Бельото отвън

• 43 310
  • 869
  •   1
Отговори
# 645
Не знаех, но явно съм по модата без да искам.  newsm35

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може, ама нема Whistling. Въпреки че аз съм от модерните точно Mr. Green

# 647
  • Варна
Не спорете, най модерно е да се изтипосаш като мен.Но аз съм си ексхибиционист.. Laughing

# 648
  • Kопенхаген
loril , има си арматура на която е опънат плата  Grinning

Mirama , да много свежа идея в допълнение могат да се сложат няколко перца или изкуствено цвете  Laughing

# 649
Весе, то е модерно, ама само ако човек е хубав като теб Flutter. Аз предпочитам да си се крия зад солетки Laughing

# 650
Ах, Мадам, имах си аз без пера да е, моля ви .... Помпозност преди всичко smile3531

# 651
  • Варна
Весе, то е модерно, ама само ако човек е хубав като теб Flutter. Аз предпочитам да си се крия зад солетки Laughing

благодаря, сигурна съм че и ти изглеждаш много добре, обаче... Flutter

# 652
Е, джой, хайде сега, ти защото не си била с твоя снимка, без скромности.  Flutter

има си хас

# 653
Бях, ама не издържах, пък и ме е срам да облека глупостите, които плямпам, с реален образ Joy

# 654
  • Kопенхаген
joy_r, пичут на аватара ти Ян Торп ли е?

$hantalche , нещо не тА разбрах, ама карай  Grinning

# 655
Цитат
Може ли малко помощ с тези неологизми?
Каква е разликата между потник и топ и прашки и танга в съвременния български език? Simple Smile
Прашките са string, а tanga са нещо средно между бикини и прашки. Те такова.

Не е вярно това. Tanga, string и прашка е едно и също. Това, което си показала, e brasiliana (два еднакви триъгълника отпред и отзад). А има и perizoma/thong, което по-минималистично и от прашка/tanga.

# 656
Затова ли разсейваш така публиката?  Laughing
Хайде, част от нея.

# 657
Затова ли разсейваш така публиката?  Laughing
Хайде, част от нея.
Мхм Blush

Не е Торп, Мадам, друг от австралийските рекордьори е- Иймън Съливан. Торп и в най-крехките си години от олимпиадата в Сидни не е имал толкова слабо тяло. Ето ги и двамата заедно.
Между другото- Торп е най-любимият ми олимпиец евър, уникален шампион беше Heart Eyes

# 658
  • София
Цитат
Може ли малко помощ с тези неологизми?
Каква е разликата между потник и топ и прашки и танга в съвременния български език? Simple Smile
Прашките са string, а tanga са нещо средно между бикини и прашки. Те такова.

Не е вярно това. Tanga, string и прашка е едно и също. Това, което си показала, e brasiliana (два еднакви триъгълника отпред и отзад). А има и perizoma/thong, което по-минималистично и от прашка/tanga.
Сетих се, че точно тези двете, описани от мен, ги срещнах скоро при франсетата в Ларедут. Чак такава научна класификация на гащи не мога да правя.

# 659
  • Варна
хохо
аз и реално съм образ  облечен в същите глупости , които приказвам и тук...Т.е. разлика няма при мен.Та за това не се притеснявам от себе си.. Laughing
от олимпийските шампиони като физика харесвам Кубрат и Тервел Пулеви. Simple Smile /нашенски, родни/

Общи условия

Активация на акаунт