Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 60 110
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Според мен танк системите са доста по-удобни от филтрите. Да не говорим, че при тях възможностите за вкусове, никотинова концентрация и всякакви други интересни алхимии са доста повече. Но нищо не пречи да се опита  Wink

определено качеството е несравнимо с другите електронни цигари.

Твърде категорично мнение за нещо, което е изцяло субективно и зависи от личния вкус.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 15:19 от Vapor

# 151
Не знам. Наистина изглеждат скъпи, но пък ми вдъхват доверие за качеството, интересно е че предлагат и доживотна гаранция. Поразрових се в чичко Гугъл и ми излезе и американски и английски сайт, а в разни американски класации ги поставят под номер 1.

http://www.cocktailnerd.com/
http://best-ecigarette-review.com/

Още малко ще се почудя, но май ще пробвам. Или поне ще пробвам една за еднократна употреба.
Обещавам после да разкажа Wink

Милене, не изглеждат скъпи, изглеждат си съвсем евтини, но се продават скъпо. Тази доживотна гаранция върху какво точно е? А тези класации, които цитираш са създадени с рекламна цел и са абсолютно несериозни.

# 152
Мерси за отговора, но щом смятате, че тези не стават, какво бихте ми препоръчали, но да не е огромно като едни топузи, които съм виждал да пушат. Все пак искам да прилича на цигара и да има приятен вкус.

# 153
Случайно попаднах на темата, докато си търсех филтри за v2. Много се радвам, че са вече и в България, аз си купих от Англия преди няколко месеца и определено качеството е несравнимо с другите електронни цигари. ...
и специално за целта се регистрира....да, да... и един мормот завива шоколад в станиол...
Ами всъщност регистрацията ми е отдавна и това се вижда от профила. Просто споделих мнение Simple Smile но явно форумите са запазена територия Simple Smile Междувременно намерих v2 цигарите и във facebook: http://www.facebook.com/V2CigsBulgaria
и им пожелавам успех в България

# 154
Има безброй комбинации. Ако тепърва започваш, аз бих препоръчала комплект Его С или 2 батерии Его Т с картомайзери Vision C4+. Това е от моя опит. Който е експериментирал повече, може да ти даде други идеи. Във всички случаи трябва да опитваш различни варианти, докато си намериш своя. Виж във форума на pv-bg. Там има много въпроси "Каква цигара да си купя" и много предложения и мнения от изпарители.

# 155
а защо цигарата трябва да има изпарител, не може ли просто да е от 2 части и да не се занимавам с много консумативи?

# 156
Абсолютно може, разбира се, но има разлика във вкуса, в удара и така нататък. На твое място бих пробвала еднократните цигари на V2, за да видя дали ми харесват. Друг е въпросът, че ако усещането ти е приятно и мундщукът не те дразни, вероятно ще си вързан към техните пълнители и няма да можеш да експериментираш с течностите с различен вкус, което според мен е едно от най-интересните неща при електронните цигари. Но това е лично мнение.

# 157
Мерси за отговора, но щом смятате, че тези не стават, какво бихте ми препоръчали, но да не е огромно като едни топузи, които съм виждал да пушат. Все пак искам да прилича на цигара и да има приятен вкус.

Няма как да стане поне засега. Или имаш мощ и издръжливост или малък размер.

а защо цигарата трябва да има изпарител, не може ли просто да е от 2 части и да не се занимавам с много консумативи?

Моята си е от 2 части - батерия и картомайзер.

# 158
Каква е твоята цигара и колко вата е батерията, и колко дълго издържа?

# 159
Случайно попаднах на темата, докато си търсех филтри за v2. Много се радвам, че са вече и в България, аз си купих от Англия преди няколко месеца и определено качеството е несравнимо с другите електронни цигари. ...
и специално за целта се регистрира....да, да... и един мормот завива шоколад в станиол...
Ами всъщност регистрацията ми е отдавна и това се вижда от профила. Просто споделих мнение Simple Smile но явно форумите са запазена територия Simple Smile Междувременно намерих v2 цигарите и във facebook: http://www.facebook.com/V2CigsBulgaria
и им пожелавам успех в България
Не става въпрос изобщо за "запазена територия" какъвто и смисъл да влагаш в този израз.

Тези цигари са от 2010 година модел... с темповете на развитие на тези устройства, надали това е най-добрата цигара на пазара в момента и най-добрата в сравнение с всички други електронни цигари.
Най-малкото, човек който не е оптивал друго /явно след така изказано тенденциозно мнение/ няма как да може да твърди подобно нещо.

Милен Николов, ако искаш устройството максимално да ти прилича на цигара, вземи си Joyetech510. Така, ако решиш може да ползваш пълнители с вата или дрип капачка, също може да си вземеш атомайзер с танк пълнител или пък картомайзер.

Има най-различни подходящи за батериите на 510. Лошото е, че батериите са слабички като на v2 най-малката - 150мАч. Има и малко по-големи батерии от 280мАч предполагам две на ден ще ти стиган в началото, а после като осъзнаеш, че "размерът има значение" ще минеш на по-големи гарантирано 99%  Peace

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 17:07 от mioki

# 160
Капацитета на батериите се измерва в ампер-часове не във ватове. Имам 2 - 1000 мAh и 650 mAh. С двете изкарвам 1 ден.  

# 161
Аз имам 3 х 650 mah. Две ми стигат за един ден, без да си изпускам цигарата от устата.

# 162
Извинявам се, нямах предвид ват а волт. А изпушването на двете батерии на колко обикновени цигари се равнява, като времетраене на пушене ( ~ брой дръпвания)?

# 163

Трудно е да се каже, защото когато пушиш електронна понятиено "една цигара време" не съществува.
Зависи колко дълго държиш бутона натиснат и от начина на "пушене".
В началото на мен ми стигаха две 150мАч батерии на ден, сега една 650мАч ми е ок за деня.
Пушех по около една кутия слаби цигари на ден.

# 164
3,7 волта им е номинала. Не съм броил колко дръпвания са, но изпарявам около 6-7 мл течност на ден, което е равно на няколко кутии цигари.

Общи условия

Активация на акаунт