Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 60 017
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Eм не знам, може и аз да не я усещам, но специално следих за такива "симптоми" и няма.

Как ги рециклираш eGo C -ките?
Аз пробвах да отворя вече две изпарителни глави и двете след като им махнах шипа и спряха да работят. Не съм докосвала намотките, явно при самото напъване, за да излезе горната част и се прецакват. Не смея да отварям повече, защото подозирам, че и с другите ще се случи същото.

Аз на картомайзера рециклирах главата, не на eGo-то. Имам една изхабена глава за С и тия дни ще я разглобя да видя дали не подлежи на рециклиране и после ще пиша как е.

Flower of Life Тези реснички се казват фитил  Simple Smile Има с дълги и с къси. С дългите са за по-добро умокряне уж. Аз лично съм с къси, но и конструкцията при моя е малко по-различна. При дългите малко по-бавно се преминава от един аромат на друг. Ползвам ей такъв калъф, но и се оглеждам за нещо по-компактно.

# 106
И аз подобен калъф ползвам, малко по-объл е моя. 

# 107
Абе къде се покрихте?

# 108
  • Марс
Абе къде се покрихте?

Всички са отпускари сигурно, аз съм тук, пушкам си и си чета, ти ме забрави май?   bouquet  Измислихте ли нещо ударно и миришещо на цигари  Mr. Green

# 109
Ох, купувах си различни течности... нито една не ми мирише на цигари, на тютюн Laughing ... Не можах да се откажа с нея Sad .... А имах желание... Wink  Mr. Green .

# 110
Ох, купувах си различни течности... нито една не ми мирише на цигари, на тютюн Laughing ... Не можах да се откажа с нея Sad .... А имах желание... Wink  Mr. Green .
Не звучиш като да си била много упорита в опитите  Wink
Колко време изпарява?
Ти какво очакваш под "мирише на цигари, тютюн"? на дим и пушек от горяща цигара ли - няма как?  Simple Smile Пушенето на ел.цигара се доближава до пушенето на наргиле повече отколкото пушенето на обикновени цигари. Няма как да е същото, защото ароматите при горене на тютюна и хартията и всичките химикали с които са обработвани тютюневите листа при производството няма как да ги докарат на течност  Laughing

The_Third, аз продъжавам да изпарявам с DСТ-то и май ме кефи с малки забележки - не става с декоративна капачка на еГо-Т батерията ми - къса е резбата на батерията и не остава място за въздух към карта, а без нея ми е малко "кухо" - повече въздух от необходимото засмуквам.
На еГо-С батерията пък, декоративната капачка е къса и непрекъснато трябва да я нагласям по резбата. Трябва да пробвам с други капачки явно.
Иначе не усещам аромат от ватата никакъв все още Simple Smile и като цяло картчето ме кефи. Изпарявам го трети ден основно него с течност с аромат Tabacco Cappuccino на Inawera и база на FA - собствен бъркоч, който от време на време разреждам с малко аромат Gold Dicat пак на Inawera и пак със същата база. Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 16:50 от mioki

# 111
Аз му смених изпарителя на DCT-то и си е същата работа. В това с което започна 501 ли беше има ли вата?

# 112
С Joye510 започнах - пълнители с вата една такава като силиконов пух, не като в този карт. Тук е като тъкана, навита, а в 510 беше на влакна.

# 113
Нямам обяснение как може аз да го усещам а ти не. Между другото имало някакъв аромат, който бил съвсем като цигарения. Обещали са ми да ми изпратят и после ще кажа как е.

# 114
Нямам идея Simple Smile Даже мисля че този карт най-много ми харесва от всички до момента.

На мен не ми звучи никак гот да изпарявам аромат на истинска цигара  Sick  ама ще ми е интересно да споделиш Simple Smile

# 115
Някой да е пробвал новия  e-Cab? Извинявам се, ако е коментирано по-рано. Направи ми впечатление, че е с танк системата, а и дизайна е много добър.

# 116
Казват, че няма кой знае каква разлика с еГо-С даже същото било в общи линии разликата е в дизайна основно.

# 117
Доколкото знам, eCab  е с нова резба, тоест няма да можеш да ползваш други изпарители, освен ако не измислят някакъв преходник.

# 118
360mAh за мен е много малка батерия. Иначе като гледам конструкцията няма да има разлика с его С/Т.

# 119
дизайна на eCab на картинка изглежда трепач, но модела не го хвалят по форумите, било "грешен ход на производителя", течове били възможни. Ние в къщи искаме да купим още един комплект и се чудим какво да е...

Общи условия

Активация на акаунт