Бельото отвън

• 43 119
  • 869
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сещате ли се за жилищата наречени гарсониера?

ха! сещам се вече четвърта година живея в такава. и пак простора ми е в стаята, както и когато живах с нашите.

# 241
  • София
Колкото и да ненавиждам тая дума, с кеф ще напиша- Запис!
Не бива да се изпускат тези велики писания за хипопотами и чудовища Crazy.
Мнения за сутиените нямам, защото нося само един модел, хипопотамски- 90 Е. Там силиконови презрамки не вършат работа, не могат ги удържат пущините. Mr. Green

# 242
  • София/Горна Оряховица
Мнения за сутиените нямам, защото нося само един модел, хипопотамски- 90 Е. Там силиконови презрамки не вършат работа, не могат ги удържат пущините. Mr. Green

Е същата е и майка ми и призовава всички възмутени да се опитат да удържат това чудо със силиконови презрамки  Whistling .

# 243
Откакто се затопли всеки ден гледам сутиени, закопчалки, раздърпани презрамки в захабено бяло биещо на сивкаво-жълто Crazy Черни сутиени и бели полупрозрачни блузи отгоре и други "красоти". Преди 2-3 дни даже на една "дама" и беше изкочила почти гърдата от потничето и ясно и набиващо се в очите се виждаше бежавикаво-сивият й сутиен докато тя беше увесила ръка в рейса. Дали ми прави впечатление- прави ми, защото е грозно, а грозно не обичам Laughing Все тая млада ли е, стара ли е, красива ли е, грозна ли е. Бельото не е за показване навън (то поне в повечето случаи да беше красив сутиен, ама не би! Laughing) Моите презрамки няма да ги видите никъде щом съм с потниче или по-изрязана блуза. Нито силиконови гърбове, презрамки и т.н...има си сутиени без презрамки, така че единствените презрамки, които да се виждат да са тези на потничето, роклята, тн. Чудя се недоглеждане ли е от страна на хората или желание за впечатляване на околните (пак ми е чудно как при все, че не съм видяла красиво бельо да се подава Mr. Green). Отговор нямам, само мога да се подсмихвам ехидно Mr. Green
E, то в градския транспорт няма как да видиш красиво бельо, не знам какво си се зачудила?! Laughing
Виждат ми се презрамките на сутиена, изобщо не страдам от комплекс поради тази причина, най-малко пък, че някакви дебели и семпли лелчета ми се вглеждали в тях!

# 244
  • Варна
Ох, колко мъка по тоз свят! Кажете сега само гащите, сутиените, чорапите, жартиерите не трябва да се виждат на терасата или? Аз тамън направих преглед и установих, че всъщност малко са дрехите, от които ми заничат презрамките (щото надебелях, не за друго), а вие пак ми образувате притеснения. Оказа се, че доста безгрижно съм си живяла ...
Ама така е то - още преди 20-тина години добър приятел ми каза, че не може да нямам проблеми, можело само да не ги осъзнавам.

# 245
А аз да попитам задължително ли е носенето на сутиен (и при стегнат бюст),или и липсата му е признак на лош вкус?

# 246
  • Пловдив
Задължително е, мчи как. Laughing
Всъщност не е лоша идея, за да остане максимално дълго стегнат. Морални, етични, естетични и т.н. закони може да нарушаваме, ама законът за гравитацията не прощава.

# 247
  • София - Рим и обратно
Покрай разсъжденията за прането се сетих се за една новобогаташка от квартала ни в София. Тя и мъжът й ненадейно се сдобиха с доста парици, провървя им бизнеса, продадоха и неколцина имотеца на село, та си закупиха апартамент в най-лъскавия и скъп блок. Тя обаче не се раздели с навика си да простира шарените гащи на балкона на показ /живеят на нисък етаж, та се виждат и разплетените ластици на гащите от улицата/. На неколкократните деликатни намеци от близки и познати съседи, заяви най-безцеремонно, че терасата си е нейна и ще си проска там каквото и както пожелае. Дреме й, че фасадата на сградата никак не предполага това, особено предната й част - то са тъмни стъкла, луксозна черна дограма и ...гащите на госпожата на преден план /други проснати дрехи отпред няма/.
Та има нещо вярно в приказката "човек си тръгва от селото, но селото от човека - никога" Simple Smile.

# 248
  • Пловдив

Е същата е и майка ми и призовава всички възмутени да се опитат да удържат това чудо със силиконови презрамки  Whistling .
Аз в момента съм 80Е - в момента, щото преди 5-6 кила бях D. Pапортувам: удържа се. Неудобно е, но не е невъзможно.

Цитат
Плюс това повечето нейни (а и мои) сутиени нямат опцията за махане на презрамката. К'о пра'йм, а?
Режем презрамките и пришиваме гайки за подвижни презрамки. И това съм го правила, ама навремето, когато бях млада и повече се шашках от правилата за бельо и изтънченост. Wink
Впрочем има големи сутиени с подвижни презрамки - по-рядко по обясними причини, но има.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 22:29 от Оранжева мандаринка

# 249
  • вятър в маслините, вятър над хребета
E, то в градския транспорт няма как да видиш красиво бельо, не знам какво си се зачудила?! Laughing
Верно ли hahaha?

# 250
  • София
Да, сигурно си права, ама така съм си нацелила от десетина години точно една марка и модел сутиен, верно, страстоубиец  е модела, ама ги държи добре. а и не нося роклички с тънки презрамки предвид хипопотамските ми размери, та нямам и нужда от силиконови такива. Simple Smile
 На тема простиране , виж, съм луда калинка. Бельото е винаги по средата , нито отпред, нито отзад. Така се скрива най-добре Laughing, нищо, че живея мнооого нависоко.

# 251
Ау,това съм го пропуснала!Що така няма красиво бельо в ГТ?

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, как защо- понеже идеалните съфорумки не се возят в него Laughing

# 253
  • София
Ау,това съм го пропуснала!Що така няма красиво бельо в ГТ?
Защото там пътуваме само бедни хипопотамки, затова! Laughing

# 254
О, и таз тема е онези, които ще влязат в аналите.

Как завиждам на хипопотата с големи атрибути. Ако си имах такива с кеф ще дразня всички с презрамките си.

Общи условия

Активация на акаунт