Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 60 081
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Аз пак съм с въпроси и дано не ви е писнало Blush Видях картомайзери, които на едната снимка са с къси реснички, а на друга с дълги. Има ли такива с къси или снимката е дефектна. От кои картомайзери сте доволни?
Има картомайзери с късо, средно и дълго фитилче /ресничка/. Модификации V1, V2 и V3 Пробвала съм и трите, лично за мен разликата е само в цената.

# 121
Добре де, нали тези фитилчета трябва винаги да са напоени? Чудно ми е как с късите става това newsm78 Държи се винаги да е пълен картомайзера или аз не разбирам  newsm78
Оплаквам се от Davidoff на Деканг силвър- получиха се някакви тъмни неща в началото на фитилчетата, вече 2 картомайзера смених и се отказах  Sad
Да похваля Shade на Флейвърарт- страхотна течност! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много мека с лек тютюнев аромат- просто е прекрасна! Пробвах и черната череша, пак на  Флейвърарт, но на следващия ден ме заболя гърлото, така че явно не е за мен. Купих и още 4-5 вида, които ще пробвам другата седмица.
Дъщерята ми изпрати линк на картомайзери от китайски сайт и се чудя дали да рискувам Rolling Eyes Искам да си купя 10-20 картомайзера и не знам от къде  Rolling Eyes

enze, от близо 30 години съм пушачка, като напоследък стигах до 1-2 кутии Давидоф класик на ден. От деня в който ми пристигна цигарата не ми се е пушило друга  Sunglasses Кажи какво пушиш и по колко, за да помагаме  Grinning

# 122
Нужно е само да наклониш цигарата, за да се омокрят фитилите. Не е задължително да са непрекъснато накиснати в течността.
Дай да го видим този линк. Доста хора си поръчват от Китай направо.
Аз пък искам да си купя еГо-С батерии ама оригинални и не знам от къде да поръчам. Там от където взимам няма в момента.
Тези тъмни неща и на мен ми се получават от Капучиното например и въобще от течности с по-тъмен цвят. Трябва да се мият и да им се пави по-често драй бърн.

Да се похваля от известно време нямам никакво желание дори да пробвам аналогова. До скоро бях на приливи и отливи. Припалваше ми се и аналогова от време на време и го правех, но вече и това го няма Simple Smile

Попаднах на едно много хубаво клипче за начинаещи. На англ е, но е доста разбираемо.
Първата цигара която показва е 510, после батерия его с картове и атомайзери на 510 и накрая последната е его-с.

http://www.youtube.com/watch?v=bPasZT24DdA&feature=related

още едно за течностите
http://www.youtube.com/watch?v=AWWFmXn70YE&feature=related
тази цялата поредиза е доста полезна и много човешки е обяснено всичко Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 10:29 от mioki

# 123
Стига да си държиш цигарата сравнително хоризонтално при дръпване, това е достатъчно, за да се намокри и най-късото фитилче. А за потъмняването, mioki е права - получава се от тъмните течности, а даже и от светлите с течение на времето. Лично на мен  това не ми променя вкуса и си ползвам картомайзера до скапване. Профилактиката и миенето много не ми помагат или просто не съм се научила да ги правя. Между другото, виждам, че се продават и фитили /кончета/ - явно подлежат на смяна, ако човек е сръчен.
Flower of Life, сподели сайта за картовете, моля!
Mioki, в сайта на gigadrinks виждам батерии по 650 и 900 mah. Не знам дали са оригинални, но те май също даваха гаранция половин година.

# 124
Да, имаш право, че не променя вкуса това потъмняване, а с почистването аз също не съм особено успешна и май ще спра. То като цяло и от самия карт не съм възхитена. Не е лош, но продължавам търсенето за нещо по-  Simple Smile
Гледах ги батериите в Гигадринкс, ама не съм сигурна, до колкото виждам са Т версията, з атова се колебая.
Може би най-добре да ги питам или да се смъкна до пу6ком-а да видя какви са техните.

# 125
Дъщерята ми изпрати линк на картомайзери от китайски сайт и се чудя дали да рискувам Rolling Eyes Искам да си купя 10-20 картомайзера и не знам от къде  Rolling Eyes

А защо не си вземеш картомайзер със сменяеми глави и резервни глави от тук? Аз колкото пъти съм си поръчвал неща от китай никога не са ми пристигали. И после върви се разправяй с китайци Crazy

Профилактиката и миенето много не ми помагат или просто не съм се научила да ги правя. Между другото, виждам, че се продават и фитили /кончета/ - явно подлежат на смяна, ако човек е сръчен.

Само с миене не става. Върху нагревателя се образува една бучка въглен и трябва да направиш така наречения драй бърн за да я изгориш. Иначе може да се ремонтира ако имаш материали, добър мултицет и поялник. Не е трудно, но е доста пипкава работа. Аз успях да ремонтирам главата на Кангера и една глава за еГо С.

mioki, каква е разликата между батерии за C и Т?

# 126

mioki, каква е разликата между батерии за C и Т?

Има няколко малки разлики въпреки, че не са грандиозни.

Първата и най-съществена е, че диодът на С е и индикатор на заряда на батерията. От 100% до 50% заряд свети бяло, като падне под 50% до 20% мисля свети синьо, а котаго падне под 20% жълто. Може да контролираш горе-долу кога да я боднеш да се зарежда.

Второ С батерията е около 3мм по-дълга от Т, но разликата е при корпуса. Май има и някаква лека разлика в резбата, която е незначителна, но си пролича при слагането на декоративната капачка на DCT карта. При Т не мога да я завия до края на резбата, за разлика от С.
Възможно е тази ситуация да е от бройката която имам, а не е генерално, така че е малко под въпрос, но е факт, че DCT карта не мога да го ползвам с тази капачка която имам.

Покритието на С батерията /черна/ е едно такова като гумирано. Много приятно на допир, личи си, че е луксозно.
При стоманените варианти Т батерията си е стомана, леко жълтее самия метал, докато С стоманата е по-бяла и е като драскана, не полирана. Съвсем гладка е, но не е полирана. Стои също много добре.
За момента други разлики не съм забелязала. Ако има някакви възможно е да са в каратнията, ама аз там не пипам Simple Smile

п.п. Тук по нашите магазини никъде не откривам оригинални С батерии. До колкото разбирам са по-скъпи от Т варианта и не ги продават отделно - само с комплекти.
Не съм ходила до pu6com обаче. Там цените са им дебели нещо ми се струват.  Rolling Eyes но може и да се прежаля ако са оригинални С.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 10:06 от mioki

# 127
А защо не си вземеш картомайзер със сменяеми глави и резервни глави от тук?

Изобщо не съм в час. Кои картомайзери са със сменяеми глави?

За профилактиката - правя и драй-бърн и всичко, като по клипчетата в U-Tube, обаче резултатът ми е доста плачевен, а какво е мултицет даже не знам. Но това със сменяемите глави звучи интересно.

# 128
# 129
Ех изпревари ме! Simple Smile
Аз знам какво е мултицет, но нямам никакво желание да се науча да работя с него  Crazy

# 130
Ей, страшно съм ви благодарна. А аз като идиот си купувам неразглобяеми картове. Всъщност изглеждат досущ като на картинката от пушкома и съм ги купувала за V3. Обаче ги гледам - нямат резба. Ще се опитам да разглобя един стар. Във всички случаи вече изрично ще искам разглобяеми.

И за мултицета също благодаря! Обаче има доста зловещ вид, няма да се пробвам.  Grinning

# 131
Спокич, те в пу6кома ги пуснаха съвсем скоро Simple Smile

# 132
моля ви да ми обясните с какво тези картомайзери които показахте по-горе са по-добри от моя атомайзер http://www.pu6com.com/eGo-%D0%A2%20%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D1%8 … D1%82%D0%B5%D0%BB
 още не ми е ясно дали да си купя от тях сега

# 133
моля ви да ми обясните с какво тези картомайзери които показахте по-горе са по-добри от моя атомайзер.

Не може да се каже, че картомайзерите са по-добри от атомайзерите, нито пък обратното. Всичко е въпрос на лично усещане и просто трябва да ги пробваш. Дали заради конструкция, дали заради съпротивление, но вкусът и усещането просто са различни. Лично аз не бих се върнала на атомайзерите. Миоки пък май не беше във възторг от картовете. Всичко е индивидуално - няма по-добро и по-лошо.

Просто показаните картомайзери /разглобяеми/ са по-добри от моите /неразглобяеми/, защото излиза по-евтино откъм консумативи.

# 134
Аз не съм ползвала твоят, за това не мога да кажа има ли разлика. Разликата която мога да кажа като страничен наблюдател и ползвала само на единия вид, е че еГо-Т изпарителя е почти три пъти по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт