Бельото отвън

• 43 315
  • 869
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз се нареждам за "неподдържания" и "неоформен" на joy. Flutter

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А какво е бабанковци.. newsm78 Laughing
Ето това Grinning

На мен този на аватара ти ми харесва.
Видно е, че и на мен така Joy
Шанталче, на това му се казва тяло, създадено с цел функционалност, а не изложбеност Wink. Нека е женствен, аз не придирям Blush

И последно- винаги съм мислела обратното- танга е прашката, а стинг онова дантеленото newsm78. Безпросветност, ейй Laughing

# 632
Няма лошо, щом си падате. На мен ми е като солета  Laughing, но на вкус няма приятели, знаете Peace

# 633
  • Варна
Аз дори предпочитам да е +5 кг отколкото -5 за един мъж, дори без да спортува.И за жените така мисля дори.Но всеки с вкуса си, така си е.

# 634
Този на аватара на Джой е страхотен. Ако на това му казвате слабичък, женствен и неоформен... ooooh! искам и аз един такъв. Този по-нагоре пък на мен ми идва твърде напомпан, не че не харесвам добре оформени мускули, ама това ми е прекалено.

Стринг не са ли онези най-изрязаните, тип 2 триъгълничета и няколко ластика?

# 635
Аз обичам слаби мъже, с издължени линии на тялото. +5 кг могат да са доста, особено при ръст под 1.80.

# 636
Аз обичам слаби мъже, с издължени линии на тялото. +5 кг могат да са доста, особено при ръст под 1.80.

Не е така бих казала. ) Може изобщо да не се усещат дори при ръст под 170см. )

# 637
  • Варна

Аз за ниски мъже не говоря, не коментирам дори.Не харесвам такива.Аз съм 176см. изхождам от моя ръст за вкуса си  Crazy

# 638
Махнахме  бабанката, ама вашия слабичкия седи Laughing, я  върнете се към бельото Laughing

# 639
  • Kопенхаген
Ако трябва да сме точни кое какво е  Grinning

Стринг

# 640
Не е така бих казала. ) Може изобщо да не се усещат дори при ръст под 170см. )
Затова и казвам "може", и двата варианта са с еднаква вероятност Peace. Представи си само всичките 5кг лепнати около кръста Laughing

# 641
  • Велико Търново
Ако трябва да сме точни кое какво е  Grinning

Стринг

Ей това не ми е ясно каква сила го задържа на междукрачието...

# 642
Мадам Дьо Помпадур, това кеф ти на гъза за гащи, кеф ти на главата за диадема....)   Joy само трябва човек да реши в каква последователност...)

# 643
Махнахме  бабанката, ама вашия слабичкия седи Laughing, я  върнете се към бельото Laughing
Трябваше да си махне аватара ли момичето?  newsm78  Laughing

# 644
Трябваше да си махне аватара ли момичето?  newsm78  Laughing
Може, защо не. Сега това е доста модерно, не знаеш ли Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт