Бельото отвън

• 43 316
  • 869
  •   1
Отговори
# 660
  • Kопенхаген

Не е Торп, Мадам, друг от австралийските рекордьори е- Иймън Съливан. Торп и в най-крехките си години от олимпиадата в Сидни не е имал толкова слабо тяло. Ето ги и двамата заедно.
Между другото- Торп е най-любимият ми олимпиец евър, уникален шампион беше Heart Eyes

Спомням си че им изпочупи рекордите в плуването  Grinning Малко носът му идва вповече, ама то на това тяло не се забелязва особено  Heart Eyes

Чакам с нетърпение да започне плуването, скачането от кула, харесвам плуването като спорт  Grinning

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плуването почна вече, по-рано днес. Бавни са без целите костюми, но пък колко е гот да гледаш повечко гола кожа... Mr. Green

# 662
Чак такава научна класификация на гащи не мога да правя.

Ох, добре. Simple Smile))))) Просто живея в страна, в чийто език тези думи се използват и си имат значение. Какво да направя като ги знам? Laughing Все едно аз да ти ехиднича, че правиш разлика между боксерки и слипове, вместо да ги наричаш "мъжки гащи".

# 663
  • София
Къде ви оставих, къде ви заварвам hahaha
Сериозно ли ви харесват бабанковците от началото на страницата Shocked?

отвратителни са ми такива мъже... мазни някакви...

# 664
  • Варна
Намазан с плажно масло е мазничък , да.
Но и с мазни ръце държи добре да ти кажа  Wink Сигурно защото подкожна мазнина няма много...

# 665
  • София
ъъъъ, хич да не ме пипа, благодаря!

# 666
  • Варна
хаха, той и не предлага  Wink

# 667
Голяма загуба за Ваня, милата тя.  Mr. Green

# 668
  • София
тиам са напия от мъка!

# 669
На мен пък мъжот на Веси ми харесва много. Таман такива ги харча- мургавки и по- якички. Тез миловидни аватарски муцунки не ми харесват, ама хич.

# 670
  • Варна
Е каква загуба...Първо се печели,след това се губи. Wink
Темата е за гащи и хубави дупета и фигури.За това показах снимки.Но всеки с вижданията си.Не разбирам само как на хубавото някои не могат да кажат с ръка на сърце ,че си е хубаво. Whistling
Все едно да кажем , че дупето с жартиерите по-назад е бяло и дебело.Simple SmileНаправо смях.

# 671
  • София
то хубу, че сме с различни вусове! Иначе... всичкото мъжоря щеше да затъне в оскубана перушина!

Весе, красотата е субективно понятие, надявам се разбираш.

# 672
Няма да кажа с ръка на сърце какво мисля, защото просто ще има обидени, а няма смисъл.  Hug

# 673
  • вятър в маслините, вятър над хребета
тиам са напия от мъка!
Само си търсиш причини да пиянстваш, признай си hahaha

Весе, хубавото за некои не е хубаво за други, представи си иначе колко самотници щеше да има по белия свят Hug

# 674
  • София
Чак такава научна класификация на гащи не мога да правя.

Ох, добре. Simple Smile))))) Просто живея в страна, в чийто език тези думи се използват и си имат значение. Какво да направя като ги знам? Laughing Все едно аз да ти ехиднича, че правиш разлика между боксерки и слипове, вместо да ги наричаш "мъжки гащи".
О, извинете, не знаех, че ви е толкова важно. Sunglasses
Кой пък ти ехидничи, не разбрах. Аз помислих, че питаш, пък то сме били на изпит по езика на страната, в която живееш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт