Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 60 149
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Правя си сравнение, защото излиза че на V2 батериите са по-мощни, но не са толкова издържливи, което до някъде ме устройва, защото не пуша много, но пък харесвам дим.

http://v2cigs.bg/products/battery/v2-long-cig-140mm.html

# 166
Аз пушех слаби цигари - по около две кутии и половина - тоест горе-долу ги палех една от друга. Сега изпарявам 6-7 мл течност, което грубо значи, че не изпускам цигарата и с две батерии на ден съм ок. Обаче не пропускай факта, че може да сваляш никотина, така че накрая да изпаряваш същите милиграми без никакъв никотин. Тоест ще са нула кутии цигари.

# 167
Просто няма начин тази цигара да изкара повече пара от моята. А мощноста се определя от съпротивлението на изпарителя при този волтаж.

# 168
Здравейте, ще се радвам да отговоря на всички ваши въпроси относно продуктите на V2 Cigs. Уверявам ви, че те нямат нищо общо със стари модели електронни цигари, напротив компанията развива технологията и качеството непрекъснато и е лидер в продажбите на електронни цигари в САЩ. От скоро е на европейския пазар и се надявам бързо да намери своите почитатели. Поздравявам всички, които пушат електронни цигари, независимо от модела и вида, защото това е нов начин на мислене и усещане. Приятна и спокойна вечер! Wink

# 169
Здравейте, може ли да се запиша и аз в темичката Sunglasses Изчетох я цялата и от снощи съм с е-цигара, по принцип не пуша много и се надявам да привикна бързо. Много сте ми полезни Hug

# 170
Добре дошла! Simple Smile

В началото е малко странно, но се свиква наистина бързо и после се чудиш как си могла да ги пушиш "онези"  Wink а ако нагазиш в света на ароматите, осъзнаваш, че вредния навик се е превърнал в пристрастяващо хоби Simple Smile
Естествено, добре е след като свикнеш съвсем, да махнеш и никотина, но едно по едно Simple Smile

С каква цигарка си?

# 171
С его-т, с половинката си взехме общ комплект, сега го чакам да се прибере от работа и да каже как е с постите, аз цял ден удържам фронта Mr. Green

# 172
 Laughing
В началото при мен беше на приливи и отливи. Чат-пат ми се палеше аналогова, обаче като запаля и ми се сгажда, та вече нямам такива мераци  Grinning

# 173
от снощи съм с е-цигара, по принцип не пуша много и се надявам да привикна бързо. Много сте ми полезни Hug

Добре дошла и от мен! Никакви "пости" не е изпаряването, а даже е доста по интересно от пушенето! Grinning

# 174
Здравейте, ще се радвам да отговоря на всички ваши въпроси относно продуктите на V2 Cigs. Уверявам ви, че те нямат нищо общо със стари модели електронни цигари, напротив компанията развива технологията и качеството непрекъснато и е лидер в продажбите на електронни цигари в САЩ. От скоро е на европейския пазар и се надявам бързо да намери своите почитатели. Поздравявам всички, които пушат електронни цигари, независимо от модела и вида, защото това е нов начин на мислене и усещане. Приятна и спокойна вечер! Wink

Много забавно!

Защо ли забелязвам едно и също поведение от ваша страна в различни форуми?

Явно сте решили да полазите из форумите и белким си увеличите продажбите. Лошо няма, ама поне използвайте различен сценарий в различните форуми. Първо се появява някой да пита за тези цигари, после се появява някой да ги похвали и накрая се появява човек от самия сайт, да предложи услугите си.

И на всичкото отгоре в един и същи ден.

От всичко това, според мен само ще загубите. В другия форум, старите вайпъри ви обясниха колко струват вашите цигари.  

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 22:08 от yass

# 175
Мога да се похваля с два успешни дни dance. Мъжо пък ги редува, уж му харесва, а пак пуши. Но, учудващо за мен, не ми се прииска, когато запали пред мен Crazy. Още ми харесва миризмата на запалена цигара Blush
Благодаря за посрещането, много ви е уютна темичката Hug

Може ли да ми препоръчате марка течност? Тази LA-vape, която уж била българска, аз по-принцип съм малко скептично настроена към българското производство, дали става Rolling Eyes? С моя приятелка искаме да опитаме бейлиса, а в гигадринкс има само такава.

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 22:11 от Ирето

# 176
Извинявай, грешка.

Поправих си цитата Simple Smile

# 177
Извинявай, грешка.

Поправих си цитата Simple Smile
Оки, няма проблем Hug
Нали съм нова тук и се почудих къде бъркам Sunglasses

# 178
Може ли да ми препоръчате марка течност? Тази LA-vape, която уж била българска, аз по-принцип съм малко скептично настроена към българското производство, дали става Rolling Eyes? С моя приятелка искаме да опитаме бейлиса, а в гигадринкс има само такава.

Честити два успешни дни!  bouquet

Към българската /?/ течност Е-health и аз съм настроена скептично, но тези LA-vape поне от сайта им звучат доста по-достоверно. Не виждам защо поляците да могат да правят читави течности, а българите- не. Но това са общи приказки, защото не съм пробвала LA.

По-важното е, че никотиновата течност се състои основно от пропилен-гликол и глицерин. Различните фирми бъркат течностите си в различни пропорции на тези две съставки, а коя пропорция ще ти хареса на теб е чисто субективно усещане. По принцип пропилен-гликолът дава удар, а глицеринът - пара.
За мен хубава ароматизирана течност е китайската Dekang, в нея има повече пропилен гликол. За мен е добра, на други им се пресушава гърлото и дори имат болки.
Flavour Art имат по-голям процент глицерин. Лично аз изобщо не усещам удар от тяхната течност /независимо от съдържанието на никотин/, но много хора я предпочитат.
Евтин вариант /и най-интересен/ - след като разбереш каква горе-долу като проценти течност те устройва  - купуваш си базови разтвори без миризма и различни аромати /а те са много!/ и си ги бъркаш сама.
Но на този етап най-добрата ми препоръка е да си купиш по една малка опаковка от LA, Flavour Art и Dekang и да видиш кое ЛИЧНО НА ТЕБ ти харесва най много.

И приятно изпаряване!  Grinning

# 179

Това същите цигари ли са?
http://www.youtube.com/watch?v=sez0xqz3oKQ&feature=related

Ирето, добре дошла в темата и успех с преминаването към е-цигари.

Vapor, взе ли си от разглобяемите картове? Видях, че в гигадринкс са получили Кангер Т2.

Общи условия

Активация на акаунт