Бельото отвън

• 43 135
  • 869
  •   1
Отговори
# 195
Има сютюени без презрамки.

# 196
Щом Сара Джесика Паркър е сложила черен дантелен сутиен под бял потник 2 номера по-голям от нужното, то значи е много стилно. Обаче да знаете, че всяка друга, облечена така, ще прилича на най-обикновена сутрешна мърла, наметнала набързо 2 парцала и слязла да си купи кафе, още преди да си е измила зъбите.
Някои от моделите, показани назад, приличат повече на арматура, отколкото на сутиени. Ужас.

Ееее, доста грубо - сутрешна мърла!  Joy   Практично, чисто, удобно ... всичко друго е въпрос на вкус.

# 197
  • Пловдив
Сютюен без презрамки не задържа по-големшки цици.  Sunglasses

# 198
  • до най-прекрасния мъж
Сютюен без презрамки не задържа по-големшки цици.  Sunglasses
newsm10

# 199
  • България-Швейцария
А на малки той самият не се задържа, спокойно може да го изгубиш някъде по пътя Laughing

# 200
  • София - Рим и обратно
Блузите без презрамки, дето сега се носят, вървят само със сутиен без презрамки и според мен - стоят хубаво само на по-големи гърди. И чудесно си се държи всичко на място Grinning.

# 201
Щом толкова ви дразнят презрамките на сутиените (само толкова показвам, без прашки закопчалки и т.н.), тогава ще си нося потниците без сутиен въобще.  Mr. Green Надявам се тогава да не направите тема "Напълнели (Направо дебели) майки с малки деца безсрамно тресат цици и зърна на детската площадка".
Лично аз нося по този начин дрехите си защото: 1. За съжаление вече не мога да си нося дрехите без сутиен. 2. Силиконовите прозрачни презрамки ужасно ме дразнят и ги ползвам само за по-официалните си дрехи.
Единствено съм съгласна с това:
Блузите без презрамки, дето сега се носят, вървят само със сутиен без презрамки

# 202
Ох, че ме уплаши. Носи си ги както искаш, обръгнали сме на гледки. 

# 203
  • София
Мисля, че авторката на темата ще се гордее с популярността на проблема.... Дали ще се върне в Клю някога?

# 204
А какво ще кажете за селяндурите дето си простират гащите по балконите на панелниците, тях ги гледаме всички щем или не Sick #2gunfire

# 205
Ще кажа, че все някъде трябва да си ги прострат, за да изсъхнат. Но все пак могат да ги скрият зад другото пране или да си ги прострат вкъщи на сушилник, елементарна съобразителност.

# 206
  • София
Аз също не харесвам да се виждат части от бельото...
Хм, за гащите на простора... ша са замисля Mr. Green
Ама аз не се заглеждам по просторите... така че ми е все едно какво се вижда там.

# 207
Аз също не харесвам да се виждат части от бельото...
Хм, за гащите на простора... ша са замисля Mr. Green
Ама аз не се заглеждам по просторите... така че ми е все едно какво се вижда там.
Е,  да но има достатъчно дето ти се завират в очите ако не си сляп Thinking

# 208
 Не сканирам хората и не ми пука кой как е облечен.
Мразя да ми се виждат презрамките. Такива са ми дрехите че не прозират и сутиена не се вижда.
Имам летни потничета, тях ги нося без сутиен.
Мразя силиконови презрамки и сутиени без презрамки - падат ми.
Любим ми е един потник с бюстие, защото с него изглеждам много добре.

Не знам как ще си избирам булчинска рокля - не искам стърчащи презрамки, пък и ц*ци нямам.

# 209
Чак пък и презрамките  да не се виждат Shocked
Да не сме в манастир

Общи условия

Активация на акаунт