Бельото отвън

• 43 654
  • 869
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Аз пък лично не съм се пекла гола защото съм комплексарка и еснафка лишена от всякакво въображение.Някъде дълбоко ми е заседнало вярването ,че голите ми цици трябва да са гледка само за малък кръг избрани индивии.

Аз също... ма както споменах - бях млада=глупава и смятаща, че така е модерно. Още си спомням случката с погнуса и дълбоко съжалявам.
Уф! #2gunfire

# 826

а защо си купувате такива блузи и рокли, след като са неудобни и се чудите с какво да ги носите? И какъв е смисълът от голия гръб, ако ще се вижда сутиен?

Както вече казах всеки сам се прави на маймуна. А останалите, които ходят уж облечени по всички правила им остава непрестанното взиране и възмутено коментиране. Така, че няма как да ви се обясни за смисъла на каквото и да било.
Подкрепям с 2 ръце мнението на Мадам.

# 827
  • До хладилника, който обичам
Ако чуете във вечерните новини за припаднали жени по улиците на Пловдив, да знаете, че не е от жегите, ами днес излязох из квартала по потник с най-тънките презрамки и сутиен с най-широките. Разбира се, тон-в-тон.

За всички други, които ни-ко-га! не биха излезли така, препоръчвам такова  Mr. Green

Преди време бях писала за Up, up, up we go! или 1001 употреби на тиксото в блога си, и тогава, точно както и сега, имам същите въпроси относно тоя вид повдигане на бюста.

Има ги и в България вече, ура! Дето се вика, който търси - намира  Mr. Green

# 828
  • София
Яко. Кофти ще е, ако едната дисага се отлепи в движение примерно. Mr. Green

# 829
Пунт и пластика, както му казваме ние Laughing. Не съм фен, ами като се съблечеш пред мъжа....как ще застанеш гордо вдигнала глава Laughing

# 830
Той мъжа ти нали знае докъде се простират прелестите ти. Няма много смисъл да се лепиш за него.
Въпросът е как се събличаш при първи секс с ново гадже?

# 831
Тези лепенки са готини, но аз искам и щръкнали зърна като секси екстра... Mr. Green само повдигнати цици не става.  Naughty

# 832
Като казахте щръкнали зърна се сетих за Саманта от Секса и града, в един от епизодите се беше купила изкуствени зърна и си ги слагаше под потника и така съблазняваше мъжките индивиди  Crazy Така че и това е идея  Crazy

# 833
  • Stuck in a moment
Като видях заглавието на темата, отначало помислих че става въпрос за простряно бельо.
Дразнят ме простряни гащи на първо въженце по терасите...

# 834
  • Варна
Като видях заглавието на темата, отначало помислих че става въпрос за простряно бельо.
Дразнят ме простряни гащи на първо въженце по терасите...
Това го минахме одеве, сега сме на щръкнали зърна - прилично ли е, допускаме ли, дразнят ли ни, колко точно ни дразнят ...

# 835
Ами то понякога става без да искаш. Това със втвърдяването на зърната... Така както си ходиш, ако духне по силен вятър, или леле в метрото какво течение става Laughing Или ако завали внезапно дъжд и те намокри и си без сутиен. ..Или минеш покрай някой случаен с правилния парфюм.... Crazy

# 836
  • София
ооооо, половинЪт ми разправяше точно за дама без сутиен цялата мокра от последния проливен дъжд в София. Бая се беше облещил, а каза, че и мъжете в съседните нему коли също.

# 837
По повод сутиена с "диамантите", преди около 5 г. си купих за един официален повод презрамки с камъчета, които отзад продължаваха от силикон (задната част остава скрита под косата ми). Няма толкова неудобно нещо, взе пак по тях има и метал и общо взето не се чувстваш много комфортно. Може би на гърба няма да е така осезаемо - поне няма ключица и други кокалаци, но все пак.

Иначе за протокола, мога да ви приведа такива фрапантни примери от моята практика, но не искам да разбунвам духовете. Не робувам на хорското мнение, а и за всеки различни неща за красиви респ. противни. Като пример мога да дам дантелените сутиени, които от много се спрягат за луксозни едва ли не, а аз ги ненавиждам.
Компромиси не допускам единствено при делово или официално облекло.

А иначе най-комичното произшествие с бельо досега беше по времето, когато бях екскурзоводка. Разнасяме туристите по хотелите и ги изпращам, пожелавам им приятна отпуска и т.н. Един от дядовците при ръкуването за довиждане залитна към мен, аз го подхванах като в резултат ми се счупи пластмасовата гагичка на едната презрамка на сутиена (провиснах едностранно Mr. Green), а бях с бял, супер впит потник и ме чакаха поне още 10 спирания + прибирането до вкъщи с градския транспорт. Наложи се да импровизирам и един кламер закърпи положението така да се каже.

# 838
  • Kопенхаген
Бу , с тези лепенки спаси показващите сутиените си от линчуване.   Hug
Утре тръгвам да сА лепя с изолирбанда, тъй де да се пробвам  Laughing
Иначе въпросните повдигачки много приличат на онези двойно лепящите, но пък човек си заслужава да пробва.  Grinning

# 839

Въпросът е как се събличаш при първи секс с ново гадже?

Когато желанието е неудържимо, вЕрвай ми, няма никакво значение!

Общи условия

Активация на акаунт