, идеална ССФ ще стана ( + две дечица мили и ММ).
Не очаквах, че има толкова мазохисти.

# 448
  • Варна

Не очаквах, че има толкова мазохисти.

Какъв мазохизъм, Снеже? Да работя ССФ - какво по-хубаво от това, имам добра теоретична подготовка, малко тренинг ми трябва. Не съм погледнала само Янечек дали списва редовно в Готварския, да не взема да сбъркам нещо.

# 449
Ментова, готвя прилично, обаче косата ми се вмирисва на манджа, ще го понесеш ли? Ще те пускам и на терасата, обаче пък на нея простирам чаршафи...

Общи условия

Активация на акаунт