Бельото отвън

• 42 969
  • 869
  •   1
Отговори
# 420
И в духа на последните постове, човекът няколко пъти ми е обяснявал как никога не си мие зъбите, за да не изтрие естествената им защита Mr. Green
  newsm09

В ГТ единствените,които ми миришат на киселко и телесни течности са пенсионерите.Как не се научиха,че къпането не е вредно и не е нужно да се къпеш толкова рядко,че да се налага да ти казват "Честита баня!"
Къпане само в неделя. Защо да се хаби вода иначе?  Laughing

# 421

В ГТ единствените,които ми миришат на киселко и телесни течности са пенсионерите.Как не се научиха,че къпането не е вредно и не е нужно да се къпеш толкова рядко,че да се налага да ти казват "Честита баня!"
Къпане само в неделя. Защо да се хаби вода иначе?  Laughing

Защото им е скъпа, пък и отдвана са си свикнали да пестят. Понякога мърлявщината им е принудителна, което не го оправдавам.

# 422
  • на кого му пука
Предлагам да пуснем паралелна тема-Бельото вътре.
Там на спокойствие можем да си дискутираме за или против гащите в г..а.И изобщо кое е за предпочитане да има гащи или да няма. Whistling

# 423
  • Kопенхаген
Имаше някаква от рода на: ,, Носите ли бельо през лятото? ,, не успях да я открия с търсачката, но пък срещнах следната: ,, Носите ли повече от един ден бельото си? ,,  Grinning

# 424
  • Бургас
....,, Носите ли повече от един ден бельото си? ,,  Grinning
Неееее, не може да е истина Joy Joy Joy
Линк, линк, линк!!!

# 425
Днес специално се загледах.Значи отчета е чифт розови презрамки на лилав потник,и чифт бели с бяла рокля.Белите не ми харесаха.

# 426
  • Kопенхаген
....,, Носите ли повече от един ден бельото си? ,,  Grinning
Неееее, не може да е истина Joy Joy Joy
Линк, линк, линк!!!

Стара и заключена тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110249.0

# 427
На мен ми е по странно кое кара хората за ежедневието си да се облекат в дреха, която видимо им е неудобна и следва постоянно наместване. Вчера видях такъв тип рокля на момиче с голям бюст. Беше сложила сутиен със силиконови презрамки, но постоянно придърпваше роклята нагоре защото тя се изсулваше до степен, че отзад целия сутиен излизаше отвън.
Не е въпроса за грозното, но аз бих се изнервила доста, ако прекарам един ден в подобна битка с роклята си.  Simple Smile

# 428
Като я купила какво да прави? Имала съм такава, но с презрамки и мога да кажа, че и за малак бюст не са удобни, ако е без сутиен.
Хората носят неудобни дрехи защото повечето си ги купуват за всякъде или няма къде да ги носят додето им мине модата.

# 429
  • Бургас
Уф, гнусна е тази старата тема Sick Стигнах само до втора страница, но ми е достатъчно Stop
Вчера и аз се загледах в една жена, която беше пред мен на опашката в магазина Embarassed Зле ми влияе форумът, ама аз си го знам това от 6 години, де Mr. Green Та - около 50-годишна жена с доста интересна рокля без презрамки в змийска шарка и презрамки на сутиен в тигрова шарка Joy Разбрах сега, какво съм изпуснала, като не се взирам в гащите и сутиените на хората.

# 430
Като я купила какво да прави?
Ами да я хвърли или да си я преправи на пола примерно.

# 431
  • София
и аз имах улов днес... без да се заглеждам. Една девойка - млада, с проятен външен вид, готина бяла рокличка на цветя, с тъмен сутиен+силиконови презрамки (което изобщо няма значение понеже гърбът на сутиена излизаше от роклята, а беше тъмно сив), с тъмни бикини. Дойде да си продупчи билетче над главата ми и що да видя - бели топченца в гънките под мишниците, от събрано мазило против изпотяване. Еми сори, ама това засенчи и хубостта на девойката, и роклята, и сутиена и сичкото друго...

# 432
pasinet, явно роклята и е била голяма. Защото при едър бюст, няма как да се получи свличане. ))))

Vanya_I, хахахаха. Е по-добре с топченца от дезодорант-стик, отколкото без такъв и миризма на пот.

# 433
  • София
оооо, много съм гнуслива за такива неща, защото никога не е сигурно от какво точно са топченцата...

# 434
Добре че следя темата, защото имам същата рокля, бях забравила за нея и нямаше да се сетя да я понося лятото. Става и за пола, да.
пп: като ползват стикове, ще имат топченца. Да ползват тези на ролки.

Общи условия

Активация на акаунт