Бельото отвън

• 43 135
  • 869
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ми не на всички в апартаментите ни тръгва мухъл. 10-ина години простирам все в една и съща стая мухъл не съм видяла.

Я кажете за виждащите се мъжки гащи. те са ми по - интересни от прането

# 226
На мен често ми се виждат презрамките на сутиена, тъй като не обичам да нося сутиен без презрамки, а със силиконови пък - още по малко. Все пак се опитвам цветът да не е брутално различен от този на дрехата.
Обаче, това с подаването на дупето, захапало прашките ми е много гнусно, а е честа гледка, дори и в офиса. И то никак не е необходимо да се оглеждаш и напрягаш зрението. Не знам, те сами усещат ли се и комфортно ли им е така.

# 227
Не знам, те сами усещат ли се и комфортно ли им е така.
Естествено , че се усещат . това даже е търсен ефект ... И на мен ми е много грозно .

# 228
Мъжките подаващи се гащи не ми харесват,защото веднага се сещам за модата с изсулените панталони и целият задник им е отвън.Сигурно остарявам-като ученичка ми харесваха момчета в този стил...

# 229
  • София
на мен и сега си ми харесват падналите гащи, да не говорим, че някои от тези момчета са със значително по - чисто бельо от доста.... жени.
ей този го взимам барабар с мръсните чорапи.

# 230
  • Ямбол
Aз съвсем добронамерено и искрено искам да попитам къде все пак хора, които живеят в апартамент си простират дрехите и всъщност има ли алтернатива?
Някои тераси не са към улица.

# 231
Aз съвсем добронамерено и искрено искам да попитам къде все пак хора, които живеят в апартамент си простират дрехите и всъщност има ли алтернатива?

Опъваш простора не на височината на очите, а на височината на парапета на балкона и така нищо не се вижда. Е, с чаршафите се налага да ги сушиш на хармоника на 2 въжета, ама е естетично.

# 232
Аз нямам проблем с прането на хората, да не си помисли някой, само питам  Laughing

# 233
Аз нямам проблем с прането на хората, да не си помисли някой, само питам  Laughing
То като ти излезе един път име....цял живот има да се оправдаваш във форума на каква височина си простираш гащите  Stop Laughing

# 234
То като ти излезе един път име....цял живот има да се оправдаваш във форума на каква височина си простираш гащите  Stop Laughing

Joy 

Ужас. Аз се заклевам, че за пръв път се заинтригувах сега от проблема. Никога не съм се заглеждала, но утре това ми е първата работа. Но наистина, по-добре да метнеш някоя гаща на балконя /ниско долу  Crazy/ от колкото ако не си благословен с немухлясващо пространство да даваш пари за ремонти и да дишаш влага и мухъл. Освен това колко хора могат да си позволят сушилни и мурафетите им? Като цени, пространство. Вероятно отклоних темата, но понякога има неща, които дълбоко ме ...как да кажа... учудват, най-меко казано. Днес се учудих.

# 235
Да чукам на дърво,за сега нямам мухъл.От години така простирам.

# 236
  • Пловдив
Сещате ли се за жилищата наречени гарсониера? А боксониера? И къде да простират хората там, то няма къде да се обърне, вие за сушилня говорите. Просто правилото бельото на вътрешния ред е достатъчно.
Иначе ми се намират 2-3 потника с тънки презрамки, нося ги из махалата и грам не ми пукай, кой се потриса, кой не. Но като цяло презрамки не ми пречат, виж гащи изпод плитък панталон по ме впечатляват.

# 237
Да взема отношение и по темата, все пак. Не се заглеждам особено, не съм изпадала чак в раздразнение. Понякога разни облекла са предизвиквали у мен недоумение, но не само поради подаващи се презрамки. Понякога ми харесва даже да се подават презрамки, има много секси и закачливи. Почти не нося потници, рядко може да ми се види на мене презрамка, обикновено в домашна обстановка или в някакви небрежни моменти - пикник, плаж, планина. Презрамките по обективни причини не са ми силиконови и няма как да бъдат. Не ми харесват като цяло силиконови презрамки, а официална рокля с гол гръб или рамене според мен е недопустимо да се носи със сутиен с презрамки - силиконови или не. Аз рокли разголени не нося.

Иначе като видя някое девойче по прашки и заголен кръст естетиката ми е на второ място, първо започвам да се тюхкам как ще настинат или ще си навлекат други здравословни проблеми. Лелкинска ми работа  Laughing

# 238
  • София/Горна Оряховица
Заради ей такива клюкарки като нас баба ми вече 40 години простира по уникален начин. 4-5 реда високи въжета - за де що е чаршаф и дреха. И долу, досами ръба на терасата - още 3 реда въжета за гАщи и чорапи. И то на вътрешна тераса!

Правим клуб на дебелите лелки, нехаресващи силиконови презрамки ли?  Flutter
Аз, освен да се обявя за лелка, друг избор нямам. Лелки против силиконови презрамки - ОЛЕ!

грозно ми е, особено блуза с едно рамо, асиметрична, и едната презрамка на сутиена се вижда, другата не  Crazy
и какво толкова ще ви стане, ако си покриете бельото?

Това вече и аз не го харесвам. Губи се целия чар на дрехата. Но за по-ужасно намирам и носенето й с колие  Mr. Green .

А знаете ли аз от какво се възмущавам и намирам за недопустимо?
- Хора без работа, които само се възмущават и намират по-голямата част от заобикалящия ги свят за недопустим  Whistling .

П.П. Днес сутринта майка ми облече жълта рокля с жълт сутиен. Ама ярко жълт. И каза, че който иска да сложи силиконови презрамки може да заповяда и да засича за колко време ще се скъсат при тежината на бюста й, от който аз съм кърмена година и половина и за който бюст сутиени трудно се намират  Whistling . А да ви видя  Twisted Evil . Плюс това повечето нейни (а и мои) сутиени нямат опцията за махане на презрамката. К'о пра'йм, а? Втрещяваме бг мами, за които подобно скандално отношение към виждащо се бельо е "недопустимо".

П.П.2  Vanya_I - този симпатяга и мръсни гащи да има, ще ги изхвърля, ще го окъпя, пък после ако ще и целия ми сутиен да се види  Mr. Green . Обещавам, ще подбера най-естетичния ми сутиен.

Сещате ли се за жилищата наречени гарсониера? А боксониера?

ССФ живее в апартамент с 3 спални, в центъра на София. Ако не е зад НДК, то е задължително зад СУ. Понякога и пред СУ  Mr. Green .

# 239
...
Модел на  Victoria's Secret

Да вземат да си закрият марката щото са дръзнали да лансират силиконовите презрамки и гърбове

Това е много странен сутиен, каква рокля би наложила хем гол гръб, хем ултра дълбоко деколте, хем без презрамки??  newsm78 newsm78 Сериозно питам, не си я представям тая дреха.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт