Бельото отвън

• 43 112
  • 869
  •   1
Отговори
# 210
И по улиците, и тук,  направо е показателно какво безвкусие се вихри...... Mr. Green

# 211
грозно ми е, особено блуза с едно рамо, асиметрична, и едната презрамка на сутиена се вижда, другата не  Crazy
и какво толкова ще ви стане, ако си покриете бельото?

# 212
Няма да има за какво да мърмориш.  Flutter
Не разбрах, ако съм с блуза пак ли трябва да нося сутиен без презрамки?

# 213
Аз не харесвам когато на някой му се виждат долните гащи, независимо какви, още повече пък, когато се вижда и част от т. нар. цепка. Laughing Mr. Green Винаги ми се набива на очи. Аз също нося дрехи с ниска талия и при някой, ако се наведа, може и да се види нещо, но затова пък в такива случаи слагам малко по-дълъг топ, който да ми покрива "цепката". Mr. Green

Не разбирам какво толкова ви дразни в презрамките на сутиените. Стига да не са захабени и да пасват цветово на топа, к'во толкова? И на мен ще ми се стори странна комбинация от оранжеви презрамки/сутиен и зелен топ, примерно, но пък всеки сам решава как да се облича. Моите презрамки се виждат най-редовно, но и хич не ми дреме. Повечето ми сутиени са бели или черни и съответно комбинирам топове в по-светли цветове с бял сутиен, а такива в по-тъмни - с черен. Без сутиен не бих тръгнала, не, че са ми увиснали гърдите, от малки към средни са ( Mr. Green), но просто не ми харесва да нося дрехи без сутиен. Без презрамки - падат. С една презрамка през врата - дразнят една бенка, която имам там. Силиконовите презрамки ме дразнят, не са ми удобни и имам чувството, че всеки момент ще се скъсат. И така. Laughing Гнусете се на воля от мен. Mr. Green

# 214
  • София
Аз също не харесвам да се виждат части от бельото...
Хм, за гащите на простора... ша са замисля Mr. Green
Ама аз не се заглеждам по просторите... така че ми е все едно какво се вижда там.
Е,  да но има достатъчно дето ти се завират в очите ако не си сляп Thinking

Че ти вървиш по улиците, не летиш между балконите.

# 215
Имах една учителка по литература дето все това казваше,че простотия като гащите да ти висят на балкона само тук я има.

# 216
  • София
е и?

аз съм виждала висящи гащи и в Испания... кво праим в тоя случай?
Аз продължавам да ходя по улиците, а не да летя.

# 217
Не мога да разбера защо го приемате толкова лично. Всеки има право на лош вкус.

# 218
е и?

аз съм виждала висящи гащи и в Испания... кво праим в тоя случай?
Аз продължавам да ходя по улиците, а не да летя.

Нищо.Нека всеки си простира където намери за добре.На мен не ми пречи,въпреки,че аз моите дрехи не ги простирам на терасата.

# 219
Aз съвсем добронамерено и искрено искам да попитам къде все пак хора, които живеят в апартамент си простират дрехите и всъщност има ли алтернатива?

# 220
  • София
сушилник в спалнята. не мисля, че след като се водят "чисти" има нужда да си ги прибирам един тон по - тъмни от външния прахоляк...

# 221
Aз съвсем добронамерено и искрено искам да попитам къде все пак хора, които живеят в апартамент си простират дрехите и всъщност има ли алтернатива?

На сушилник в стаята ми.Живея на оживен булевард и не ме кефи дрехите ми да поемат прахоляка.

# 222
сгъваем сушилник на терасата? ако не ти е стъклена Simple Smile
майка ми сгъваем сушилник не е имала, но цял живот слагаше гащите отзад, чаршафите отпред  Naughty така и хладината се запазва, и сянката.

# 223
И съседите не ти знаят цвета на гащите. Има и едно изобретение -   сушилня се казва. 

# 224
сгъваем сушилник на терасата? ако не ти е стъклена Simple Smile
майка ми сгъваем сушилник не е имала, но цял живот слагаше гащите отзад, чаршафите отпред  Naughty

Simple Smile

Аз си имам къде да простирам, ама ожалих народа в апартаментите, че глей кво става. Иначе само няколко пъти простирах на сушилка в стая, детето като беше бебе и ми тръгна мухъл и не го правя вече, та затуй се зачудих.

За сушилнята ясно, но може би не всички могат да си позволят сушилня.

Общи условия

Активация на акаунт