Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 60 108
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Аз не съм ползвала твоят, за това не мога да кажа има ли разлика. Разликата която мога да кажа като страничен наблюдател и ползвала само на единия вид, е че еГо-Т изпарителя е почти три пъти по-скъп.
В случая цената едва ли е решаваща. Три пъти по-скъп е, но вероятно идва по-евтин в крайна сметка, защото е с два месеца гаранция. А аз за два месеца сменям поне четири карта. /Вече ще им сменям само главите, ура!/. Но вкусът и дръпката определено са различни.

# 136
Vapor, ти и двата ли си ги ползвала, кое е по-добро като "вкусът и дръпката определено са различни"?
Моя е от 5 месеца и се страхувам да не изгори и да ме остави на сухо.
Като ви чета по-горе проблемите с рециклиране и толкова бързо горене и дъх на изгоряло и се чудя що ги купувате, какво им е предимството, дали да си взема и аз

# 137
В случая цената едва ли е решаваща. Три пъти по-скъп е, но вероятно идва по-евтин в крайна сметка, защото е с два месеца гаранция. А аз за два месеца сменям поне четири карта. /Вече ще им сменям само главите, ура!/. Но вкусът и дръпката определено са различни.

Не знам, аз имам еГо-С глави /нямам нито една изгоряла до момента ~2,5 месеца изпаряваща съм/. Такива атомайзери не съм купувала. Не знам дали са идентични като усещане, но би трябвало. СЕ4-ките определено не са моите картове и ще ми стоят за краен случай.

Ако мога да сравня еГо-С с СЕ4 и ако еГо-С атомайзер = еГо-Т атомайзер мога, да кажа така:
еГо-С - по-лесно обслужване, по-лесна смяна на течност, по-удобни определено.

СЕ4 - по-добър вкус като че ли, но не достатъчно добър, че да остана на него.

Най-най-добрият вкус за мен вадят атомайзерите на 510 за момента и на доста добро ниво DCT картомайзер. И двата изпарителя си имат пък други недостатъци, така че мисля всеки трябва да опита и да намери най-доброто за себе си.

това е моето лично мнение, което може изобщо да не е меродавно Simple Smile

# 138
mioki,  тия 510 атомайзери не са ли за пълнители с кече?
Защото ако ти харесват имам два почти нови, аз не ги искам, искаш ли ги, да ги заменим за нещо?

# 139
Да, точно такива са, само че аз ги ползвам с дрип капачка Simple Smile
Ако мислиш, че няма да ги ползваш, мога да те оттърва от тях, а ти кажи какво ти трябва да видим мога ли да предложа нещо за бартер  Grinning

# 140
И за мултицета също благодаря! Обаче има доста зловещ вид, няма да се пробвам.  Grinning

Laughing

Има V3 неразглобяеми, така че не са те излъгали.

# 141
Аз първоначално бях с Его-Т - стандартния комплект- две батерии, два атомайзера и т.н. Изкарах с атомайзерите около два месеца. Ползвах силиконови капачки, не са ми протичали. Обаче дърпането постепенно започна да се затруднява - смучеш, смучеш и нищо.  Направих профилактика - киснене в спирт, промивки с вода, драй-бърн. Освен че постигнах вкус на изгоряло, друг ефект нямаше. Купих си нови атомайзери и картове С4+. Редувах ги и установих, че лично на мен с картовете ми е много по-лесно да дърпам и вкусът ми е доста по-отчетлив. Атомайзерите ми бяха нормални, не с ниско съпротивление - може оттам да е разликата.

Фри, аз на картовете само веднъж се опитах да им правя профилактика. Не си заслужава да се занимаваш. Че ще давам 9 лева на две-три седмици е нищо в сравнение с парите, които давах за цигари. Важното е само да имаш резервни картове, за да не те изостави в неподходящ момент /петък през нощта например/. Но наистина те съветвам да ги пробваш заради вкуса.

Има V3 неразглобяеми, така че не са те излъгали.

Не, не са ме излъгали, но и не се разглобяват  Cry

# 142
И аз установих същото като теб -  картомайзерите ми харесват повече. Преди тях минах през еГо Т и С. Заради конструкцията фитилът на картомайзерите се умокря два пъти по-бързо от този на атомайзерите.

# 143
Здравейте, някой пробвал ли е цигарите v2 cigs (http://v2cigs.bg/) и може ли да ми каже нещо за тях? Simple Smile

# 144
Не съм пробвала, но и не бих. Изглеждат съмнителни и скъпи.

# 145
И аз не бих, остаряла концепция. Биха могли да бъдат продадени на лаик, който след това ще разправя наляво и надясно, че електронните цигари не стават за нищо.

# 146
Не съм ги пробвала, но имах цигара с подобен мундщук - уж прилича на нормален филтър, а си е кръгла твърда пластмаса. Може да е чисто психологически, но усещането беше крайно неприятно - зарязах я почти веднага.

# 147
Не знам. Наистина изглеждат скъпи, но пък ми вдъхват доверие за качеството, интересно е че предлагат и доживотна гаранция. Поразрових се в чичко Гугъл и ми излезе и американски и английски сайт, а в разни американски класации ги поставят под номер 1.

http://www.cocktailnerd.com/
http://best-ecigarette-review.com/

Още малко ще се почудя, но май ще пробвам. Или поне ще пробвам една за еднократна употреба.
Обещавам после да разкажа Wink

# 148
Здравейте, някой пробвал ли е цигарите v2 cigs (http://v2cigs.bg/) и може ли да ми каже нещо за тях? Simple Smile
Случайно попаднах на темата, докато си търсех филтри за v2. Много се радвам, че са вече и в България, аз си купих от Англия преди няколко месеца и определено качеството е несравнимо с другите електронни цигари. Доста се учудих на негативните коментари и въпреки, че обикновено не пиша коментари по форуми, не се въздържам да ви ги "похваля". Пробвайте ги, няма да сгрешите. Усещането е за истинска цигара, а аз дори харесвам и филтрите им без никотин - кафето ми е любимо, а арабския тютюн е по-добър и от наргиле.

# 149
Случайно попаднах на темата, докато си търсех филтри за v2. Много се радвам, че са вече и в България, аз си купих от Англия преди няколко месеца и определено качеството е несравнимо с другите електронни цигари. ...
и специално за целта се регистрира....да, да... и един мормот завива шоколад в станиол...

Общи условия

Активация на акаунт