Осолявате ли вашето бебче

• 16 030
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
момичета, така и така не сме по темата, та и аз да питам нещо: има ли начин да изключа известията за нови отговори в тази тема?  Rolling Eyes

Няма . Sad

# 181
...но пък можеш да информираш модератор, че вече не се дискутира по темата и да я заключи Mr. Green Така няма да получаваш известия Sunglasses

# 182
  • София
ами за мен е непонятно на 35-40 гладуса да изведеш бебе само по памперс... но който както(не изобщо да не излиза ми така изложено на  пряко, ярко, жежко слънце...)

Kато беше на 4-5 месеца, още в зимния кош, така съм го извеждала- като трябва да отида някъде спешно и нямам помощници какво да се прави. Но в коша детето беше на сянка.

Виждала съм майки, които в моето положение обличаха децата си с по 2 бодита- моето със сигурност се е чувствало по-добре.

# 183
  • София
ей пак - нали е било на сянка...  това е разковничето да не е голо на 35-40 градусово обедно слънцеслънце, не да не си извеждаш бебето...  и аз не съм имала помощници...това няма нищо общо...

# 184
Ехх простотията няма край!!!
Много ми е интересно всички който плюете другите,без дори да ги познавате,вие за идеални и безгрешни ли се имате ? И защо е нужно толкова обиди ?
Не можете ли като интелигентни хора да изкажете мнение по темата или да дадете съвет,без да сипете обиди по хората?

# 185
Не може!!! Crossing Arms Станала съм обект на всеобщо цъкане от бабичките в квартала, защото малкия не търпи шапки, а чадъра, колкото и да го въртя не може да засенчи постоянно и навсякъде. Ама няма кой да се сети. По - лесно е да се шушука:"Тц, тц, тц, на това дете как му свети слънцето в очите!", без да се вложи малко мисъл защо и как е така! Naughty

# 186
Има начин, кликваш на бутонче "Извести" и потвърждаваш, че не искаш повече да те информират за нови отговори по темата Simple Smile алтернативно, като получиш мейл го изтрий, без да прочиташ темата и няма да получаваш повече мейли.

На мен пък ми е интересно да чета как грамотните, интелигентните и най-знаещите се джавкат, та ще си чета Simple Smile

# 187
  • София
с влагане на малко мисъл, като не съм си взела количка с хубав сенник и чадъра не върши работа, бих си купила универсален сенник, обикновенно   оправя нещата.

# 188
Не може!!! Crossing Arms "Тц, тц, тц, на това дете как му свети слънцето в очите!"

Вземи му слънчеви очила, хем ще си модерна, хем няма да ти тц-ъкат  dance и бягай бързо да си купиш универсален сенник, че и тук да не те обсъждат.

# 189
Ако вложиш малко мисъл, ще намериш начин.  Ако не ти пука за детето, защо пък ти пука от бабичките.

# 190
  • София
Чадърче нямам, слагах тензух. За помощните споделих, понеже понякога на човек му се налага да излезе и в студ, и в пек, и като няма кой да поеме бебето, го взима със себе си. Peace

# 191
И слънчеви очила не носи! Joy И сега, ако ми кажете, че вашите деца слънце не ги е огрявало като сте ги извеждали, ще падна от стола!

Трещерица, вложила съм мисъл и съм преценила, че за 1 минута няма да му стане нищо. Нима твоите деца и внучето ти са нон-стоп на сянка? Извинявай, може и така да е, аз не съм критерий, след като очевидно не ми пука за детето ми!

# 192
Тя моята и слънчеви очила има, но не ги употребява много, много.  Естествено, че ще се покаже на слънце, въпросът е, че това наистина е сериозно и  не трябва да го подминаваме. И да ви кажа и на мен, въпреки че съм на порядъчна възраст са ми правили забележки за бебето. 

# 193
Аз затова съм написала, че "чадъра, колкото и да го въртя", демек че през повечето време е на сянка, но когато ми се наложи да пресека улицата, например, не го въртя. Т.е. става въпрос за по-малко и от минута! Къде отидоха нещата за сенници и пр., че пък и за детето не ми пукало чак... Thinking

# 194
  • Fort Worth, TX
Не солта, а редовното къпане премахват миризмата на пот!

Не съм съгласна............. има хора колкото и да се къпят си намирисват нооо... все пак всеки си решава.........
За тази цел има антиреспиранти.Къпането му е майката и козметика , а не соленето на бебетата.Мен като са ме солили, та какво от това?Не сложа ли антиреспирант става страшно.

Общи условия

Активация на акаунт